Trouwvervoer huren?

Word zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

0 +
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0
Bouwjaar Volvo

Trouwvervoer

Gaan jullie binnenkort de grote dag beleven en de geloftes aan elkaar afleggen? Dan is trouwvervoer in de vorm van een mooie, klassieke trouwauto een leuke toevoeging! Mijn naam is Paul Lups, ik ben de eigenaar van een prachtige Volvo trouwauto. Ik heb jarenlange ervaring in de trouwbranche en ik begrijp als geen ander dat trouwen een bijzondere gebeurtenis is! Zouden jullie het fijn vinden als naast het regelen van een mooie trouwauto nog meer uit handen wordt genomen voor de bruiloft? Bij Volvo-trouwauto kan het allemaal!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwauto door heel Nederland

Trouwvervoer regelen is bij ons zo gebeurd! Ik denk graag met jullie mee en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor de grote dag. Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Utrecht, Noord-Holland. Het maakt niet uit want wij komen door heel Nederland! Om al jullie wensen te kunnen bespreken voor de bruiloft kunnen jullie langskomen, maar het kan natuurlijk ook allemaal telefonisch. We hebben een breed aanbod aan mogelijkheden welke je nergens anders vindt en daar staan wij dan ook voor!

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Voordelen van een auto huren bij Volvo-Trouwauto

  • Jaren ervaring in de trouwbranche.
  • All-in prijs, duidelijk vooraf besproken.
  • Vele mogelijkheden naast het huren van een trouwauto.
  • Persoonlijke benadering en echte betrokkenheid bij jullie grote dag.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Verhuur trouwauto

Jullie willen gaan trouwen en daarvoor een bruiloft auto huren. Naast de verhuur van de trouwauto oldtimer kunnen wij meerdere aspecten van jullie trouwdag bespreken om jullie een zo relaxed mogelijke dag te kunnen bezorgen. Jullie zijn altijd welkom om al jullie wensen over jullie grote dag te bespreken en kunnen rekenen op een persoonlijke benadering! Willen jullie rondgereden worden door mij? Dat kan! Ik ben uiteraard een ervaren chauffeur en jullie graag van dienst!

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwautovervoer huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.