Ervaringen van voorgaande trouwerijen

Bekijk hieronder de ervaringen van voorgaande trouwerijen over Volvo Trouwauto.

Afgelopen vrijdag 18-9-2020 zijn wij getrouwd. Voor deze dag hadden we de Volvo Amazon met jou als chauffeur gehuurd. De auto was prachtig!! Jij bood ons aan om de trouwdatum te verwerken als kentekenplaat. Hier hebben wij gebruik van gemaakt, wat is dat een leuk idee! Je hebt ons de gehele dag volgens ons tijdschema en wensen overal naartoe gebracht/gereden. Je bent een vriendelijk ontspannen persoon, dit vonden we erg prettig. Nogmaals hartstikke bedankt voor je goede service! We raden je zeker aan!
Tom en Kelly
Zo veel gave reacties gehad op de trouwauto! Het gaf extra toegevoegde waarde aan onze dag.
Super bedankt!
Joop en jorike
Zeer tevreden over de mooie auto die wij hebben gehuurd. Chauffeur André heeft ons de hele dag netjes rond gereden en was erg vriendelijk!
Mark en Esther
Op 15 augustus 2020 hadden wij onze trouwdag en hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de Volvo. Na eerst bij Paul op bezoek te zijn geweest, hebben we een proefrit gemaakt. De auto was fantastisch en met de instructies van Paul komt het allemaal goed. Niets is teveel, er is zo veel mogelijk en de goede tips en het meedenken konden we enorm waarderen. De auto rijdt heerlijk, ziet er fantastisch uit en staat glanzend vereeuwigd op de foto’s. Nogmaals dank voor de geweldige service Paul!
Addy en Claire
Voor onze trouwdag hadden wij de Volvo Amazon gehuurd. Wat een pracht auto! We hebben veel positieve reacties gehad. Het contact met Paul liep ook goed. Het is zeker een aanrader!


Theo
We hebben gepronkt met de volvo 164 op onze mooie trouwdag 24-05-2019. Service van Paul was top! Prettige kennismaking en goede ophaal-service. Wij vonden de auto super tof. Paul is echt een aanrader!
Peter & Christel
Mooie auto en prettige samenwerking, er is goed te overleggen met Paul over wensen en plichten. Ook kenteken laten bijmaken, geweldig! Veel leuke reacties gehad op onze trouwauto de amazon. Paul hartelijke dank voor alles!
R.derks
Na een turbulente start van het trouwseizoen ivm COVID-19 hebben wij mede dankzij Paul toch een prachtige dag beleefd. De Amazone was precies wat wij zochten voor onze trouwdag, Hij reed erg fijn en was zoals afgesproken keurig afgeleverd en opgehaald. Een fijne flexibele samenwerking maakte dat we geen zorgen hadden omtrent de Amazon. We raden iedereen deze goede service aan. Paul bedankt voor de leuke kentekenplaat en je hulp!
Esther en Bert
Paul en de Volvo waren een mooie aanvulling op onze trouwdag. De auto is een plaatje en Paul een professionele chauffeur.
Irene
Een zeer prettige ervaring op onze trouwdag.                                Dank heer Lups.
J Samson
We zijn erg tevreden! Vanaf begin goed contact gehad en werd er goed meegedacht. De auto werd op de dag ervoor zelfs thuis afgeleverd en ook nog opgepoetst. Ivm met de regenachtige voorspelling op onze grote dag hadden ze een paraplu klaargelegd. We hebben op onze trouwdag genoten van de momenten in de auto, het zat comfortabel. Het kenteken met de trouwdatum was een plus en eveneens een mooi aandenken!
Chiel en Monique
Wat een geweldige attente man die Paul Lups! Hij heeft onze ouders die 50 jaar getrouwd zijn een mooi ritje gegeven in 1 van zijn mooie auto's ! Mijn ouders hebben genoten en wij ook! Nogmaals bedankt Paul!!!


Wolfert
Volvo-trouwauto is een fijn bedrijf om een auto van te huren. Goede haal en breng-service. Paul heeft veel ervaring op dit gebied, hij denkt goed mee en luistert naar je wensen. De auto trekt veel bekijks en levert een hoop positieve reacties op.
Tom
Op onze trouwdag ( 07-12-2017 ) was Paul onze chauffeur in de Volvo amazone. De nummerplaat met onze trouwdatum heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. Het contact met Paul was erg goed!!! Wij kunnen terug kijken op een ontzettend mooie dag.
Marck en Trijntje

Willen jullie trouwen in een Volvo Amazon?