Welkom bij Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem gerust contact met mij op of kom binnenkort een bakje koffie drinken!

"Geluk is blijven verlangen, naar wat je al hebt"

Volvo Amazon 122S 

Mijn Volvo Amazon 122S is een gebroken witte oldtimer, uniek! Ondanks dat de auto oorspronkelijk uit 1963 komt, doet het niets af van zijn huidige klasse. De trouwauto is volledig gerenoveerd. Jullie stelen de show tijdens jullie trouwdag met de prachtige klassieke trouwauto met rode bekleding. Er zijn al veel bruidsparen op hun grote dag deze klassieke 4-deurs ingestapt.


Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat anderen zeggen over Volvo Trouwauto

Super ervaring! Prachtige dag(en) gehad met de Volvo Amazon. Een zeer mooie auto die ook nog eens fijn rijdt, het maakte voor ons de dag helemaal compleet! Auto brengen en halen ging heel soepel, communicatie was helder. Geen momentje stress!


Hilde en Matthijs
We zijn zeer tevreden over de auto die we hebben gehuurd, hij reed prima en de authentieke uitstraling maakte het plaatje helemaal compleet. Het speciale kenteken met onze trouwdatum was een leuke toevoeging en aandenken. Ook vonden we het super dat we de auto zelf konden besturen.
Jan-Pieter en Gerda
Wij kijken terug op een mooie dag, waarop de Volvo het plaatje compleet maakte. Alles werd voor een mooi prijsje goed geregeld, de avond van tevoren werd de Volvo op de stoep gezet en op de dag zelf weer op de afgesproken tijd opgehaald. Een echte aanrader! Paul, hartelijk dank voor alles!
Dirk en Bertine
13+

Jaar ervaring

700+

Bruiloften

105.000+

Kilometers afgelegd

1963

Bouwjaar Volvo Trouwauto

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

arrow_drop_up arrow_drop_down