Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Veenendaal?

Word zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto nabij Veenendaal

Het is een bijzondere dag, de dag dat jullie ‘ja’ zeggen tegen elkaar. Om zo’n dag perfect te laten lopen, moet er een hoop zaken goed geregeld worden, waaronder uiteraard het vervoer naar jullie trouwlocatie. Een mooie trouwauto is zeker een must. Bij Trouwauto Lups huur je een oldtimer trouwauto nabij Veenendaal.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07307

Ja, ik wil een trouwauto

Bij Trouwauto Lups kunt u een Volvo Amazon of een Volvo 164 huren. De exclusieve trouwauto heeft door zijn gebroken witte kleur en de lederen bekleding een luxe uitstraling, die perfect past bij jullie bruiloft. Het zijn auto’s met vier deuren en door het royale interieur worden jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie gebracht. Zorgen maken is niet meer nodig, laat jullie bijzondere dag maar beginnen!

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Over Paul Lups

Mijn naam is Paul Lups. Ik rijd met veel plezier bruidsparen naar de locatie met het trouwvervoer waar ze hun bijzondere dag gaan meemaken. Dit rijden doe ik al sinds 1988 en het verveelt nooit. Wat ook niet verveelt, is daarnaast meedenken over andere zaken van jullie bruiloft. Ik werk samen met verschillende organisaties en personen, zoals een fotograaf, een bloemist en een muziekband. Ik heb hier inmiddels veel ervaring mee en ik kan jullie hier, indien jullie dit wensen, over adviseren. Interesse in de bruiloft auto? Neem gerust contact met mij op voor vragen.

MQV07343

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Veenendaal?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.