Volvo Trouwauto met Bruidspaar

Trouwauto huren in Nieuwegein?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

13+
Jaar ervaring
700+
Bruiloften
105.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Nieuwegein

Gaan jullie trouwen? Wat leuk en spannend! Gaan jullie in Nieuwegein of in de omgeving trouwen en zijn jullie op zoek naar een mooie trouwauto? Dan ben je bij Volvo-trouwauto.nl aan het goede adres! Mijn naam is Paul Lups en ik heb vele jaren ervaring in het leukste vak dat bestaat, namelijk de trouwbranche! Ik heb veel passie voor mijn vak en ik ga dan ook graag voor een persoonlijke benadering.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwauto Nieuwegein en omgeving

Zijn jullie op zoek naar een prachtige, klassieke trouwauto in Nieuwegein en omgeving? Wij hebben een prachtige trouwauto tot onze beschikking welke jullie kunnen huren met of zonder chauffeur! Bij Volvo-trouwauto stopt de service niet bij het verhuren van onze prachtige trouwauto. We kunnen namelijk nog veel meer voor jullie uit handen nemen! Zo kunnen we het gehele bloemenarrangement voor jullie bruiloft regelen. Een speciaal voor jullie trouwdag gemaakte kentekenplaat behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk het geheel van de trouwauto af te maken met een klassiek of rieten koffertje.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Het duurde even maar hier dan toch nog! Hartelijke bedankt dat wij jou Amazone mochten gebruiken voor onze trouwdag. Schitterende auto, een echte eye-catcher! Fijn dat we zelf mochten rijden. En je service wat betreft halen en brengen was voortreffelijk!
Nogmaals hartelijk bedankt voor jouw aandeel aan deze mooie dag.
Maarten de Bruijn
Beste Paul, Wij willen je heel erg bedanken voor je bijdrage op onze trouwdag. We hebben enorm genoten en vonden het super om in je prachtige Amazone te worden rondgereden. Je was een gezellige chauffeur die de handen uit de mouwen steekt en zo gaf je een extra tintje aan onze prachtige dag! De witte Amazone was een hele geschikte trouwauto en alles was tip top voor elkaar! Nogmaals heel erg bedankt!!! Groetjes, Piet en Irma p.s. leuk een foto van ons terug te zien op je site!
Piet en Irma
Op onze trouwdag ( 07-12-2017 ) was Paul onze chauffeur in de Volvo amazone. De nummerplaat met onze trouwdatum heeft een mooi plekje gekregen in ons huis.
Het contact met Paul was erg goed!!! Wij kunnen terug kijken op een ontzettend mooie dag, dankzij Paul Lups!
Marck en Trijntje Klomp

Bijzondere auto huren

Op een bijzondere dag zoals jullie trouwdag is het natuurlijk ook heel leuk om daarbij een bijzondere oldtimer trouwauto te huren! Jullie trouwdag is de grote dag waarop je heerlijk kunt genieten van alle mooie momenten en daarbij hoort natuurlijk ook een mooi entree. Wil je zelf rijden in de trouwauto in omgeving Nieuwegein? Dat kan. Je kan onze bruiloft auto ook huren inclusief chauffeur zodat je lekker rondgereden kan worden! Wij werken altijd met een all-in prijs. De all-in prijs bevat altijd de huur van de bruidsauto met of zonder chauffeur, kilometers, brandstof, verzekering en btw. Zo is alles vooraf goed duidelijk en komen er geen verrassingen achteraf.

Contact opnemen met ons

Jullie zijn van harte welkom om een kopje koffie of thee (of wat fris) te komen drinken en al jullie wensen te bespreken. Ik denk graag met jullie mee! Bovendien kunnen jullie zo gelijk de klassieke trouwauto van dichtbij bekijken. Wanneer jullie speciale wensen hebben voor jullie bruiloft, sta ik ook graag voor jullie klaar. Alles is bespreekbaar! Willen jullie bij ons langskomen of hebben jullie vragen? Jullie kunnen altijd contact met ons opnemen. Bekijk mijn blog voor meer informatie over bruiloften en alles wat erbij komt kijken!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Nieuwegein?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

arrow_drop_up arrow_drop_down