Trouwauto huren in Nieuwegein?

Word zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Nieuwegein

Gaan jullie trouwen? Wat leuk en spannend! Gaan jullie in Nieuwegein of in de omgeving trouwen en zijn jullie op zoek naar een mooie trouwauto? Dan ben je bij Volvo-trouwauto.nl aan het goede adres! Mijn naam is Paul Lups en ik heb vele jaren ervaring in het leukste vak dat bestaat, namelijk de trouwbranche! Ik heb veel passie voor mijn vak en ik ga dan ook graag voor een persoonlijke benadering.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwauto Nieuwegein en omgeving

Zijn jullie op zoek naar een prachtige, klassieke trouwauto in Nieuwegein en omgeving? Wij hebben een prachtige trouwauto tot onze beschikking welke jullie kunnen huren met of zonder chauffeur! Bij Volvo-trouwauto stopt de service niet bij het verhuren van onze prachtige trouwauto. We kunnen namelijk nog veel meer voor jullie uit handen nemen! Zo kunnen we het gehele bloemenarrangement voor jullie bruiloft regelen. Een speciaal voor jullie trouwdag gemaakte kentekenplaat behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk het geheel van de trouwauto af te maken met een klassiek of rieten koffertje.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Bijzondere auto huren

Op een bijzondere dag zoals jullie trouwdag is het natuurlijk ook heel leuk om daarbij een bijzondere oldtimer trouwauto te huren! Jullie trouwdag is de grote dag waarop je heerlijk kunt genieten van alle mooie momenten en daarbij hoort natuurlijk ook een mooi entree. Wil je zelf rijden in de trouwauto in omgeving Nieuwegein? Dat kan. Je kan onze bruiloft auto ook huren inclusief chauffeur zodat je lekker rondgereden kan worden! Wij werken altijd met een all-in prijs. De all-in prijs bevat altijd de huur van de bruidsauto met of zonder chauffeur, kilometers, brandstof, verzekering en btw. Zo is alles vooraf goed duidelijk en komen er geen verrassingen achteraf.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Nieuwegein?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.