Trouwauto huren in Utrecht?

Word zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto huren nabij Utrecht

Een trouwauto huren is een onmisbaar element op jullie grote dag! En wat is nu een mooiere omgeving om een trouwauto te huren dan Utrecht? Utrecht is de meest centraal gelegen omgeving in Nederland en heeft daarnaast prachtige trouwlocaties te bieden. De dag dat jullie trouwen is de mooiste dag uit jullie leven. Het is de dag dat jullie de liefde vieren en elkaar eeuwige trouw beloven. Dat is een heel bijzondere aangelegenheid. En bijzondere dagen als deze, vragen om een bijzondere trouwauto. Dat begrijp ik als geen ander. Kom daarom een trouwauto huren nabij Utrecht bij Trouwauto Lups!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Welke trouwauto in Utrecht gaan jullie huren?

Na alle voorbereidingen en het vele rondvragen zijn jullie eruit; Jullie willen graag dat de grote dag in de omgeving Utrecht gaat plaatsvinden. Een geweldige keuze! Maar nu begint de volgende stap: Wie gaat de bloemen leveren? Wie zorgt voor de catering, de bruidstaart én waar in Utrecht gaan jullie een trouwauto huren?

Jullie trouwdag is een bijzondere dag. En bij een bijzondere dag hoort ook een bijzondere trouwauto. Een trouwauto waarin jullie gezien mogen worden. Meer weten over bruiloften? Lees dan mijn blog voor leuke informatie.

Jullie zijn bij Lups aan het juiste adres. Ik, de oprichter Paul Lups, rijd al vanaf 1988 met zeer veel toewijding en plezier bruidsparen naar hun grote dag. Met de zeer unieke Volvo Amazon en de prachtige Volvo 164 breng ik jullie meer dan alleen een trouwauto. Mijn bruidsauto geeft jullie een ervaring voor het leven. Zowel de Volvo Amazon en de Volvo 164 zijn beide zeer comfortabele auto’s. De auto’s zijn gebroken wit van kleur. Een prachtige neutrale kleur die past bij elke trouwjurk en –pak.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Hulp nodig bij de verdere organisatie?

Zijn jullie er nog niet helemaal over uit wie de fotograaf, de bloemen of de muziek op zich gaat nemen? Met jaren aan ervaring binnen de trouwbranche heb ik een zeer professioneel netwerk opgebouwd. Mijn service stopt dan ook niet bij de oldtimer trouwauto. Met mijn kennis en ervaring help ik graag mee met al jullie verdere vragen en organisatie voor jullie grote dag. Ik heb uitstekende samenwerkingen met een groot scala aan professionals en organisaties, waardoor ik jullie werk en stress uit handen kan nemen. Zo kan ik helpen met onder andere de bloemen, een fotograaf, een band en trouwkleding. Zo kunnen jullie zonder stress en zorgen uitkijken naar de dag van jullie leven. Benieuwd naar het trouwvervoer? Neem gerust contact met mij op.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Utrecht?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.