Trouwauto huren in Utrecht?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto huren nabij Utrecht

Een trouwauto huren is een onmisbaar element op jullie grote dag! En wat is nu een mooiere omgeving om een trouwauto te huren dan Utrecht? Utrecht is de meest centraal gelegen omgeving in Nederland en heeft daarnaast prachtige trouwlocaties te bieden. De dag dat jullie trouwen is de mooiste dag uit jullie leven. Het is de dag dat jullie de liefde vieren en elkaar eeuwige trouw beloven. Dat is een heel bijzondere aangelegenheid. En bijzondere dagen als deze, vragen om een bijzondere trouwauto. Dat begrijp ik als geen ander. Kom daarom een trouwauto huren nabij Utrecht bij Trouwauto Lups!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Welke trouwauto in Utrecht gaan jullie huren?

Na alle voorbereidingen en het vele rondvragen zijn jullie eruit; Jullie willen graag dat de grote dag in de omgeving Utrecht gaat plaatsvinden. Een geweldige keuze! Maar nu begint de volgende stap: Wie gaat de bloemen leveren? Wie zorgt voor de catering, de bruidstaart én waar in Utrecht gaan jullie een trouwauto huren?

Jullie trouwdag is een bijzondere dag. En bij een bijzondere dag hoort ook een bijzondere trouwauto. Een trouwauto waarin jullie gezien mogen worden. Meer weten over bruiloften? Lees dan mijn blog voor leuke informatie.


Jullie zijn bij Lups aan het juiste adres. Ik, de oprichter Paul Lups, rijd al vanaf 1988 met zeer veel toewijding en plezier bruidsparen naar hun grote dag. Met de zeer unieke Volvo Amazon en de prachtige Volvo 164 breng ik jullie meer dan alleen een trouwauto. Mijn bruidsauto geeft jullie een ervaring voor het leven. Zowel de Volvo Amazon en de Volvo 164 zijn beide zeer comfortabele auto’s. De auto’s zijn gebroken wit van kleur. Een prachtige neutrale kleur die past bij elke trouwjurk en –pak.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!
Koen Andeweg
Op 20-juli-2018 mochten wij trouwen. Wij hadden gekozen voor de Volvo 164 wat een fantastische auto die de nodige bekijks trok! Geweldige service auto gebracht en gehaald waar wou wouden alles was te overleggen. Bedankt voor alle goede service!
Getwin
Dankzij de hele mooie 164 werd onze trouwdag nog mooier! Bedankt Paul voor het meedenken en natuurlijk de Volvo!
N. Kramer

Hulp nodig bij de verdere organisatie?

Zijn jullie er nog niet helemaal over uit wie de fotograaf, de bloemen of de muziek op zich gaat nemen? Met jaren aan ervaring binnen de trouwbranche heb ik een zeer professioneel netwerk opgebouwd. Mijn service stopt dan ook niet bij de oldtimer trouwauto. Met mijn kennis en ervaring help ik graag mee met al jullie verdere vragen en organisatie voor jullie grote dag. Ik heb uitstekende samenwerkingen met een groot scala aan professionals en organisaties, waardoor ik jullie werk en stress uit handen kan nemen. Zo kan ik helpen met onder andere de bloemen, een fotograaf, een band en trouwkleding. Zo kunnen jullie zonder stress en zorgen uitkijken naar de dag van jullie leven. Benieuwd naar het trouwvervoer? Neem gerust contact met mij op.

Meer informatie en kennismaken?

Zijn jullie van een plan een klassieke trouwauto te huren nabij Utrecht? En willen jullie meer informatie over mijn diensten en de mogelijkheden? Ik ga graag met jullie om tafel om te kijken hoe we jullie bruiloft zo bijzonder mogelijk kunnen maken. Wees niet verlegen en neem vandaag nog contact op. Ik hoop snel iets van jullie te horen!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Utrecht?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.