Trouwauto huren in Ede?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Ede

Op zoek naar een mooie trouwauto in Ede? Bij Lups trouwauto bent u aan het juiste adres. Trouwen is een speciaal moment in het leven. Daar hoort naast een prachtige bruidsjurk, een chique pak en een groot feest, natuurlijk ook een bruiloft auto bij. Mijn naam is Paul Lups en met mijn klassieke Volvo Amazon verzorg ik al jarenlang het trouwvervoer in Ede en andere locaties in Nederland voor gelukkige stellen die hun liefde willen bezegelen. Interesse? Neem gerust eens contact met mij op per telefoon of mail en dan vertel ik u graag meer over mij en de auto. 

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Laagdrempelige service;
  • Nostalgisch trouwvervoer in Ede;
  • Extra mogelijkheden naast de oldtimer;
  • Zowel zonder als met chauffeur te huren

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

19 Mei 2017 was ONZE dag!
Begin van de middag stond Paul voor de deur met het trouwboeket al in zijn handen. Ontzorgen noemen we dat! Ons trouwboeket was perfect gemaakt door Bloemisterij Fleurina. Die hadden echt goed begrepen wat we voor ogen hadden!

Voor ons huis stond de blinkende Volvo Amazon al op ons te wachten. Paul had ook zijn nette kloffie aangetrokken om met ons als chauffeur de dag door te brengen. Paul is behulpzaam waar nodig en dat maakt het prettig om hem om je heen te hebben. We zijn eerst naar het Schaffelaarse bos en vervolgens naar de Enka fabriek in Ede gegaan. Wat trek je veel bekijks zeg in zo’n bijzondere auto. Iedereen op de weg kijkt op of om en zwaait naar je. Al met al gewoon een hele leuke ervaring!

Paul heel erg bedankt voor je bijdrage aan deze mooie dag!

Ellen & Jan Willem

Hoi Paul,

op woensdag 24 mei zijn wij getrouwd in Tilburg en we vonden het ontzettend fijn dat we die dag in jouw mooie Volvo Amazon mochten rondrijden. Hartelijk dank voor de uitleg aan onze chauffeur zodat we zonder zorgen op pad konden. De auto was een echte toevoeging tijdens onze fotoshoot en het was heel fijn dat je superstipt was met het wegbrengen en ophalen van de auto. Ook was de communicatie in het voortraject (zowel met ons als onze ceremoniemeesters) erg prettig en we zijn dan ook blij met jouw bijdrage aan onze dag.

Rob & Chris-Annie

Beste Paul,

Wij hebben het geluk gehad op onze bruiloft uw schitterende Volvo Amazon te huren met uw als chauffeur . Het was zeer bewonderenswaardig hoe u zo door de binnenstad van Utrecht bent heengereden door al die nauwe straatjes in zo’n kostbare auto. Uw aanwezigheid nam ons veel stress weg en de schitterend auto stond nog maar net in stad en mensen kwamen ons en de auto al bewonderen. Het was fijn u als chauffeur bij onze trouwdag te hebben en dat u ons overal heeft willen heenrijden. Ook de bloemen, corsages en het bruidsboeket die we via u hebben geregeld waren precies zoals we ze in de gedachten hadden.

Nogmaal heel erg bedankt!

Anton & Anita

Jullie nostalgische trouwvervoer in Ede

Mijn retro Volvo Amazon heeft in zijn bestaan al vele gelukkige stellen mogen vervoeren. Het is een prachtige exclusieve trouwauto oldtimer. Met zijn klassieke uitstraling is deze oldtimer het stukje nostalgie wat nog mist op jullie bruiloft. De wagen stamt uit 1963 en is volledig gerestaureerd om aan alle moderne gemakken te voldoen die je bij een trouwauto mag verwachten. Het jasje van de bolide bestaat uit een gebroken witte kleur. Nemen jullie een kijkje door het portier, dan valt meteen de luxe leren bekleding op die aan de Amazon is toegevoegd. In de kofferbak zijn daarnaast altijd twee paraplu's te vinden. De oldtimer trouwauto heeft namelijk al meerdere malen het decor gevormd voor de meest prachtige trouwfoto's en we willen uiteraard niet dat de regen hierbij roet in het eten gooit. 

Hoewel de trouwauto natuurlijk de échte eyecatcher is, voeg ik zelf ook altijd graag een persoonlijke vleugje toe om jullie van een onvergetelijke bruiloft te voorzien. Door mijn jarenlange ervaring in de trouwbranche weet ik alle ins en outs van wat er bij een bruiloft komt kijken. Deze kennis deel ik, indien gewenst, graag met mijn gasten om zo samen de perfecte trouwdag te realiseren! Daarnaast ben ik ook een ervaren chauffeur en biedt ik deze dienst graag aan voor jullie bruiloft. Dat gezegd hebbende zijn de wagen en ik niet onafscheidelijk en is de Amazon uiteraard ook zonder chauffeur te huren. 

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Wij hebben interesse! Hoe maken we een afspraak?

Interesse in de huur van mijn klassieke trouwauto in Ede? Daar kan ik natuurlijk alleen maar enthousiast van worden! Neem gerust eens contact met mij op per mail of telefoon en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Behoefte aan een persoonlijk gesprek? Geen probleem! Mijn portier staat altijd open om jullie te ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie nemen we jullie trouwdag door en vervolgens bekijken we gelijk even de Amazon. Daarnaast kan ik jullie wellicht nog van dienst zijn met één van mijn aanvullende diensten waaronder: het regelen van de bloemen, een nummerplaat met jullie trouwdatum of een picknickmand. Eén ding is zeker: we gaan er een klassieke onvergetelijke dag van maken!

Hallo Paul,

Op 7 april 2017 zijn wij getrouwd en hebben we de Volvo Amazon gebruikt als trouwauto.
Deze auto maakte onze dag nog onvergetelijker en specialer!

We willen je bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens de huur.

We hebben erg genoten van deze fantastische auto, een echte aanrader!
Door de vele positieve reacties van onze gasten, wisten we dat we een goed “auto-keuze” gemaakt hadden!

David & Linda

Highway to love!

Zien jullie jezelf al de horizon tegemoet rijden in een mooie oldtimer? Dan stel ik mijn bruidsauto in Ede graag ter beschikking! Laten we in contact komen en dan bespreken we samen hoe we jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken. Deze auto is het ideale bruiloft vervoer. Mijn naam is Paul Lups, mogen ik en de Amazon een stukje bijdragen aan jullie geluk?
  • Klassiek trouwauto in Ede
  • Heldere All-in prijs
  • Uitgebreide ervaring in de trouwbranche
  • Chauffeur met ervaring (indien gewenst)

Trouwvervoer in Ede?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.