Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Barneveld?

Word zorgeloos vervoerd in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto huren nabij Barneveld

De dag dat jullie trouwen is de mooiste dag uit jullie leven. Jullie willen dat deze dag onvergetelijk wordt en daarom beginnen jullie al op tijd met de voorbereidingen. Naast onder andere de gastenlijst, de catering en de trouwlocatie, is er nog iets wat zeker niet vergeten mag worden, namelijk: het vervoer naar de locatie. Kom een trouwauto huren nabij Barneveld, bij Trouwauto Lups!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07307

Welke trouwauto kiezen jullie?

Jullie trouwdag is een bijzondere dag. En bij een bijzondere dag hoort ook een bijzondere trouwauto. Eentje waarin jullie gezien mogen worden. Mijn naam is Paul Lups. Vanaf 1988 rijd ik met veel plezier bruidsparen naar hun trouwlocatie. Ik heb twee soorten trouwauto’s tot mijn beschikking, namelijk: de Volvo Amazon en de Volvo 164. Beide prachtige auto’s die jullie comfortabel naar de trouwlocatie zullen brengen. De klassieke trouwauto is gebroken wit van kleur en staan daardoor erg goed bij de trouwjurk van de bruid.

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Hoe hebben jullie de rest geregeld?

Hebben jullie al een keuze gemaakt over de fotograaf, de bloemen of de muziek? Ook dat zijn aspecten waar ik graag met jullie over meedenk. Naast het rijden in de bruiloft auto, regel ik graag ook andere zaken rondom jullie bruiloft. Zo heb ik verschillende samenwerkingen met personen en organisaties, waardoor ik jullie werk uit handen kan nemen. Ik kan jullie helpen met onder andere de bloemen, een fotograaf, een band en trouwkleding. Hebben jullie interesse in mijn bruidsauto? Wacht niet langer en neem contact met mij op!

volvo4-2

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Barneveld?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.