Trouwauto huren in Barneveld?

Word zorgeloos vervoerd in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto huren nabij Barneveld

De dag dat jullie trouwen is de mooiste dag uit jullie leven. Jullie willen dat deze dag onvergetelijk wordt en daarom beginnen jullie al op tijd met de voorbereidingen. Naast onder andere de gastenlijst, de catering en de trouwlocatie, is er nog iets wat zeker niet vergeten mag worden, namelijk: het vervoer naar de locatie. Kom een trouwauto huren nabij Barneveld, bij Trouwauto Lups!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Welke trouwauto kiezen jullie?

Jullie trouwdag is een bijzondere dag. En bij een bijzondere dag hoort ook een bijzondere trouwauto. Eentje waarin jullie gezien mogen worden. Mijn naam is Paul Lups. Vanaf 1988 rijd ik met veel plezier bruidsparen naar hun trouwlocatie. Ik heb twee soorten trouwauto’s tot mijn beschikking, namelijk: de Volvo Amazon en de Volvo 164. Beide prachtige auto’s die jullie comfortabel naar de trouwlocatie zullen brengen. De klassieke trouwauto is gebroken wit van kleur en staan daardoor erg goed bij de trouwjurk van de bruid.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

We zijn erg tevreden! Vanaf begin goed contact gehad en werd er goed meegedacht. De auto werd op de dag ervoor zelfs thuis afgeleverd en ook nog opgepoetst. Ivm met de regenachtige voorspelling op onze grote dag hadden ze een paraplu klaargelegd. We hebben op onze trouwdag genoten van de momenten in de auto, het zat comfortabel. Het kenteken met de trouwdatum was een plus en eveneens een mooi aandenken!

Chiel & Monique

Het voelde gelijk goed, het mailcontact, de bezichtiging van de Volvo Amazon en natuurlijk op onze grote dag! We hebben ons helemaal over kunnen geven aan Paul. Geen moment stress ervaren. Paul is rustig aanwezig, niet op de voorgrond, en toch is hij er! Heel erg bedankt Paul dat je onze chauffeur wilde zijn, en voor het gebruik van de prachtige Volvo Amazon die het plaatje compleet maakt.
Benjamin en Andra
Ik was op zoek naar een mooie trouwauto en kwam bij Paul Lups terecht. Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel en mocht ik gelijk een proefrit rijden. Ik vond het super dat er een all-inclusive prijs afgesproken kon worden, ik wist gelijk waar ik aan toe was. De avond van tevoren werd de auto gebracht en Paul heeft de auto na het diner weer omgewisseld. Een super auto om in te rijden, een echte aanrader!
Thom Ebbers

Hoe hebben jullie de rest geregeld?

Hebben jullie al een keuze gemaakt over de fotograaf, de bloemen of de muziek? Ook dat zijn aspecten waar ik graag met jullie over meedenk. Naast het rijden in de bruiloft auto, regel ik graag ook andere zaken rondom jullie bruiloft. Zo heb ik verschillende samenwerkingen met personen en organisaties, waardoor ik jullie werk uit handen kan nemen. Ik kan jullie helpen met onder andere de bloemen, een fotograaf, een band en trouwkleding. Hebben jullie interesse in mijn bruidsauto? Wacht niet langer en neem contact met mij op!

Meer informatie en kennismaken?

Zijn jullie van een plan een oldtimer trouwauto te huren nabij Barneveld en hebben jullie interesse in mijn trouwvervoer? En willen jullie meer informatie over mijn diensten? Ik ga graag met jullie om tafel. Neem gerust contact met mij op ik ben te bereiken per mail en telefoon. Ik hoop snel iets van jullie te horen!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Barneveld?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.