Bruidsauto huren?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Bruidsauto Huren

Trouwen is een fantastische beleving. De dag dat jij en je partner elkaar eeuwige trouw beloven is een dag om nooit meer te vergeten. Deze liefde willen jullie vieren. Niet alleen met je partner, maar ook met alle andere belangrijke mensen om jullie heen. Op deze dag moet dan ook alles perfect tot in de puntjes geregeld zijn. Van de trouwlocatie tot aan de gastenlijst en natuurlijk het vervoer. Alles moet kloppen, ook de trouwauto waarin jullie naar de trouwlocatie worden gebracht. Tijdens een trouwdag is de trouwauto oldtimer meer dan vervoer alleen, het is een echte ‘eyecatcher’. Het trouwvervoer vormt een belangrijk onderdeel van jullie herinnering. Het staat op de trouwfoto’s en op de video’s die deze dag worden gemaakt. Bij Trouwauto Lups begrijp ik dit als geen ander. Met mijn prachtige witte auto’s kunnen jullie altijd een bruidsauto huren die perfect bij jullie dag aansluit.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Ja, ik wil een bruidsauto huren!

Binnen mijn collectie kun je twee tijdloze bruidsauto’s huren. Beide auto’s hebben een prachtige klassieke uitstraling:

  • De Volvo Amazon
  • De Volvo 164

Beide auto’s zijn gebroken wit van kleur en zijn aan de binnenkant bekleed met een hoge kwaliteit leer. Dit geeft de auto’s een neutrale en tegelijkertijd unieke luxe uitstraling. Zo kun je altijd een exclusieve trouwauto huren die perfect past bij jullie bruiloft. De royale indeling zorgt ervoor dat jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie worden gebracht. Laat jullie bijzondere dag maar beginnen door een bruiloft auto te huren!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Een witte, oude trouwauto die je zelf kunt besturen: dan kom je automatisch uit bij de auto’s van Paul Lups. De avond van tevoren werd de Volvo Amazon keurig netjes en glimmend afgeleverd. De nuttige uitleg van de proefrit werd nog even opgefrist, waarna Paul de auto graag een dagje afstond voor onze trouwdag. Met veel positieve reacties werd bevestigd dat we een prachtige trouwauto hadden.
Bedankt Paul, voor alle vriendelijke service!

Mark en Hanja
Gisteren (8 juni) hebben wij gebruik gemaakt van de Volvo Amazon van de eigenaar Paul Lups. Deze aardige man ontving ons een maand geleden bij hem thuis om dingen te bespreken en het bezichtigen van de Volvo. Het was een hele leuke kennismaking en we waren gelijk verliefd op de auto. Gisteren kwam Paul helemaal uit Voorthuizen naar Spijkenisse gereden zodat wij met onze eigen chauffeur naar de trouwlocatie konden rijden. Het is allemaal perfect verlopen. Wij bedanken Paul voor zijn service en gastvrijheid en zijn heel blij dat wij deze prachtige auto hebben mogen gebruiken op onze trouwdag.
René en Mirjam
Paul heeft ons goed weten te ‘ontzorgen’ betreffende de auto, de bloemen op de auto en de corsages. De witte 4 deurs ’63 Volvo 122s Amazon auto is een perfecte auto om in te trouwen, vooral met chauffeur. Was een goede vervanger voor mijn eigen ’67 2 deurs 121 amazon die nog niet gereed was.
Nadat ik Paul eerder ingeschakeld had voor de trouwerij van zoon Kees en schoondochter Heather met goede ervaringen in maart 2017 was de keus niet moeilijk om hem nogmaals in te schakelen.
Ook Volvo-vrienden onder de gasten waren onder de indruk.
Paul: Dank voor de inzet!
Astrid & Keesjan

De chauffeur

Als eigenaar van Trouwauto Lups rijd ik allebei de auto’s zelf. Al jarenlang rijd ik met zeer veel plezier en passie bruidsparen naar de locatie waar ze hun bijzondere dag gaan meemaken. Inmiddels zit ik al sinds 1988 in het vak en het verveelt nooit. Elke trouwdag is uniek en elk bruidspaar is uniek. Het is dan ook geweldig om hier met mijn auto's een unieke bijdrage aan te kunnen geven. Naast het rijden, kan ik ook andere zaken rondom de bruiloft voor jullie uit handen nemen. Zo heb ik zeer goede samenwerkingen met professionals en organisaties binnen de branche. Ik kan jullie helpen met onder andere de bloemen, een fotograaf, een band en trouwkleding. Zo kunnen jullie stressvrij genieten van de aanloop naar jullie grote dag. Lees ook mijn blog voor nog meer leuke informatie over bruiloften.

Zullen we kennismaken?

Willen jullie een bruidsauto huren? Of kunnen jullie wel wat hulp gebruiken met de organisatie van jullie droomhuwelijk? Neem dan vandaag nog contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Ik help jullie graag verder.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Bruidsauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.