Tekengebied 4
Tekengebied 3

Bruidsauto huren?

Word zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Een bruidsauto Huren

Trouwen is een fantastische beleving. De dag dat jij en je partner elkaar eeuwige trouw beloven is een dag om nooit meer te vergeten. Deze liefde willen jullie vieren. Niet alleen met je partner, maar ook met alle andere belangrijke mensen om jullie heen. Op deze dag moet dan ook alles perfect tot in de puntjes geregeld zijn. Van de trouwlocatie tot aan de gastenlijst en natuurlijk het vervoer. Alles moet kloppen, ook de trouwauto waarin jullie naar de trouwlocatie worden gebracht. Tijdens een trouwdag is de trouwauto oldtimer meer dan vervoer alleen, het is een echte ‘eyecatcher’. Het trouwvervoer vormt een belangrijk onderdeel van jullie herinnering. Het staat op de trouwfoto’s en op de video’s die deze dag worden gemaakt. Bij Trouwauto Lups begrijp ik dit als geen ander. Met mijn prachtige witte auto’s kunnen jullie altijd een bruidsauto huren die perfect bij jullie dag aansluit.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07314

Ja, ik wil een bruidsauto huren!

Binnen mijn collectie kun je twee tijdloze bruidsauto’s huren. Beide auto’s hebben een prachtige klassieke uitstraling:

  • De Volvo Amazon
  • De Volvo 164

Beide auto’s zijn gebroken wit van kleur en zijn aan de binnenkant bekleed met een hoge kwaliteit leer. Dit geeft de auto’s een neutrale en tegelijkertijd unieke luxe uitstraling. Zo kun je altijd een exclusieve trouwauto huren die perfect past bij jullie bruiloft. De royale indeling zorgt ervoor dat jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie worden gebracht. Laat jullie bijzondere dag maar beginnen door een bruiloft auto te huren!

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

De chauffeur

Als eigenaar van Trouwauto Lups rijd ik allebei de auto’s zelf. Al jarenlang rijd ik met zeer veel plezier en passie bruidsparen naar de locatie waar ze hun bijzondere dag gaan meemaken. Inmiddels zit ik al sinds 1988 in het vak en het verveelt nooit. Elke trouwdag is uniek en elk bruidspaar is uniek. Het is dan ook geweldig om hier met mijn auto’s een unieke bijdrage aan te kunnen geven. Naast het rijden, kan ik ook andere zaken rondom de bruiloft voor jullie uit handen nemen. Zo heb ik zeer goede samenwerkingen met professionals en organisaties binnen de branche. Ik kan jullie helpen met onder andere de bloemen, een fotograaf, een band en trouwkleding. Zo kunnen jullie stressvrij genieten van de aanloop naar jullie grote dag. Lees ook mijn blog voor nog meer leuke informatie over bruiloften.

MQV07316

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Bruidsauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.