Klassieke trouwauto huren?

Word  zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Klassieke Trouwauto

Jullie gaan trouwen! Een mooie en heel bijzondere dag! Misschien hebben jullie al nagedacht over het vervoer op deze grote dag, misschien nog niet. Hoe denken jullie erover om op deze geweldige dag samen rondgereden te worden of zelf te rijden in een prachtige klassieke trouwauto? Een mooie trouwauto maakt jullie dag helemaal compleet en zorgt voor een spetterende entree!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwen met een klassieke trouwauto

Trouwen op zich is al erg bijzonder, je belooft elkaar eeuwige trouw en laat aan elkaar zien dat je samen door het leven wilt (blijven) gaan. Bij deze bijzondere dag hoort natuurlijk een bijzondere ouderwetse auto! Met een klassieke trouwauto stelen jullie de show, want deze dag draait natuurlijk helemaal om jullie! Bovendien geeft een klassieke trouwauto een luxe en prachtig, klassiek tintje aan jullie grote dag.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Waarom Volvo Trouwauto?

Bij een bruiloft komt een hoop kijken. Wie gaat er de catering verzorgen, de bloemen en waar gaan jullie trouwen? Bovendien is er nog de zoektocht naar een mooie trouwauto! Jullie trouwdag is een bijzondere dag en niet alleen voor een mooie klassieke trouwauto zijn jullie bij Lups Trouwauto aan het goede adres. Ik, Paul Lups heb jaren aan ervaring opgedaan binnen de trouwbranche en ik heb inmiddels een zeer uitgebreid en professioneel netwerk opgebouwd, bestaande uit samenwerkingen met een groot scala aan organisaties en professionals. Hierdoor kan ik een hoop werk en stress uit handen nemen voor jullie grote dag! Een aantal kenmerken van onze service zijn:

  • Keuze uit twee prachtige, klassiek trouwauto’s. De Volvo Amazon en de Volvo 164.
  • Ervaring met het rondrijden van trouwparen en de trouwbranche sinds 1988.
  • Zeer professioneel en groot netwerk in de trouwbranche, bestaande uit een grote groep professionals en organisaties.
  • Geweldige service die niet stopt bij het regelen van de perfecte, klassieke trouwauto, alles kan besproken worden. Ik help jullie graag bij de organisatie van jullie grote dag!
  • Ik kan jullie helpen bij o.a. de verzorging van het bloemenarrangement, de fotograaf en de trouwkleding.

Vragen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Exclusieve trouwauto

Een exclusieve bruidsauto geeft naast een luxe tintje een grote toegevoegde waarde aan jullie trouwdag! Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het vervoer van de ene locatie naar de andere en stel jullie eens voor wat een prachtige entree jullie kunnen maken! Dat is nog eens een prachtig begin van deze prachtige dag! Onze klassieke trouwauto is volledig gerenoveerd en heeft een prachtige uitstraling. Meer weten over bruiloften? Bekijk dan mijn blog.

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Klassieke trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.