Klassieke trouwauto huren?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Klassieke Trouwauto

Jullie gaan trouwen! Een mooie en heel bijzondere dag! Misschien hebben jullie al nagedacht over het vervoer op deze grote dag, misschien nog niet. Hoe denken jullie erover om op deze geweldige dag samen rondgereden te worden of zelf te rijden in een prachtige klassieke trouwauto? Een mooie trouwauto maakt jullie dag helemaal compleet en zorgt voor een spetterende entree!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwen met een klassieke trouwauto

Trouwen op zich is al erg bijzonder, je belooft elkaar eeuwige trouw en laat aan elkaar zien dat je samen door het leven wilt (blijven) gaan. Bij deze bijzondere dag hoort natuurlijk een bijzondere ouderwetse auto! Met een klassieke trouwauto stelen jullie de show, want deze dag draait natuurlijk helemaal om jullie! Bovendien geeft een klassieke trouwauto een luxe en prachtig, klassiek tintje aan jullie grote dag.

Waarom Volvo Trouwauto?

Bij een bruiloft komt een hoop kijken. Wie gaat er de catering verzorgen, de bloemen en waar gaan jullie trouwen? Bovendien is er nog de zoektocht naar een mooie trouwauto! Jullie trouwdag is een bijzondere dag en niet alleen voor een mooie klassieke trouwauto zijn jullie bij Lups Trouwauto aan het goede adres. Ik, Paul Lups heb jaren aan ervaring opgedaan binnen de trouwbranche en ik heb inmiddels een zeer uitgebreid en professioneel netwerk opgebouwd, bestaande uit samenwerkingen met een groot scala aan organisaties en professionals. Hierdoor kan ik een hoop werk en stress uit handen nemen voor jullie grote dag! Een aantal kenmerken van onze service zijn:

  • Keuze uit twee prachtige, klassiek trouwauto’s. De Volvo Amazon en de Volvo 164.
  • Ervaring met het rondrijden van trouwparen en de trouwbranche sinds 1988.
  • Zeer professioneel en groot netwerk in de trouwbranche, bestaande uit een grote groep professionals en organisaties.
  • Geweldige service die niet stopt bij het regelen van de perfecte, klassieke trouwauto, alles kan besproken worden. Ik help jullie graag bij de organisatie van jullie grote dag!
  • Ik kan jullie helpen bij o.a. de verzorging van het bloemenarrangement, de fotograaf en de trouwkleding.

Vragen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Donderdag 29 maart 2018 was onze trouwdag en op deze dag hebben we gebruik gemaakt van de prachtige Volvo van Paul Lups. Paul is een vriendelijke man die na een prettig kennismakingsgesprek met ons in de Volvo stapte om een ritje te maken waarbij hij dan bekijkt of je zelfstandig de auto kunt bedienen. We kregen al snel zijn goedkeuring en op de avond voor onze bruiloft kwam hij zelf de auto brengen en op de trouwdag kwam hij in de loop van de avond de auto weer ophalen. De auto zag er blinkend uit en we hebben er enorm van genoten om er ritjes in te rijden, de auto loopt als een zonnetje! We kunnen het iedereen aanbevelen en kregen veel leuke reacties van ‘wat een gave auto hebben jullie!
A. van Manen
Op 23 februari 2018, hebben wij door een groot deel van het land mogen rijden met de Volvo Amazon van Paul. De kennismaking met Paul was prettig en hij heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de auto te bedienen was. Onderweg hadden we veel bekijks van mensen die zwaaiden omdat de auto zo uniek en mooi is! Ook de haal-en-breng-service was erg fijn zodat wij tijdens de dag geen zorgen hadden over het ophalen of terugbrengen van de auto. We willen Paul hartelijk bedanken dat hij zijn auto beschikbaar stelde en zijn bijdrage op onze dag!
Thijs en Arianne
‘Wat een fijne chauffeur hadden jullie!’ ‘Wat een aardige man is die chauffeur!’ ‘Mooi zeg, die auto!!’ Paul, Hierboven zomaar een paar reacties van gasten, waar wij van harte mee instemmen! Echt heel erg bedankt voor dat jij erbij wilde zijn op onze trouwdag (09-03-2018)!!! De auto was erg mooi, maar wat minstens net zo fijn is, was dat je een heel prettige chauffeur was! En erg leuk dat Kees zelf mocht rijden naar het gemeentehuis! We zullen je zeker aanbevelen aan andere bruidsparen! Groetjes, Kees en Francien
Kees en Francien

Exclusieve trouwauto

Een exclusieve bruidsauto geeft naast een luxe tintje een grote toegevoegde waarde aan jullie trouwdag! Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het vervoer van de ene locatie naar de andere en stel jullie eens voor wat een prachtige entree jullie kunnen maken! Dat is nog eens een prachtig begin van deze prachtige dag! Onze klassieke trouwauto is volledig gerenoveerd en heeft een prachtige uitstraling. Meer weten over bruiloften? Bekijk dan mijn blog.

Kennismaken met een lekker bakje koffie of thee

Bruiloft auto huren? Zijn jullie geïnteresseerd in mijn overige diensten en willen jullie hier graag meer informatie over? Neem dan vandaag nog contact op. Ik ben er graag voor jullie! We kunnen rustig rond de tafel gaan zitten en al jullie wensen bespreken onder het genot van een lekker warm (of koud) drankje. Ik hoop snel kennis met jullie te mogen maken!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Klassieke trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.