Trouwauto huren in Woudenberg?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Woudenberg

Op zoek naar een klassieke trouwauto in Woudenberg? In een retro 60’s stijl de show stelen op jullie grote dag? Volvo Trouwauto verzorgt de finishing touch aan jullie bruiloft. Jullie trouwdag is uiteraard de mooiste ervaring van jullie leven. Alles moet speciaal zijn, dus ook het vervoer. Mijn naam is Paul Lups en ik stel graag mijn gerestaureerde Volvo ter beschikking als trouwauto in de omgeving van Woudenberg. Met deze klassieke oldtimer trouwauto voeg ik een extra vleugje romantiek en beleving toe aan jullie speciale dag!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Persoonlijk, gastvrij en intensief betrokken;
  • Gespecialiseerd in de trouwbranche;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de trouwauto;
  • De finishing touch op uw bruiloft!

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Trouwvervoer Woudenberg

Zijn jullie op zoek naar klassiek trouwvervoer in Woudenberg, dan is dit het juiste adres. Woont u in een andere plek in Nederland. Geen probleem, alles is bespreekbaar. In de afgelopen dertien jaar heb ik meerdere koppels mogen voorzien van een mooie exclusieve trouwauto tijdens hun grote dag. In eerste instantie zorg ik natuurlijk voor het vervoer en ben ik, indien gewenst, ook jullie betrouwbare chauffeur. Kruipt u liever zelf achter het stuur, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Door mijn jarenlange ervaring binnen de trouwbranche, denk ik ook graag mee over de verdere details van jullie bruiloft.

Op deze manier wil ik jullie zorgeloos laten genieten van deze speciale dag. Mijn Volvo Amazon heeft een klassieke uitstraling, beschikt over een luxe bekleding en is gebroken wit van kleur. In de auto zijn standaard twee paraplu’s aanwezig. We willen natuurlijk niet dat de regen roet in het eten gooit bij het schieten van een mooie trouwfoto!

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Klaar voor de reis van je leven?

Dat zal wel goed zitten! Bent u op zoek naar een klassieke bruidsauto in en nabij Woudenberg, dan staat mijn portier voor u open. Maak een afspraak en onder het genot van een kopje koffie bespreken we vervolgens de details. Zo zorgen we er samen voor dat jullie bijzondere dag, klassiek onvergetelijk wordt! Meer weten over bruiloften en alles wat erbij komt kijken? Lees dan mijn blog!

  • Duidelijke all-in prijs
  • Volvo Trouwauto denkt graag mee
  • Meer dan alleen het vervoer
  • Met óf zonder chauffeur

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in Woudenberg?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.