Trouwauto

Trouwen in een echte klassieke oldtimer? Dan is mijn Volvo perfect!

Chauffeur

De auto is te huren met of zonder chauffeur.

Extra's

Bekijk de vele extra's die wij naast onze auto te bieden hebben.

De trouwauto

Denk je aan Volvo Trouwauto, dan denk je aan de Volvo Amazon 122S. Deze oldtimer heeft in zijn bestaan al op tal van bruiloften dienst mogen doen als klassiek trouwvervoer. De Amazon is volledig gerenoveerd en de gebroken witte kleur matcht perfect met de jurk van de bruid. Het interieur van deze oldtimer trouwauto omvat een lederen, bordeaux rode bekleding. Verder zijn er in de kofferbak altijd twee paraplu’s te vinden. Deze aanwezige wagen wil namelijk ook met slecht weer onderdeel uitmaken van het decor en schitteren op één van jullie unieke trouwfoto’s. Nieuwsgierig geworden? Neem eens contact op of kom langs voor een kopje koffie!

Wat is er nog meer mogelijk?

De Amazon is uiteraard het pronkstuk van Volvo Trouwauto. De vintage trouwauto is zowel met als zonder chauffeur te huren door heel Nederland. Naast dit klassieke trouwvervoer is er echter nog veel meer mogelijk. Zo bied ik graag één van mijn extra diensten aan. Hierbij kunnen jullie denken aan het verzorgen van bloemen, een picknickmand voor in de auto en een kentekenplaat met jullie trouwdatum.

Door mijn jarenlange ervaring in de trouwbranche kan ik jullie voorzien van wat handige tips en denk ik, waar nodig, graag mee over het verloop van jullie grote dag. Zo zorgen we er bij Volvo Trouwauto voor dat alle benodigdheden voor een geslaagde trouwdag aanwezig zijn. Neem gerust eens contact op of kom langs voor een gratis proefrit!

Inzetbaarheid in Nederland & België

Ik ben inzetbaar door heel Nederland en België. Trouwauto huren in Duitsland? Neem dan gerust contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

"De mooiste herinneringen maak je met de mensen dicht bij je"

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Volvo Amazon als trouwauto?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.