Tekengebied 4
Tekengebied 3

Oldtimer Trouwauto met of zonder chauffeur?

Word zorgeloos vervoerd in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Een Oldtimer trouwauto op de grote dag

Gaan jullie trouwen en wil je rijden of rondgereden worden in een prachtige Oldtimer? Dat is mogelijk! Paul Lups, trotse eigenaar en chaffeur van een schitterende, witte trouwauto van het automerk Volvo biedt de verhuur aan van deze mooie Oldtimer trouwauto voor jullie grote dag! De oude trouwauto is volledig gerestaureerd en heeft een unieke, klassieke uitstraling.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

volvo-trouwauto-1-1

Oldtimer trouwauto

Sinds de eerste verhuur in 1988 en de volledige restauratie van de klassieke trouwauto vanaf 2008 hebben al vele bruidsparen gebruik gemaakt van de geweldige ervaring die Paul Lups te bieden heeft. Hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor de grote dag en kan zelfs het volledige bloemenarrangement verzorgen en ophalen! Zo hoeven jullie je daar in ieder geval geen zorgen om te maken.

Trouwen met een Oldtimer bruiloft auto aan je zijde is een prachtige ervaring op zich en maakt het totale plaatje van jullie trouwdag helemaal compleet. Stel je eens voor hoe mooi de entree zal zijn als jullie komen aanrijden in een prachtige Oldtimer van Volvo! Een geweldige start van de mooiste dag van jullie leven!

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Witte trouwauto

De oude trouwauto van Volvo is ook een geweldige aanvulling voor de trouwfoto’s! Zittend in de auto, ernaast staand of de trouwauto op de achtergrond. Het is allemaal mogelijk en levert prachtige plaatjes op om voor altijd te koesteren! Uiteraard is het trouwvervoer ook te versieren met bloemen en andere trouwdag elementen, wat een nog mooiere uitstraling aan de trouwfoto’s zal geven!

De Volvo Oldtimer trouwauto uit 1963 heeft een prachtige, gebroken witte kleur en heeft een schitterende uitstraling. De oude trouwauto zal niet alleen prachtig staan op foto’s, maar biedt op jullie mooie dag ook een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!

MQV07326

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Oldtimer Trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.