Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Den Haag?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Den Haag

Op een zoektocht naar een mooie trouwauto in Den Haag? Voeg een stukje nostalgie toe aan uw bruiloft met een ritje in een klassieke Volvo Amazon. Jullie trouwdag: een dag vol plezier, feest, gezelligheid en bovenal veel liefde. De grote dag zit er bijna aan te komen en de gezonde spanning is langzaam aan het toenemen. Voordat het zover is moeten er alleen nog wel wat zaken geregeld worden. De trouwjurk, de locatie, het entertainment en natuurlijk de trouwauto. Bij het laatstgenoemde kan ik jullie helpen! Mijn naam is Paul Lups en ik stel mijn klassieke Volvo Amazon graag ter beschikking als trouwvervoer in Den Haag of op een andere plek in Nederland. In de loop der jaren hebben ik en deze bolide al meerdere stellen van een tevreden glimlach kunnen voorzien tijdens hun bruiloft. Zijn jullie de volgende gelukkigen? Neem contact op en dan vertel ik met liefde meer over mij en de wagen.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07316

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Klassiek trouwvervoer in Den Haag;
  • Persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening;
  • Kruip zelf achter het stuur;
  • Extra mogelijkheden naast de oldtimer.
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Jarenlange ervaring met trouwvervoer in Den Haag

Voor een échte vintage trouwauto in Den Haag, trekken jullie bij Volvo Amazon aan de goede bel! Al jarenlang rijden ik en mijn bolide samen door heel het land om koppels te voorzien van een trouwauto met een classy uitstraling. Tijdens al deze ritjes heb ik veel ervaring mogen opdoen en dat heeft mij een diepgaande expertise opgeleverd in de trouwbranche. Inzichten die ik altijd graag deel met gelukkige stellen deel door mee te denken over de zaken rondom de bruiloft. Zie het als de finishing touch of het extra vleugje van mijn dienstverlening. Het doel: een glimlach op jullie gezichten tijdens een ritje in mijn auto. Dat is tenslotte onbetaalbaar.

Uiteraard overschat ik mijn eigen rol niet, want de echte eyecatcher is tenslotte de Amazon. Deze uit 1963 stammende oldtimer lijkt zo van het witte doek getrokken. Van buitenaf vertelt deze wagen eigenlijk zijn eigen verhaal. De gebroken witte kleur en de klassieke uitstraling nemen je in een oogwenk even terug naar de swinging sixties. Wanneer je echter een kijkje door het portier neemt, kan je zien dat de bolide daarnaast voorzien is van alle moderne gemakken die je van een trouwauto mag verwachten. Daarnaast is de wagen voorzien van een luxe lederen bekleding en heeft hij tevens als decor gediend voor de mooiste trouwfoto’s. Vraag je het aan mij? Dan zeg ik de dat het de mooiste trouwauto in Den Haag en omstreken is! Maar wie ben ik? Neem eens contact op, kom gerust eens langs en dan kunnen jullie de auto zelf bewonderen!

MQV07309

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

sdc10675-800x600-600x400-1

The road to love!

Neem de afslag richting de liefde met mijn klassieke trouwvervoer in Den Haag!! Maak gerust een afspraak of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Desgewenst ben ik een betrouwbare chauffeur gedurende jullie bruiloft, maar snap ik het ook goed als jullie zelf achter het stuur willen kruipen. Daarom is de auto zowel mét als zonder chauffeur te huren. De motor staat al warm te draaien, stappen jullie in?

  • Trouwvervoer in Den Haag zonder zorgen;
  • Vooraf besproken all-in prijs;
  • Chauffeur met verstand van zaken;
  • Het vleugje vintage op jullie bruiloft!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Den Haag?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.