Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Apeldoorn?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon.

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Apeldoorn

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie een mooie, klassieke trouwauto om jullie dag nog specialer te maken? Dan zijn jullie bij Volvo trouwauto aan het goede adres! Mijn naam is Paul Lups, de eigenaar en eventuele chauffeur van de Volvo Trouwauto. Ik heb jarenlange ervaring in de trouwbranche en ik kan jullie naast het leveren van een prachtige trouwauto ook helpen met overige zaken rondom de bruiloft. Het is jullie dag en ik help graag om deze dag de mooiste van jullie leven te maken. Alles is bespreekbaar!

Een trouwauto huren bij ons is niet alleen mogelijk in Apeldoorn, maar door heel Nederland! De trouwauto oldtimer heeft een prachtige klassieke uitstraling en is door de tijd heen volledig gerestaureerd. Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwauto in Apeldoorn of een andere plaats in Nederland? Ik sta voor jullie klaar!Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07307

Voordelen van een auto huren bij Volvo Trouwauto

  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche;
  • Persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid bij jullie grote dag;
  • Meer mogelijkheden naast het huren van een trouwauto;
  • Duidelijke all-in prijs, vooraf besproken.
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Trouwauto huren Apeldoorn of een andere plaats?

Wanneer jullie van plan zijn bij mij de trouwauto te huren kunnen jullie ervan uitgaan dat ik tot in de puntjes met jullie meedenk. Jullie zijn altijd welkom om al jullie wensen over de grote dag te bespreken en natuurlijk kan er gerekend worden op een persoonlijke benadering!

Zien jullie het niet zitten om zelf te rijden en willen jullie liever rondgereden worden door een ervaren chauffeur? Ik ben jullie graag van dienst!

trouwauto foto arnold

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Apeldoorn?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.