Trouwauto huren in Apeldoorn?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Apeldoorn

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie een mooie, klassieke trouwauto om jullie dag nog specialer te maken? Dan zijn jullie bij Volvo trouwauto aan het goede adres! Mijn naam is Paul Lups, de eigenaar en eventuele chauffeur van de Volvo Trouwauto. Ik heb jarenlange ervaring in de trouwbranche en ik kan jullie naast het leveren van een prachtige trouwauto ook helpen met overige zaken rondom de bruiloft. Het is jullie dag en ik help graag om deze dag de mooiste van jullie leven te maken. Alles is bespreekbaar!

Een trouwauto huren bij ons is niet alleen mogelijk in Apeldoorn, maar door heel Nederland! De trouwauto oldtimer heeft een prachtige klassieke uitstraling en is door de tijd heen volledig gerestaureerd. Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwauto in Apeldoorn of een andere plaats in Nederland? Ik sta voor jullie klaar!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Voordelen van een auto huren bij Volvo Trouwauto

  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche;
  • Persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid bij jullie grote dag;
  • Meer mogelijkheden naast het huren van een trouwauto;
  • Duidelijke all-in prijs, vooraf besproken.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Beste Paul, we hebben met zeer veel plezier gebruik gemaakt van jouw Volvo Amazon. De auto rijdt erg prettig en we hebben vooraf duidelijke uitleg ontvangen. Dank voor de zeer goede service en het prettige contact! Een absolute aanrader.
Matthijs en Maaike
Paul & André hebben ons een prachtige trouwdag bezorgd. Ze zijn zeer communicatief, betrokken en attent. Onze chauffeur was zeer behulpzaam met oog voor details. De auto is super mooi trouwens. We hebben echt genoten van onze dag en willen Volvo Trouwauto echt aan iedereen aanbevelen!
Elyssa & Artur
Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer en Marike

Trouwauto huren Apeldoorn of een andere plaats?

Wanneer jullie van plan zijn bij mij de trouwauto te huren kunnen jullie ervan uitgaan dat ik tot in de puntjes met jullie meedenk. Jullie zijn altijd welkom om al jullie wensen over de grote dag te bespreken en natuurlijk kan er gerekend worden op een persoonlijke benadering!

Zien jullie het niet zitten om zelf te rijden en willen jullie liever rondgereden worden door een ervaren chauffeur? Ik ben jullie graag van dienst!

Kom in contact voor de mogelijkheden

Interesse in het bruiloft vervoer? Naast het trouwvervoer, kan ik ook andere zorgen omtrent de bruiloft op mij nemen. Zo kan ik bijvoorbeeld het gehele bloemenarrangement voor jullie regelen, een unieke kentekenplaat en een authentieke autokoffer. De auto is standaard voorzien van 2 prachtige parapluutjes. Zo komen jullie nooit voor verrassingen te staan en kunnen er alsnog mooie foto’s worden gemaakt zonder een nat pak (of jurk). 

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden, de auto komen bekijken of graag meerdere wensen bespreken? Dat kan! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met mij op. Ik sta graag voor jullie klaar.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Trouwauto huren in Apeldoorn?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.