Trouwauto huren in Nijmegen?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Klassieke trouwauto Nijmegen

Zijn jullie op zoek naar een klassieke trouwauto in Nijmegen? En willen jullie een vleugje old school en vintage aan jullie bruiloft toevoegen? Met de Volvo Amazon Trouwauto Lups gaat dit zeker goedkomen!

Mijn naam is Paul Lups en voor een klassieke trouwauto in Nijmegen, of elders in Nederland, ben ik u graag van dienst. Al jarenlang verzorg ik, met mijn klassieke oldtimer, het trouwvervoer voor koppels die hun liefde willen bezegelen. Als geen ander begrijp ik dan ook dat trouwen een speciale gelegenheid is. Voor mij is het dan ook belangrijk dat jullie volop van jullie dag kunnen genieten. Op het gebied van trouwvervoer, bied ik daarom graag mijn hulp aan. Laten we er samen wat moois van maken!


Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat bied ik?

  • Een volledig gerestaureerde oldtimer;
  • Extra opties naast de bruidsauto;
  • Trouwauto Lups denkt met u mee;
  • Gratis proefrit mogelijk!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Beste Paul,

Super bedankt voor jouw bijdrage aan onze geweldige trouwdag. De prachtige glimmende amazon heeft ons zeer comfortabel naar onze locaties gebracht en stond er prachtig bij in het zonnetje. Vele gasten waren zeer te spreken over de auto en hoe deze in de gehele dag paste. En uiteraard jouw chauffeur ‘skills’ om de amazon de binnenplaats op te rijden waren top.

We kunnen de amazon en Paul van harte aanbevelen aan iedereen die een mooie auto en super chauffeur wensen voor hun trouwdag.
Paul, hartelijk dank!

Vriendelijke groet,

Sandra & Jan

Sandra & Jan
Beste Paul, Wij willen je heel erg bedanken voor je bijdrage op onze trouwdag. We hebben enorm genoten en vonden het super om in je prachtige Amazone te worden rondgereden. Je was een gezellige chauffeur die de handen uit de mouwen steekt en zo gaf je een extra tintje aan onze prachtige dag! De witte Amazone was een hele geschikte trouwauto en alles was tip top voor elkaar! Nogmaals heel erg bedankt!!! Groetjes, Piet en Irma p.s. leuk een foto van ons terug te zien op je site!
Piet & Irma

Als liefhebber van (oude) Volvo’s moest onze trouwauto een Volvo Amazon worden en de Volvo van Paul was dan ook exact wat wij voor onze bruiloft voor ogen hadden.

Om de auto te bezichtigen en om kennis te maken zijn wij in Voorthuizen op bezoek geweest, waar wij hartelijk ontvangen warden door Paul en zijn vrouw. Tijdens de lunch werd al snel duidelijk dat de Amazon van Paul onze trouwauto zou worden.

Na de kennismaking heeft Paul ons ook geholpen met de bloemen voor onze bruiloft via Ans en Rosanne van bloemisterij Fleurina, ook in Voorthuizen.
Onze bruiloft in Rotterdam was fantastisch! Paul, zijn auto, en de prachtige bloemen hebben hier een heel belangrijke bijdrage aan geleverd!
Paul, bedankt voor alles!

Deborah &Thomas

Trouwvervoer Nijmegen

Jullie trouwvervoer in Nijmegen krijgt een klassieke uitstraling met mijn Volvo Amazon. De wagen mag dan gebouwd zijn in 1963, maar beschikt over alle moderne gemakken die je van een trouwauto mag verwachten. Een luxe bekleding, ruime indeling en een gebroken witte kleur zijn de kenmerken die van toepassing zijn op deze gerestaureerde oldtimer. In de Volvo zijn ook altijd twee paraplu’s aanwezig. De auto heeft namelijk al meerdere malen als decor dienst gedaan op mooie trouwfoto’s. We willen uiteraard niet dat slecht weer hierbij roet in het eten gooit.

Naast het trouwvervoer in Nijmegen, denk ik ook graag mee over de andere aspecten van jullie bruiloft. Zo regel ik als aanvullende mogelijkheden graag de bloemen tijdens de grote dag en kan ik de auto speciaal voorzien van een lekkere picknickmand en een kentekenplaat met jullie trouwdatum. Tenslotte ken ik, met mijn jarenlange ervaring, aardig de weg binnen de trouwbranche. Wellicht dat ik wat van mijn inzichten met jullie kan delen om jullie bijzondere dag, nog specialer te maken!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

In contact komen bij interesse?

Zijn jullie geïnteresseerd in mijn ouderwetse trouwauto nabij Nijmegen? Kom snel eens langs voor een kopje koffie! We gaan samen om de tafel om jullie trouwdag door te nemen. Ook vertel ik wat meer over mij en de auto. Verder bekijken we natuurlijk de oldtimer en is er ook ruimte om even het wegdek op te gaan voor een proefrit. Tenslotte kunnen jullie ook altijd contact met mij opnemen via de mail of telefoon. Mijn deur staat altijd voor jullie open!

  

Hallo Paul, Op 7 april 2017 zijn wij getrouwd en hebben we de Volvo Amazon gebruikt als trouwauto. Deze auto maakte onze dag nog onvergetelijker en specialer! We willen je bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens de huur. We hebben erg genoten van deze fantastische auto, een echte aanrader! Door de vele positieve reacties van onze gasten, wisten we dat we een goed “auto-keuze” gemaakt hadden!

David & Linda

Klaar voor de start?

Zijn jullie klaar voor de start van jullie trouwdag? Mijn Volvo Amazon en ik willen jullie in ieder geval graag van dienst zijn! Uiteraard is het ook mogelijk om de auto zonder chauffeur te huren. Neem contact op en maak een afspraak, dan nemen we vervolgens de details door. Het trouwvervoer staat alvast warm te draaien, stappen jullie in?

  • Met of zonder chauffeur te huren 
  • Vooraf besproken all-in prijs
  • Persoonlijk en laagdrempelig 
  • Dé klassieke toevoeging aan jullie bruiloft

Trouwvervoer in Woudenberg?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.