Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Nijmegen?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Klassieke trouwauto Nijmegen

Zijn jullie op zoek naar een klassieke trouwauto in Nijmegen? En willen jullie een vleugje old school en vintage aan jullie bruiloft toevoegen? Met de Volvo Amazon Trouwauto Lups gaat dit zeker goedkomen!

Mijn naam is Paul Lups en voor een klassieke trouwauto in Nijmegen, of elders in Nederland, ben ik u graag van dienst. Al jarenlang verzorg ik, met mijn klassieke oldtimer, het trouwvervoer voor koppels die hun liefde willen bezegelen. Als geen ander begrijp ik dan ook dat trouwen een speciale gelegenheid is. Voor mij is het dan ook belangrijk dat jullie volop van jullie dag kunnen genieten. Op het gebied van trouwvervoer, bied ik daarom graag mijn hulp aan. Laten we er samen wat moois van maken!Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

volvo-trouwauto-1-1

Wat bied ik?

  • Een volledig gerestaureerde oldtimer;
  • Extra opties naast de bruidsauto;
  • Trouwauto Lups denkt met u mee;
  • Gratis proefrit mogelijk!
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Trouwvervoer Nijmegen

Jullie trouwvervoer in Nijmegen krijgt een klassieke uitstraling met mijn Volvo Amazon. De wagen mag dan gebouwd zijn in 1963, maar beschikt over alle moderne gemakken die je van een trouwauto mag verwachten. Een luxe bekleding, ruime indeling en een gebroken witte kleur zijn de kenmerken die van toepassing zijn op deze gerestaureerde oldtimer. In de Volvo zijn ook altijd twee paraplu’s aanwezig. De auto heeft namelijk al meerdere malen als decor dienst gedaan op mooie trouwfoto’s. We willen uiteraard niet dat slecht weer hierbij roet in het eten gooit.

Naast het trouwvervoer in Nijmegen, denk ik ook graag mee over de andere aspecten van jullie bruiloft. Zo regel ik als aanvullende mogelijkheden graag de bloemen tijdens de grote dag en kan ik de auto speciaal voorzien van een lekkere picknickmand en een kentekenplaat met jullie trouwdatum. Tenslotte ken ik, met mijn jarenlange ervaring, aardig de weg binnen de trouwbranche. Wellicht dat ik wat van mijn inzichten met jullie kan delen om jullie bijzondere dag, nog specialer te maken!

MQV07307

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

MQV07311

Klaar voor de start?

Zijn jullie klaar voor de start van jullie trouwdag? Mijn Volvo Amazon en ik willen jullie in ieder geval graag van dienst zijn! Uiteraard is het ook mogelijk om de auto zonder chauffeur te huren. Neem contact op en maak een afspraak, dan nemen we vervolgens de details door. Het trouwvervoer staat alvast warm te draaien, stappen jullie in?

  • Met of zonder chauffeur te huren
  • Vooraf besproken all-in prijs
  • Persoonlijk en laagdrempelig
  • Dé klassieke toevoeging aan jullie bruiloft

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in Woudenberg?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.