Trouwauto huren in Arnhem?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Jullie unieke trouwauto nabij Arnhem

Zijn jullie op een zoektocht naar een mooie trouwauto in de buurt van Arnhem? Volvo Trouwauto wil jullie graag van dienst zijn! Misschien dromen jullie al een beetje weg bij de gedachte aan deze mooie dag. Dat is natuurlijk volkomen terecht. Trouwen is namelijk een bijzondere gebeurtenis in het leven. Het is natuurlijk prettig als alle zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Zo ook de trouwauto.

Onze Volvo Amazon is een klassieke trouwauto oldtimer die meteen in het oog springt. Met deze auto krijgt jullie bruiloft een klassieke 60’s uitstraling. Volvo Trouwauto verzorgt het vervoer en helpt ook graag een handje bij andere zaken rondom uw trouwdag. Zijn jullie dus op zoek naar een trouwauto in Arnhem of elders in Nederland, dan willen wij hier graag bij helpen!  Wij gaan vooraf en tijdens de bruiloft op de achtergrond aan de slag, zodat jullie op de voorgrond kunnen stralen!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Onze service

  • Klassieke trouwauto Volvo Amazon;
  • Gastvrije en persoonlijke werkwijze;
  • Aanvullende diensten naast het vervoer;
  • Gratis proefrit mogelijk!

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Trouwvervoer Arnhem

Voor uniek trouwvervoer in Arnhem hebben jullie aangeklopt bij de juiste persoon. Mijn naam is Paul Lups, eigenaar en tevens chauffeur van Volvo Trouwauto. Sinds 1988 heb ik, samen met mijn Volvo, veel koppels blij mogen maken met mijn diensten. De auto is uiteraard mijn handelsmerk, maar door mijn jarenlange ervaring, heb ik ook een aardige kijk gekregen op de trouwbranche. Deze inzichten deel ik dan ook vaak met stellen die bij mij langskomen. Verder zet ik graag een stapje extra om jullie een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen.

Mijn volledig gerestaureerde Volvo Amazon blijft met zijn klassieke uitstraling en gebroken witte kleur niet alleen op het netvlies staan, maar is ook al meerdere malen vereeuwigd op mooie trouwfoto’s. Dit in combinatie met het luxe interieur en de ruime indeling aan de binnenzijde, is wat mijn Volvo Amazon de perfecte auto maakt voor een uniek en ontspannen trouwvervoer in Arnhem. Dit trouwvervoer maakt jullie bruiloft compleet.

Meer informatie over mij of de auto? Maak een afspraak!

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Ready, set, go!

Jullie trouwdag staat op het punt te beginnen. Maak een afspraak en dan zorg ik ervoor dat jullie goed en zorgeloos aan de startblokken kunnen verschijnen. Als ervaren chauffeur ben ik graag jullie bestuurder tijdens deze grote dag, maar zelf in de auto rijden behoort natuurlijk ook tot de opties. Zijn jullie er klaar voor, ik in ieder geval wel!

  • Ook persoonlijk te besturen
  • Vooraf besproken all-in prijs
  • Chauffeur met ervaring
  • Ervaring in de trouwbranche

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in Arnhem?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.