Trouwauto huren in de Achterhoek?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Achterhoek

Op zoek naar een klassieke trouwauto in de Achterhoek? Volvo trouwauto voegt een stukje nostalgie toe aan jullie grote dag. Trouwen met je grote liefde is natuurlijk één van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Je bezegelt tenslotte de liefde met de persoon waar jij het meest van houdt. Uiteraard wil je dat op deze dag alles soepel verloopt en ieder detail er perfect uit ziet: de jurk, het boeket, de setting en natuurlijk het trouwvervoer. Laat het laatstgenoemde nou net mijn specialiteit zijn! Mijn naam is Paul Lups en met mijn klassieke Volvo Amazon verzorg ik graag de retro finishing touch aan jullie bruiloft. Op deze manier probeer ik een stukje zorgen bij jullie weg te nemen, zodat jullie op een ontspannen manier van jullie trouwdag kunnen genieten. Mijn portier staat altijd open voor een gesprek. Neem contact op en dan vertel ik wat meer over de bruidsauto en over mij. Mijn klassieke bolide en ik hebben inmiddels vele koppels gelukkig mogen maken met ons trouwvervoer in de Achterhoek, zijn jullie de volgende? 

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Persoonlijk en laagdrempelig;
  • Nostalgisch trouwvervoer in de Achterhoek;
  • Bijkomende mogelijkheden naast de auto;
  • Te huren met of zonder Chauffeur!
  • Veel ervaring

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Mooie auto en prettige samenwerking, er is goed te overleggen met Paul over wensen en plichten. Ook kenteken laten bijmaken, geweldig! Veel leuke reacties gehad op onze trouwauto de amazon. Paul hartelijke dank voor alles!

R. Derks

Na een turbulente start van het trouwseizoen ivm COVID-19 hebben wij mede dankzij Paul toch een prachtige dag beleefd. De Amazone was precies wat wij zochten voor onze trouwdag, Hij reed erg fijn en was zoals afgesproken keurig afgeleverd en opgehaald. Een fijne flexibele samenwerking maakte dat we geen zorgen hadden omtrent de Amazon. We raden iedereen deze goede service aan. Paul bedankt voor de leuke kentekenplaat en je hulp!
Esther & Bert
We zijn erg tevreden! Vanaf begin goed contact gehad en werd er goed meegedacht. De auto werd op de dag ervoor zelfs thuis afgeleverd en ook nog opgepoetst. Ivm met de regenachtige voorspelling op onze grote dag hadden ze een paraplu klaargelegd. We hebben op onze trouwdag genoten van de momenten in de auto, het zat comfortabel. Het kenteken met de trouwdatum was een plus en eveneens een mooi aandenken!
Chiel & Monique

Vintage trouwvervoer in de Achterhoek

Voor de huur van een mooie klassieke trouwauto in de Achterhoek zijn jullie bij het juiste adres belandt. De Amazon van Volvo Trouwauto is een klassiek model uit het jaar 1963. Op het eerste gezicht zie je alleen het oude jasje van de auto. Wanneer de portieren opengaan verraadt deze volledig gerestaureerde Amazon echter al snel dat hij is voorzien van alle moderne gemakken die je van een exclusieve trouwauto mag verwachten. Daarnaast is de wagen voorzien van een luxe leren bekleding en gaat de gebroken witte kleur perfect samen met de jurk van bruid. Het is dan ook niet moeilijk voor te stellen dat de Amazon al meerdere malen figurant is geweest voor mooie trouwfoto's van gelukkige bruidsparen. 

Volvo Trouwauto is echter meer dan alleen een verzorger van trouwvervoer in de Achterhoek en omstreken. In de loop der jaren heb ik al veel koppels gelukkig mogen maken met mijn dienstverlening. Dat heeft mij naast een hoop plezier, ook een uitgebreide expertise binnen de trouwbranche opgeleverd. Deze kennis deel ik graag in de vorm van tips of door mee te denken over de details van jullie bruiloft auto. Op deze manier wil ik er samen voor zorgen dat jullie een dag tegemoet gaan die jullie nooit meer zullen vergeten!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Interesse in een afspraak?

Zien jullie jezelf al rijden in mijn trouwauto in de Achterhoek? Dat is natuurlijk leuk om te horen! Neem contact op met Volvo Trouwauto via de mail of telefoon. We nemen dan samen jullie grote dag door. Liever een persoonlijk gesprek? Des te leuker! Mijn deur staat altijd open en dit geeft mij gelijk de gelegenheid om de auto aan jullie te laten zien. Vervolgens pakken we een lekker warm drankje erbij en bespreken we of ik jullie, indien gewenst, kan voorzien van één van mijn aanvullende diensten waaronder: het regelen van de bloemen, een nummerplaat met jullie trouwdatum of een picknickmand. Hoe dan ook:  we gaan er een nostalgisch mooie dag van maken!  

Afgelopen vrijdag 18-9-2020 zijn wij getrouwd. Voor deze dag hadden we de Volvo Amazon met jou als chauffeur gehuurd. De auto was prachtig!! Jij bood ons aan om de trouwdatum te verwerken als kentekenplaat. Hier hebben wij gebruik van gemaakt, wat is dat een leuk idee! Je hebt ons de gehele dag volgens ons tijdschema en wensen overal naartoe gebracht/gereden. Je bent een vriendelijk ontspannen persoon, dit vonden we erg prettig. Nogmaals hartstikke bedankt voor je goede service! We raden je zeker aan!

Tom & Kelly

A ride to remember!

Dat zal wel goed zitten met een ritje in deze trouwauto oldtimer! Maak gerust een afspraak of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard is het mogelijk om de wagen zelf te besturen. Mochten jullie behoefte hebben aan een ervaren chauffeur, dan hebben jullie die zojuist leren kennen! Graag draag ik met mijn Volvo Amazon bij aan een stukje van jullie geluk, zodat jullie deze nieuwe weg van de liefde op klassieke wijze kunnen inslaan!
  • Trouwvervoer zonder zorgen
  • Duidelijke All-in prijs
  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche
  • Chauffeur met ervaring

Trouwvervoer in de Achterhoek?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.