Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in de Achterhoek?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Achterhoek

Op zoek naar een klassieke trouwauto in de Achterhoek? Volvo trouwauto voegt een stukje nostalgie toe aan jullie grote dag. Trouwen met je grote liefde is natuurlijk één van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Je bezegelt tenslotte de liefde met de persoon waar jij het meest van houdt. Uiteraard wil je dat op deze dag alles soepel verloopt en ieder detail er perfect uit ziet: de jurk, het boeket, de setting en natuurlijk het trouwvervoer. Laat het laatstgenoemde nou net mijn specialiteit zijn! Mijn naam is Paul Lups en met mijn klassieke Volvo Amazon verzorg ik graag de retro finishing touch aan jullie bruiloft. Op deze manier probeer ik een stukje zorgen bij jullie weg te nemen, zodat jullie op een ontspannen manier van jullie trouwdag kunnen genieten. Mijn portier staat altijd open voor een gesprek. Neem contact op en dan vertel ik wat meer over de bruidsauto en over mij. Mijn klassieke bolide en ik hebben inmiddels vele koppels gelukkig mogen maken met ons trouwvervoer in de Achterhoek, zijn jullie de volgende?

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

volvo-trouwauto-1-1

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Persoonlijk en laagdrempelig;
  • Nostalgisch trouwvervoer in de Achterhoek;
  • Bijkomende mogelijkheden naast de auto;
  • Te huren met of zonder Chauffeur!
  • Veel ervaring
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Vintage trouwvervoer in de Achterhoek

Voor de huur van een mooie klassieke trouwauto in de Achterhoek zijn jullie bij het juiste adres belandt. De Amazon van Volvo Trouwauto is een klassiek model uit het jaar 1963. Op het eerste gezicht zie je alleen het oude jasje van de auto. Wanneer de portieren opengaan verraadt deze volledig gerestaureerde Amazon echter al snel dat hij is voorzien van alle moderne gemakken die je van een exclusieve trouwauto mag verwachten. Daarnaast is de wagen voorzien van een luxe leren bekleding en gaat de gebroken witte kleur perfect samen met de jurk van bruid. Het is dan ook niet moeilijk voor te stellen dat de Amazon al meerdere malen figurant is geweest voor mooie trouwfoto’s van gelukkige bruidsparen.

Volvo Trouwauto is echter meer dan alleen een verzorger van trouwvervoer in de Achterhoek en omstreken. In de loop der jaren heb ik al veel koppels gelukkig mogen maken met mijn dienstverlening. Dat heeft mij naast een hoop plezier, ook een uitgebreide expertise binnen de trouwbranche opgeleverd. Deze kennis deel ik graag in de vorm van tips of door mee te denken over de details van jullie bruiloft auto. Op deze manier wil ik er samen voor zorgen dat jullie een dag tegemoet gaan die jullie nooit meer zullen vergeten!

mqv07307

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

volvo4-2

A ride to remember!

Dat zal wel goed zitten met een ritje in deze trouwauto oldtimer! Maak gerust een afspraak of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard is het mogelijk om de wagen zelf te besturen. Mochten jullie behoefte hebben aan een ervaren chauffeur, dan hebben jullie die zojuist leren kennen! Graag draag ik met mijn Volvo Amazon bij aan een stukje van jullie geluk, zodat jullie deze nieuwe weg van de liefde op klassieke wijze kunnen inslaan!

  • Trouwvervoer zonder zorgen
  • Duidelijke All-in prijs
  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche
  • Chauffeur met ervaring

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in de Achterhoek?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.