Tekengebied 4
Tekengebied 3

Bruiloft auto huren?

Word zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Bruiloft auto huren

Ga je binnenkort trouwen met de liefde van je leven en willen jullie voor de bruiloft een trouwauto huren? Dan zijn jullie bij Volvo Trouwauto aan het goede adres! De mooie trouwauto heeft een prachtige klassieke uitstraling en is over de tijd heen volledig gerenoveerd. Wanneer jullie besluiten de trouwauto oldtimer te huren voor jullie bruiloft mogen jullie er zeker van zijn dat jullie een geweldig entree kunnen maken en in stijl rond kunnen rijden van de ene locatie naar de andere!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07311

Voor je bruiloft een auto huren

Bij het plannen van een bruiloft komt best wel wat kijken. Je wilt natuurlijk dat alles van tevoren goed geregeld is zodat jullie op de grote dag geen zorgen hebben en lekker kunnen genieten van deze bijzondere dag! Jullie zijn op deze pagina terecht gekomen omdat jullie hoogstwaarschijnlijk voor jullie bruiloft een exclusieve trouwauto willen huren. Dat moet natuurlijk wel een mooie trouwauto zijn! De klassieke Volvo trouwauto is werkelijk een plaatje om te zien en zal een indruk nalaten om nooit te vergeten!

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Service

Een bruidsauto huren bij Volvo trouwauto gaat heel gemakkelijk en ik, Paul Lups, de eigenaar van de Volvo Trouwauto, sta altijd voor jullie klaar met een lekker warm (of koud) drankje om al jullie wensen te bespreken. Door mijn jarenlange expertise op het gebied van bruiloften kan ik jullie ook van dienst zijn op andere gebieden rondom de bruiloft. Zo kan ik bijvoorbeeld het gehele bloemenarrangement voor jullie regelen. Tevens kan ik ook jullie chauffeur zijn als een van jullie zelf niet wilt rijden. Voordelen van Volvo Trouwauto:

  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche.
  • Persoonlijke benadering en oprechte interesse om jullie dag de mooiste dag van jullie leven te maken.
  • Altijd een mooie trouwauto beschikbaar om jullie grote dag onvergetelijk te maken.
  • Huren met of zonder chauffeur.
  • Extra mogelijkheden omtrent de bruiloft zoals de volledige verzorging van het bloemenarrangement en opties voor de trouwauto.
MQV07327

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Bruiloft auto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.