Bruiloft auto huren?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Bruiloft auto huren

Ga je binnenkort trouwen met de liefde van je leven en willen jullie voor de bruiloft een trouwauto huren? Dan zijn jullie bij Volvo Trouwauto aan het goede adres! De mooie trouwauto heeft een prachtige klassieke uitstraling en is over de tijd heen volledig gerenoveerd. Wanneer jullie besluiten de trouwauto oldtimer te huren voor jullie bruiloft mogen jullie er zeker van zijn dat jullie een geweldig entree kunnen maken en in stijl rond kunnen rijden van de ene locatie naar de andere!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Voor je bruiloft een auto huren

Bij het plannen van een bruiloft komt best wel wat kijken. Je wilt natuurlijk dat alles van tevoren goed geregeld is zodat jullie op de grote dag geen zorgen hebben en lekker kunnen genieten van deze bijzondere dag! Jullie zijn op deze pagina terecht gekomen omdat jullie hoogstwaarschijnlijk voor jullie bruiloft een exclusieve trouwauto willen huren. Dat moet natuurlijk wel een mooie trouwauto zijn! De klassieke Volvo trouwauto is werkelijk een plaatje om te zien en zal een indruk nalaten om nooit te vergeten!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Volvo-trouwauto is een fijn bedrijf om een auto van te huren. Goede haal en breng-service. Paul heeft veel ervaring op dit gebied, hij denkt goed mee en luistert naar je wensen. De auto trekt veel bekijks en levert een hoop positieve reacties op.
Paul hartelijk dank.
Tom
Wat een geweldige attente man die Paul Lups! Hij heeft onze ouders die 50 jaar getrouwd zijn een mooi ritje gegeven in 1 van zijn mooie auto”s ! Mijn ouders hebben genoten en wij ook! Nogmaals bedankt Paul!!!

Wolfert

Bedankt voor de gastvrijheid en openheid. Goede uitleg gehad over de auto en hele goede breng- en haalservice! En enorm bedankt het vertrouwen in onze zelfgekozen chauffeur, geweldig! Nummerplaat met onze trouwdatum (16-02-2018) geregeld, Helemaal super.
Super leuk autootje om in te trouwen ???? Van harte aanbevolen!!
Jan

Service

Een bruidsauto huren bij Volvo trouwauto gaat heel gemakkelijk en ik, Paul Lups, de eigenaar van de Volvo Trouwauto, sta altijd voor jullie klaar met een lekker warm (of koud) drankje om al jullie wensen te bespreken. Door mijn jarenlange expertise op het gebied van bruiloften kan ik jullie ook van dienst zijn op andere gebieden rondom de bruiloft. Zo kan ik bijvoorbeeld het gehele bloemenarrangement voor jullie regelen. Tevens kan ik ook jullie chauffeur zijn als een van jullie zelf niet wilt rijden. Voordelen van Volvo Trouwauto:

  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche.
  • Persoonlijke benadering en oprechte interesse om jullie dag de mooiste dag van jullie leven te maken.
  • Altijd een mooie trouwauto beschikbaar om jullie grote dag onvergetelijk te maken.
  • Huren met of zonder chauffeur.
  • Extra mogelijkheden omtrent de bruiloft zoals de volledige verzorging van het bloemenarrangement en opties voor de trouwauto.

Mooie trouwauto huren

Auto huren bruiloft? Een mooie trouwvervoer maakt jullie speciale dag helemaal compleet. Voor je bruiloft een auto huren kan best wel eens stressvol zijn, maar niet bij Volvo Trouwauto! Er zijn veel mogelijkheden en mochten jullie vragen hebben kunnen jullie heel eenvoudig contact opnemen via de mail, telefoon of via het contactformulier. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op. Dan kunnen we er samen een prachtige dag van maken om nooit meer te vergeten!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Bruiloft auto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.