Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Rotterdam?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Jullie klassieke trouwauto in Rotterdam

Behoefte aan een klassieke trouwauto in Rotterdam? Steel de show in de retro oldtimer van Volvo Trouwauto! Liefde en plezier, daar draait het allemaal om bij trouwen. Het is bijna zover en de gezonde spanning begint licht de overhand te nemen. Er moet nog veel geregeld worden. Zoals: waar gaan jullie de trouwauto vandaan halen?

Bij Volvo Trouwauto snappen we alle bovenstaande gevoelens. Met onze klassieke trouwauto Amazon voorzien we jullie dan ook niet alleen van prachtig trouwvervoer in Rotterdam of elders in Nederland, maar proberen we ook een stukje zorgen weg te nemen. Op deze manier kunnen jullie ontspannen genieten van een mooie dag waarin de liefde centraal staat.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07316

De service van Volvo Trouwauto

  • Retro Volvo Amazon;
  • Laagdrempelige en persoonlijke benadering;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de auto;
  • Gratis proefrit altijd mogelijk!
  • Goede ervaringen
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Vintage Trouwvervoer Rotterdam

Mijn naam is Paul Lups, eigenaar en, indien gewenst, betrouwbare chauffeur van Volvo Trouwauto. Sinds 1988 rijden ik en mijn Volvo Amazon over de snelwegen om gelukkige stellen te voorzien van een prachtig verhuur trouwauto in Rotterdam of andere plekken in Nederland. In deze tijd heb ik al vele koppels met een stralende glimlach de Amazon zien instappen. Daarnaast heb ik ook een aardige kijk op de trouwbranche ontwikkeld. Ik denk dan ook graag mee over de details van de bruiloft en daarbij zet ik altijd graag een stapje extra om jullie van een bijzondere dag te voorzien!

Dat gezegd hebbende is de auto uiteraard de échte eyecatcher van mijn dienstverlening. Met zijn klassieke 60’s uitstraling en gebroken witte kleur lijkt de Amazon rechtstreeks uit een klassieke film afkomstig. Wie echter de portieren opent, ziet dat de oldtimer trouwauto daarnaast voorzien is van alle moderne gemakken. Het interieur bestaat uit een leren bekleding en verder zijn er altijd twee paraplu’s aanwezig. Op deze manier zijn we eventuele regen tijdens een mooie fotoshoot hopelijk te slim af.

Willen jullie meer informatie over mij of over de bruiloft auto huren? Neem contact op en dan praten we verder!

er-in-gevallen-1-boven-full

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

MQV07326

Kruip achter het stuur en rij jullie toekomst tegemoet!

Maak een afspraak voor het huren van deze vintage trouwauto in Rotterdam! Als alles besproken is, zorg ik dat auto op locatie aanwezig is tijdens de grote dag. De rest is uiteraard aan jullie zelf. Bij Volvo Amazon werken we met een duidelijke all-in huurprijs, zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. De Amazon en ik kunnen haast niet wachten. Tot die tijd wensen we jullie veel liefde toe en hopen we, als het zover is, aan dat prachtige gevoel een stukje te kunnen bijdragen! Meer informatie over alles omtrent bruiloften? Bekijk dan mijn blog voor nog meer leuke informatie.

  • Ook persoonlijk te besturen
  • Heldere all-in huurprijs
  • Vriendelijke chauffeur met ervaring
  • Thuis in de trouwbranche sinds 1988

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in Rotterdam?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.