Trouwauto huren in Rotterdam?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Jullie klassieke trouwauto in Rotterdam

Behoefte aan een klassieke trouwauto in Rotterdam? Steel de show in de retro oldtimer van Volvo Trouwauto! Liefde en plezier, daar draait het allemaal om bij trouwen. Het is bijna zover en de gezonde spanning begint licht de overhand te nemen. Er moet nog veel geregeld worden. Zoals: waar gaan jullie de trouwauto vandaan halen?

Bij Volvo Trouwauto snappen we alle bovenstaande gevoelens. Met onze klassieke trouwauto Amazon voorzien we jullie dan ook niet alleen van prachtig trouwvervoer in Rotterdam of elders in Nederland, maar proberen we ook een stukje zorgen weg te nemen. Op deze manier kunnen jullie ontspannen genieten van een mooie dag waarin de liefde centraal staat. 

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

De service van Volvo Trouwauto

  • Retro Volvo Amazon;
  • Laagdrempelige en persoonlijke benadering;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de auto;
  • Gratis proefrit altijd mogelijk!
  • Goede ervaringen

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!
Koen Andeweg
Op onze trouwdag ( 07-12-2017 ) was Paul onze chauffeur in de Volvo amazone. De nummerplaat met onze trouwdatum heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. Het contact met Paul was erg goed!!! Wij kunnen terug kijken op een ontzettend mooie dag.
Marck & Trijntje
Wat een geweldige attente man die Paul Lups! Hij heeft onze ouders die 50 jaar getrouwd zijn een mooi ritje gegeven in 1 van zijn mooie auto's ! Mijn ouders hebben genoten en wij ook! Nogmaals bedankt Paul!!!
Wolfert

Vintage Trouwvervoer Rotterdam

Mijn naam is Paul Lups, eigenaar en, indien gewenst, betrouwbare chauffeur van Volvo Trouwauto. Sinds 1988 rijden ik en mijn Volvo Amazon over de snelwegen om gelukkige stellen te voorzien van een prachtig verhuur trouwauto in Rotterdam of andere plekken in Nederland. In deze tijd heb ik al vele koppels met een stralende glimlach de Amazon zien instappen. Daarnaast heb ik ook een aardige kijk op de trouwbranche ontwikkeld. Ik denk dan ook graag mee over de details van de bruiloft en daarbij zet ik altijd graag een stapje extra om jullie van een bijzondere dag te voorzien! 

Dat gezegd hebbende is de auto uiteraard de échte eyecatcher van mijn dienstverlening. Met zijn klassieke 60's uitstraling en gebroken witte kleur lijkt de Amazon rechtstreeks uit een klassieke film afkomstig. Wie echter de portieren opent, ziet dat de oldtimer trouwauto daarnaast voorzien is van alle moderne gemakken. Het interieur bestaat uit een leren bekleding en verder zijn er altijd twee paraplu's aanwezig. Op deze manier zijn we eventuele regen tijdens een mooie fotoshoot hopelijk te slim af.

Willen jullie meer informatie over mij of over de bruiloft auto huren? Neem contact op en dan praten we verder!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Hoe komen we in contact met Volvo Trouwauto? 

Enthousiast over mijn bruidsauto in Rotterdam? Dat is leuk om te horen! Volvo Trouwauto is bereikbaar via telefoon en mail. Neem contact op of kom een keertje langs voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek. Samen nemen we alle details van jullie bruiloft door en bekijken we welke rol de Amazon hierin kan gaan spelen. Uiteraard is er ook tijd en ruimte om de auto te bekijken. We sluiten af met een gratis proefrit. Mochten jullie interesse hebben in aanvullende mogelijkheden zoals het regelen van bloemen, een kentekenplaat met trouwdatum of een picknickmand. Dan is het tijdens het gesprek ook mogelijk om dit door te geven. De Amazon staat al warm te draaien, gaan jullie er mee op pad?

Paul & André hebben ons een prachtige trouwdag bezorgd. Ze zijn zeer communicatief, betrokken en attent. Onze chauffeur was zeer behulpzaam met oog voor details. De auto is super mooi trouwens. We hebben echt genoten van onze dag en willen Volvo Trouwauto echt aan iedereen aanbevelen!
Elyssa & Artur

Kruip achter het stuur en rij jullie toekomst tegemoet!

Maak een afspraak voor het huren van deze vintage trouwauto in Rotterdam! Als alles besproken is, zorg ik dat auto op locatie aanwezig is tijdens de grote dag. De rest is uiteraard aan jullie zelf. Bij Volvo Amazon werken we met een duidelijke all-in huurprijs, zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. De Amazon en ik kunnen haast niet wachten. Tot die tijd wensen we jullie veel liefde toe en hopen we, als het zover is, aan dat prachtige gevoel een stukje te kunnen bijdragen! Meer informatie over alles omtrent bruiloften? Bekijk dan mijn blog voor nog meer leuke informatie.

  • Ook persoonlijk te besturen
  • Heldere all-in huurprijs
  • Vriendelijke chauffeur met ervaring
  • Thuis in de trouwbranche sinds 1988

Trouwvervoer in Rotterdam?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.