Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Amsterdam?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Jouw Unieke Trouwauto nabij Amsterdam

Een unieke trouwauto is een onvergetelijke toevoeging aan jullie grote dag. Met onze trouwauto’s nabij Amsterdam zullen jullie een dag beleven om nooit meer te vergeten. Trouwen met de liefde van je leven is immers een bijzondere levensgebeurtenis. Het is niet zomaar een dag, het is DE dag! Op deze dag moet dan ook alles perfect en tot in de puntjes geregeld zijn. Van de trouwlocatie, tot aan de gastenlijst en natuurlijk het vervoer bruiloft. Alles moet kloppen, ook de auto waarin jullie naar de trouwlocatie worden gebracht. Een trouwauto is vaak een echte eyecatcher op foto’s en film. Het is een element waar jullie de rest van je leven met veel plezier naar terug kunnen kijken. Zijn jullie op zoek naar een ouderwetse oldtimer nabij Amsterdam? Bij Trouwauto Lups zijn jullie aan het perfecte adres.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

volvo-trouwauto-1-1

Dé trouwauto in Amsterdam vinden

Mijn collectie trouwauto’s nabij Amsterdam bestaat uit:

  • Een Volvo Amazon
  • Een Volvo 164

De auto’s hebben een prachtige gebroken witte kleur en zijn aan de binnenkant bekleed met echte leren bekleding. Dit geeft de trouwauto’s een luxe uitstraling die perfect past bij jullie bruiloft. De exclusieve trouwauto is niet alleen een onvergetelijke verschijning. Door de ruime indeling worden jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie gebracht. Start jullie bijzondere huwelijk in Amsterdam met een trouwauto om nooit te vergeten!

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Over de chauffeur

Aangenaam, mijn naam is Paul Lups. Vol passie en plezier rij ik al sinds 1988 bruidsparen naar hun grote dag! Geen dag is hetzelfde. Elk huwelijk is uniek en daar wil ik met mijn auto’s dan ook een uniek element aan toevoegen. Hierin ga ik verder dan alleen het rijden alleen. Door de jaren heen heb ik een uiterst professioneel netwerk opgebouwd met een grote diversiteit aan vakmanschap binnen de trouwsector. Ik help jullie dan ook graag met het meedenken en organiseren van jullie grote dag. Ik werk samen met verschillende organisaties en professionals, zoals fotografen, bloemisten en bands. Kunnen jullie wel een helpende hand gebruiken? Ik neem jullie graag werk uit handen, zodat jullie zonder zorgen en stress jullie grote dag tegemoet kunnen gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.

MQV07307

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Amsterdam?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.