Trouwauto huren in Amsterdam?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Jouw Unieke Trouwauto nabij Amsterdam

Een unieke trouwauto is een onvergetelijke toevoeging aan jullie grote dag. Met onze trouwauto’s nabij Amsterdam zullen jullie een dag beleven om nooit meer te vergeten. Trouwen met de liefde van je leven is immers een bijzondere levensgebeurtenis. Het is niet zomaar een dag, het is DE dag! Op deze dag moet dan ook alles perfect en tot in de puntjes geregeld zijn. Van de trouwlocatie, tot aan de gastenlijst en natuurlijk het vervoer bruiloft. Alles moet kloppen, ook de auto waarin jullie naar de trouwlocatie worden gebracht. Een trouwauto is vaak een echte eyecatcher op foto’s en film. Het is een element waar jullie de rest van je leven met veel plezier naar terug kunnen kijken. Zijn jullie op zoek naar een ouderwetse oldtimer nabij Amsterdam? Bij Trouwauto Lups zijn jullie aan het perfecte adres.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Dé trouwauto in Amsterdam vinden

Mijn collectie trouwauto’s nabij Amsterdam bestaat uit:

  • Een Volvo Amazon
  • Een Volvo 164

De auto’s hebben een prachtige gebroken witte kleur en zijn aan de binnenkant bekleed met echte leren bekleding. Dit geeft de trouwauto’s een luxe uitstraling die perfect past bij jullie bruiloft. De exclusieve trouwauto is niet alleen een onvergetelijke verschijning. Door de ruime indeling worden jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie gebracht. Start jullie bijzondere huwelijk in Amsterdam met een trouwauto om nooit te vergeten!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Hallo Paul,

Op 7 april 2017 zijn wij getrouwd en hebben we de Volvo Amazon gebruikt als trouwauto.
Deze auto maakte onze dag nog onvergetelijker en specialer!

We willen je bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens de huur.

We hebben erg genoten van deze fantastische auto, een echte aanrader!
Door de vele positieve reacties van onze gasten, wisten we dat we een goed “auto-keuze” gemaakt hadden!

David en Linda.

David & Linda

Beste Paul,

Super bedankt voor jouw bijdrage aan onze geweldige trouwdag. De prachtige glimmende amazon heeft ons zeer comfortabel naar onze locaties gebracht en stond er prachtig bij in het zonnetje. Vele gasten waren zeer te spreken over de auto en hoe deze in de gehele dag paste. En uiteraard jouw chauffeur ‘skills’ om de amazon de binnenplaats op te rijden waren top.

We kunnen de amazon en Paul van harte aanbevelen aan iedereen die een mooie auto en super chauffeur wensen voor hun trouwdag.
Paul, hartelijk dank!

Vriendelijke groet,

Sandra & Jan

Sandra & Jan

Hallo Paul,

Wij zijn je heel veel dank verschuldigd want 24 maart hebben we gebruik mogen maken van jou Volvo amazon als trouwauto.
Na een hele gezellige kennismaking en de daaraan gekoppelde “proefrit” in de amazon was de trouwauto al niet meer weg te denken op onze trouwdag..
De auto reed fantastisch en de reacties waren super, mensen die zwaaiden en toeterden. Ook het door jou geregelde bruidsboeket, corsages en het bloemstuk voor op de auto en niet te vergeten de kentekenplaat met onze trouwdatum was een groot succes. Paul, nogmaals hartelijke dank en wie weet komen we elkaar nog weer eens tegen op een trouwerij met je prachtige trouwauto.

Groetjes van Theo en Julia.

Theo & Julia

Over de chauffeur

Aangenaam, mijn naam is Paul Lups. Vol passie en plezier rij ik al sinds 1988 bruidsparen naar hun grote dag! Geen dag is hetzelfde. Elk huwelijk is uniek en daar wil ik met mijn auto’s dan ook een uniek element aan toevoegen. Hierin ga ik verder dan alleen het rijden alleen. Door de jaren heen heb ik een uiterst professioneel netwerk opgebouwd met een grote diversiteit aan vakmanschap binnen de trouwsector. Ik help jullie dan ook graag met het meedenken en organiseren van jullie grote dag. Ik werk samen met verschillende organisaties en professionals, zoals fotografen, bloemisten en bands. Kunnen jullie wel een helpende hand gebruiken? Ik neem jullie graag werk uit handen, zodat jullie zonder zorgen en stress jullie grote dag tegemoet kunnen gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.

Zullen we kennismaken?


Interesse en op zoek naar een trouwvervoer nabij Amersfoort? Hulp nodig bij de organisatie van jullie bruiloft? Ik help jullie graag. Met mijn unieke bruisauto, kennis, ervaring netwerk, maar bovenal passie voor het vak sta ik elke dag klaar om elke bruiloft te veranderen in DE dag, jullie dag. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Amsterdam?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.