Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Almere?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Almere

Trouwauto vervoer in Almere nodig? Wilt u de mooiste dag van uw leven nog mooier maken met een echte klassieke Volvo als bruidsauto? Trouwen doet u niet dagelijks, u verdient het daarom om alles tot in de details top te verzorgen. Ondersteuning op de bruiloft en trouwvervoer is daarom een must voor deze speciale dag. Wij beschikken over twee Volvo auto’s en de kennis over bruiloften. Mijn exclusieve trouwauto is ideaal voor uw bruiloft! Daarom is onze Volvo oldtimer perfect voor uw trouwdag in Almere.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07309

Volvo oldtimer op uw bruiloft

Een oldtimer trouwauto maakt uw trouwdag compleet. Vervoer is namelijk één van die dingen waar je eigenlijk liever niet mee bezig bent. Toch maakt het juist jouw trouwdag een stukje mooier. Naast één van mijn mooie Volvo auto’s ondersteun ik je ook graag hierbuiten. Voor zowel advies over de bruiloft zelf als andere extra’s zijn altijd te regelen. Wat zou u bijvoorbeeld vinden van een mooie bos bloemen of een nummerplaat met uw trouwdatum?

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Waarom trouwauto huren Almere

  • Veel ervaring in de trouwbranche.
  • Klassieke Volvo als bruidsauto.
  • Extra opties mogelijk buiten het vervoer.
  • Maak de mooiste dag van je leven compleet!
schermafbeelding-2020-11-30-om-11-25-55-1

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

MQV07336

Trouwauto huren Almere of door heel Nederland?

Mijn auto’s staan klaar voor uw bruiloft. Of jullie alleen de trouwauto oldtimer willen huren of ook een chauffeur nodig hebben, ik help u graag. Daarnaast ondersteun ik jullie en doe ik net even iets extra’s. Veel extra’s zijn naast de auto namelijk gebruikelijk. Ik regel graag een blosje bloemen of een nummerplaat met de datum van jullie trouwdag. Ook me kennis over bruiloften deel ik graag. De ervaring die ik op heb mogen doen helpt namelijk vaak.

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Almere?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.