Trouwauto huren in Almere?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Almere

Trouwauto vervoer in Almere nodig? Wilt u de mooiste dag van uw leven nog mooier maken met een echte klassieke Volvo als bruidsauto? Trouwen doet u niet dagelijks, u verdient het daarom om alles tot in de details top te verzorgen. Ondersteuning op de bruiloft en trouwvervoer is daarom een must voor deze speciale dag. Wij beschikken over twee Volvo auto’s en de kennis over bruiloften. Mijn exclusieve trouwauto is ideaal voor uw bruiloft! Daarom is onze Volvo oldtimer perfect voor uw trouwdag in Almere.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Volvo oldtimer op uw bruiloft

Een oldtimer trouwauto maakt uw trouwdag compleet. Vervoer is namelijk één van die dingen waar je eigenlijk liever niet mee bezig bent. Toch maakt het juist jouw trouwdag een stukje mooier. Naast één van mijn mooie Volvo auto’s ondersteun ik je ook graag hierbuiten. Voor zowel advies over de bruiloft zelf als andere extra’s zijn altijd te regelen. Wat zou u bijvoorbeeld vinden van een mooie bos bloemen of een nummerplaat met uw trouwdatum?

Waarom trouwauto huren Almere

  • Veel ervaring in de trouwbranche.
  • Klassieke Volvo als bruidsauto.
  • Extra opties mogelijk buiten het vervoer.
  • Maak de mooiste dag van je leven compleet!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

19 Mei 2017 was ONZE dag!
Begin van de middag stond Paul voor de deur met het trouwboeket al in zijn handen. Ontzorgen noemen we dat! Ons trouwboeket was perfect gemaakt door Bloemisterij Fleurina. Die hadden echt goed begrepen wat we voor ogen hadden!

Voor ons huis stond de blinkende Volvo Amazon al op ons te wachten. Paul had ook zijn nette kloffie aangetrokken om met ons als chauffeur de dag door te brengen. Paul is behulpzaam waar nodig en dat maakt het prettig om hem om je heen te hebben. We zijn eerst naar het Schaffelaarse bos en vervolgens naar de Enka fabriek in Ede gegaan. Wat trek je veel bekijks zeg in zo’n bijzondere auto. Iedereen op de weg kijkt op of om en zwaait naar je. Al met al gewoon een hele leuke ervaring!

Paul heel erg bedankt voor je bijdrage aan deze mooie dag!

Ellen & Jan Willem

Beste Paul,

Wij hebben het geluk gehad op onze bruiloft uw schitterende Volvo Amazon te huren met uw als chauffeur . Het was zeer bewonderenswaardig hoe u zo door de binnenstad van Utrecht bent heengereden door al die nauwe straatjes in zo’n kostbare auto. Uw aanwezigheid nam ons veel stress weg en de schitterend auto stond nog maar net in stad en mensen kwamen ons en de auto al bewonderen. Het was fijn u als chauffeur bij onze trouwdag te hebben en dat u ons overal heeft willen heenrijden. Ook de bloemen, corsages en het bruidsboeket die we via u hebben geregeld waren precies zoals we ze in de gedachten hadden.

Nogmaal heel erg bedankt!

Heel veel liefs,

Anton & Anita

Anton & Anita

Hoi Paul,

op woensdag 24 mei zijn wij getrouwd in Tilburg en we vonden het ontzettend fijn dat we die dag in jouw mooie Volvo Amazon mochten rondrijden. Hartelijk dank voor de uitleg aan onze chauffeur zodat we zonder zorgen op pad konden. De auto was een echte toevoeging tijdens onze fotoshoot en het was heel fijn dat je superstipt was met het wegbrengen en ophalen van de auto. Ook was de communicatie in het voortraject (zowel met ons als onze ceremoniemeesters) erg prettig en we zijn dan ook blij met jouw bijdrage aan onze dag.

Groetjes,
Rob & Chris-Anne

Rob & Chris-Anne

Trouwauto huren Almere of door heel Nederland?

Mijn auto’s staan klaar voor uw bruiloft. Of jullie alleen de trouwauto oldtimer willen huren of ook een chauffeur nodig hebben, ik help u graag. Daarnaast ondersteun ik jullie en doe ik net even iets extra’s. Veel extra’s zijn naast de auto namelijk gebruikelijk. Ik regel graag een blosje bloemen of een nummerplaat met de datum van jullie trouwdag. Ook me kennis over bruiloften deel ik graag. De ervaring die ik op heb mogen doen helpt namelijk vaak.

Kom met mij in contact

Trouwauto Almere nodig? Dan sta ik graag voor jullie klaar. Ik ondersteun jullie met het trouwvervoer, maar ook daarbuiten. Eventueel bestuur ik de bruidsauto en voorzie ik jullie van extra’s. Alles om de trouwdag compleet te maken. Ik kom daarom graag met jullie in contact. Komen jullie anders een keer een bakje koffie drinken? Dan kunnen we het hebben over de mogelijkheden en hoe we uw bruiloft echt compleet gaan maken.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Almere?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.