Trouwauto huren in Amersfoort?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Jouw Unieke Trouwauto nabij Amersfoort

Een unieke trouwauto is een onvergetelijke toevoeging aan jullie grote dag. Met onze trouwauto’s nabij Amersfoort zullen jullie een dag beleven om nooit meer te vergeten. Trouwen met de liefde van je leven is immers een bijzondere levensgebeurtenis. Het is niet zomaar een dag, het is DE dag! Op deze dag moet dan ook alles perfect en tot in de puntjes geregeld zijn. Van de trouwlocatie, tot aan de gastenlijst en natuurlijk het vervoer. Alles moet kloppen, ook de auto waarin jullie naar de trouwlocatie worden gebracht. Een trouwauto oldtimer is vaak een echte eyecatcher op foto’s en film. Het is een element waar jullie de rest van je leven met veel plezier naar terug kunnen kijken. Zijn jullie op zoek naar een trouwauto nabij Amersfoort? Bij Trouwauto Lups zijn jullie aan het perfecte adres.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Dé trouwauto in Amersfoort vinden

Mijn collectie trouwauto’s nabij Amersfoort bestaat uit:

  • Een Volvo Amazon
  • Een Volvo 164

De auto’s hebben een prachtige gebroken witte kleur en zijn aan de binnenkant bekleed met echte lederen bekleding. Dit geeft de exclusieve trouwauto een luxe uitstraling die perfect past bij jullie bruiloft. De auto’s zijn niet alleen een onvergetelijke verschijning. Door de ruime indeling worden jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie gebracht. Start jullie bijzondere huwelijk in Amersfoort vandaag met een trouwauto om nooit te vergeten! Bruiloft auto huren? Neem gerust contact met mij op.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

De prachtige Volvo Amazon was een van de highlights op onze trouwdag op 15 Juni 2019. Wij hebben er veele leuke reacties voor gekregen. Het contact met Paul vooraf was super en wij voelden direct dat wij de juiste keuze hadden gemaakt. Verder was het bloemenstuk op de auto heel mooi en paste perfect bij het bruidsboeket. Paul was ons chaffeur op deze dag en zo konden wij de rit allebij relaxed genieten! En natuurlijk is de Amazon ook geweldig voor de trouwfotos
Lynn & Dominik
Paul heeft ons geweldig geholpen bij onze zoektocht naar een trouwauto. Fijn kennismakingsgesprek, flexibel in de mogelijkheden qua tijden, goed contact via mail en telefoon en altijd vriendelijk en behulpzaam. We kregen vrijheid bij het versieren en een proefritje voor onze eigen chauffeur. De auto was echt prachtig en we hebben er heerlijk in gereden en uiteraard wat foto’s mee gemaakt. Paul zorgde voor het halen en brengen van de auto, dat scheelde ons veel geregel. Dat alles voor een heel zacht prijsje. Als je een Volvo Amazone zoekt voor een bruiloft is dit hét adres!
John & Mariëlle
Op 10 mei ’19 zijn wij getrouwd en als extra eyecatcher hadden we voor deze prachtige dag de Volvo Amazon van Paul gehuurd. Van een erg prettig kennismakingsgesprek tot aan een vlekkeloze breng- en ophaalservice, alles was goed geregeld! Daarnaast konden we het erg waarderen dat er alle tijd was om de avond van te voren nog een gezamenlijk rondje te rijden met de Volvo, zodat op de dag zelf de auto geen geheimen meer kende. Wij hebben er van genoten! Kortom, als je twijfelt, zeker doen!!
Joost & Marloes

Over de chauffeur

Aangenaam, mijn naam is Paul Lups. Vol passie en plezier rij ik al sinds 1988 bruidsparen naar hun grote dag! Geen dag is hetzelfde. Elk huwelijk is uniek en daar wil ik met mijn auto’s dan ook een uniek element aan toevoegen. Hierin ga ik verder dan alleen het rijden alleen. Door de jaren heen heb ik een uiterst professioneel netwerk opgebouwd door mijn ervaringen met een grote diversiteit aan vakmanschap binnen de trouwsector. Ik help jullie dan ook graag met het meedenken en organiseren van jullie grote dag. Ik werk samen met verschillende organisaties en professionals, zoals fotografen, bloemisten en bands. Kunnen jullie wel een helpende hand gebruiken? Ik neem jullie graag werk uit handen, zodat jullie zonder zorgen en stress jullie grote dag tegemoet kunnen gaan. Meer weten over trouwen? Neem dan een kijkje op mijn blog.

Zullen we kennismaken?

Op zoek naar een bruidsauto nabij Amersfoort? Hulp nodig bij de organisatie van jullie bruiloft? Ik help jullie graag. Met mijn unieke trouwauto, kennis, ervaring netwerk, maar bovenal passie voor het vak sta ik elke dag klaar om elke bruiloft te veranderen in DE dag, jullie dag. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op. We bespreken samen rustig de mogelijkheden.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Amersfoort?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.