Trouwauto huren in Zeeland?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Zeeland

Trouwauto in Zeeland gezocht? Rij samen een romantische Zeeuwse zonsondergang tegemoet in deze exclusieve trouwauto! Het is bijna zover: jullie staan op het punt om te gaan trouwen. Dat gaat natuurlijk een bijzondere dag op zich worden, maar voordat het zover is, moet er nog wel het één en andere geregeld worden. Zo ook het uitzoeken van een mooie trouwauto. Mijn naam is Paul Lups en ik stel graag mijn Volvo Amazon ter beschikking als trouwvervoer in Zeeland of elders. Deze auto voegt op geheel unieke wijze een stukje nostalgie toe aan jullie speciale dag. Interesse? Bel of mail naar Volvo Trouwauto en dan vertel ik jullie graag meer over mij en deze speciale wagen.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat maakt Volvo Trouwauto uniek?

  • Persoonlijke service en intensief betrokken;
  • Gespecialiseerd en veel ervaringen in bruiloften;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de Volvo Amazon;
  • Een vleugje nostalgie op de grote dag!

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Retro trouwvervoer Zeeland

Voor uw klassieke trouwvervoer Zeeland bent u bij Volvo Trouwauto aan het juiste adres. Sinds 1988 rij ik met mijn Volvo Amazon door het hele land om liefdesparen van retro trouwvervoer te voorzien. Inmiddels zijn ik en de auto ook in Zeeland neergestreken. De ouderwetse trouwauto steelt vanzelfsprekend vaak de show, maar daarnaast neem ik ook altijd mijn expertise mee in de achterbak. Ik denk waar dat kan mee over de details van de grote dag en voorzie jullie graag van een passend advies indien gewenst. Verder fungeer ik ook als betrouwbare chauffeur voor jullie trouwvervoer in Zeeland, maar ik snap het natuurlijk ook als jullie zelf achter het stuur willen kruipen. Kortom, Volvo trouwauto is de ideale bruiloft auto.

De auto is waar het echter allemaal om draait. Deze Volvo Amazon stamt uit 1963 en is volledig gerestaureerd. Met een luxe lederen bekleding is deze oldtimer trouwauto net zo mooi van binnen als van buiten. De bolide heeft een gebroken witte kleur die goed matched bij de jurk van de bruid. In de auto zijn altijd twee paraplu’s aanwezig voor op de regendagen. Daarnaast is het ook mogelijk om Volvo Trouwauto in te schakelen voor aanvullende mogelijkheden naast de auto waaronder: het regelen van de bloemen, een kentekenplaat met jullie trouwdatum en een lekkere picknickmand.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Een klassieke reis richting het altaar!

Daar zijn jullie van verzekerd met de Volvo Amazon als trouwvervoer! Zijn jullie op zoek naar een klassieke trouwauto in Zeeland? Aarzel niet langer en maak een afspraak bij Volvo Trouwauto. Samen bekijken we hoe ik jullie van dienst kan zijn met deze bijzondere oldtimer en zorgen we ervoor dat jullie bruiloft klassiek onvergetelijk wordt! Bekijk ook mijn blog voor leuke informatie!

  • All-in huurprijs
  • Ervaren expertise
  • Vriendelijke en laagdrempelige service
  • Met óf zonder chauffeur te huren

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in Zeeland?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.