Trouwauto huren in Zeeland?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Zeeland

Trouwauto in Zeeland gezocht? Rij samen een romantische Zeeuwse zonsondergang tegemoet in deze exclusieve trouwauto! Het is bijna zover: jullie staan op het punt om te gaan trouwen. Dat gaat natuurlijk een bijzondere dag op zich worden, maar voordat het zover is, moet er nog wel het één en andere geregeld worden. Zo ook het uitzoeken van een mooie trouwauto. Mijn naam is Paul Lups en ik stel graag mijn Volvo Amazon ter beschikking als trouwvervoer in Zeeland of elders. Deze auto voegt op geheel unieke wijze een stukje nostalgie toe aan jullie speciale dag. Interesse? Bel of mail naar Volvo Trouwauto en dan vertel ik jullie graag meer over mij en deze speciale wagen. 

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat maakt Volvo Trouwauto uniek?

  • Persoonlijke service en intensief betrokken;
  • Gespecialiseerd en veel ervaringen in bruiloften;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de Volvo Amazon;
  • Een vleugje nostalgie op de grote dag!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Hallo Paul,

Op 7 april 2017 zijn wij getrouwd en hebben we de Volvo Amazon gebruikt als trouwauto.
Deze auto maakte onze dag nog onvergetelijker en specialer!

We willen je bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens de huur.

We hebben erg genoten van deze fantastische auto, een echte aanrader!
Door de vele positieve reacties van onze gasten, wisten we dat we een goed “auto-keuze” gemaakt hadden!

David en Linda.

David & Linda
Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer en Marike

Afgelopen voorjaar mochten wij tijdens onze bruiloft gebruik maken van de mooie Volvo Amazon. De auto en de bloemen pasten helemaal in de style van de dag en maakte zo het plaatje compleet. Het was daarnaast een hele leuke ervaring om in deze auto een dag rond te mogen rijden!

Hartelijk bedankt!

Gijsbert & Annelies

Retro trouwvervoer Zeeland

Voor uw klassieke trouwvervoer Zeeland bent u bij Volvo Trouwauto aan het juiste adres. Sinds 1988 rij ik met mijn Volvo Amazon door het hele land om liefdesparen van retro trouwvervoer te voorzien. Inmiddels zijn ik en de auto ook in Zeeland neergestreken. De ouderwetse trouwauto steelt vanzelfsprekend vaak de show, maar daarnaast neem ik ook altijd mijn expertise mee in de achterbak. Ik denk waar dat kan mee over de details van de grote dag en voorzie jullie graag van een passend advies indien gewenst. Verder fungeer ik ook als betrouwbare chauffeur voor jullie trouwvervoer in Zeeland, maar ik snap het natuurlijk ook als jullie zelf achter het stuur willen kruipen. Kortom, Volvo trouwauto is de ideale bruiloft auto.

De auto is waar het echter allemaal om draait. Deze Volvo Amazon stamt uit 1963 en is volledig gerestaureerd. Met een luxe lederen bekleding is deze oldtimer trouwauto net zo mooi van binnen als van buiten. De bolide heeft een gebroken witte kleur die goed matched bij de jurk van de bruid. In de auto zijn altijd twee paraplu's aanwezig voor op de regendagen. Daarnaast is het ook mogelijk om Volvo Trouwauto in te schakelen voor aanvullende mogelijkheden naast de auto waaronder: het regelen van de bloemen, een kentekenplaat met jullie trouwdatum en een lekkere picknickmand. 

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Geïnteresseerd? Laten we kennismaken!

Interesse in mijn Trouwvervoer Zeeland en willen jullie kennismaken met deze mooie bruidsauto? Dat kan! Volvo Trouwauto is beschikbaar via telefoon en mail. In het geval dat jullie persoonlijk willen kennismaken, kan dat natuurlijk ook. Kom gezellig langs voor een kopje koffie en dan nemen we met elkaar jullie bruiloft door. We nemen de tijd om de auto te bekijken en verder is er ook ruimte voor een gratis proefrit. Kom in contact met Volvo Trouwauto en hopelijk zien we elkaar snel!

Na een turbulente start van het trouwseizoen ivm COVID-19 hebben wij mede dankzij Paul toch een prachtige dag beleefd. De Amazone was precies wat wij zochten voor onze trouwdag, Hij reed erg fijn en was zoals afgesproken keurig afgeleverd en opgehaald. Een fijne flexibele samenwerking maakte dat we geen zorgen hadden omtrent de Amazon. We raden iedereen deze goede service aan. Paul bedankt voor de leuke kentekenplaat en je hulp!
Esther & Bert

Een klassieke reis richting het altaar!

Daar zijn jullie van verzekerd met de Volvo Amazon als trouwvervoer! Zijn jullie op zoek naar een klassieke trouwauto in Zeeland? Aarzel niet langer en maak een afspraak bij Volvo Trouwauto. Samen bekijken we hoe ik jullie van dienst kan zijn met deze bijzondere oldtimer en zorgen we ervoor dat jullie bruiloft klassiek onvergetelijk wordt! Bekijk ook mijn blog voor leuke informatie!

  • All-in huurprijs
  • Ervaren expertise
  • Vriendelijke en laagdrempelige service
  • Met óf zonder chauffeur te huren

Trouwvervoer in Zeeland?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.