Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Zwolle?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een klassieke trouwauto in Zwolle? Volvo Trouwauto vervoert jullie op geheel unieke wijze naar jullie grote dag. Trouwen is een speciale gelegenheid. Je geeft het ja-woord aan de persoon waar jij het meest van houdt. Een mooie trouwauto kan hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Volvo Trouwauto biedt uitkomst! Mijn naam is Paul Lups en met mijn klassieke Volvo Amazon voeg ik graag een stukje vintage toe aan jullie bruiloft. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie ontspannen kunnen uitkijken naar een onvergetelijke trouwdag met een klassiek tintje.

Dus zouden jullie graag een klassieke trouwauto in Zwolle of ergens anders in Nederland willen huren? Dan ben ik jullie graag van dienst. Voor een gesprek staat mijn portier altijd open. Dan vertel ik gelijk wat meer over mij en natuurlijk over de bruidsauto.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07336

Kenmerken van Volvo Trouwauto?

  • Persoonlijk en betrokken;
  • Klassiek trouwvervoer;
  • Extra mogelijkheden naast de auto;
  • Te huren met of zonder Chauffeur!
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Uniek trouwvervoer in Zwolle

Voor het huren van een unieke trouwauto in Zwolle, trekken jullie bij mij aan de goede bel. Mijn in 1963 gebouwde Volvo Amazon is een wagen met een retro klassieke uitstraling. De kleur van de auto is gebroken wit, in lijn met de jurk van de bruid. Verder is de Amazon voorzien van een luxe leren bekleding. Met deze volledig gerestaureerde trouwauto oldtimer verzorg ik al vele jaren het trouwvervoer voor liefdesparen in Zwolle en andere plekken in Nederland.

Op de eerste plaats sta ik natuurlijk garant voor het vervoer tijdens de bruiloft, maar door mijn jarenlange ervaring kan ik ook mijn kennis over veel andere zaken binnen de trouwbranche met jullie delen. Zo denk ik graag mee over de verdere details van jullie trouwdag. Op deze manier wil ik er samen voor zorgen dat deze onvergetelijk wordt!

Uiteraard ben ik verder beschikbaar als jullie ervaren chauffeur op de dag van de bruiloft, maar snap ik het natuurlijk ook als jullie besluiten om zelf achter het stuur plaats te nemen.

er-in-gevallen-1-boven-full

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

MQV07314

Maak een klassieke reis naar het altaar

Dat gaat zeker goedkomen met een ritje in mijn oldtimer! Maak een afspraak met Volvo Trouwauto of kom langs voor een gesprek. We nemen jullie wensen door en ik ga er voor zorgen dat jullie je zorgeloos naar het altaar kunnen begeven. Mijn wens? Jullie met een glimlach zien in- en uitstappen op de mooiste dag van jullie leven! Lees mijn blog voor meer leuke en leerzame informatie!

  • Zorgeloos genieten
  • All-in prijs
  • Jarenlange ervaring in de trouwwereld
  • Betrouwbare chauffeur

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in Zwolle?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.