Trouwauto huren in Zwolle?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een klassieke trouwauto in Zwolle? Volvo Trouwauto vervoert jullie op geheel unieke wijze naar jullie grote dag. Trouwen is een speciale gelegenheid. Je geeft het ja-woord aan de persoon waar jij het meest van houdt. Een mooie trouwauto kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. 

Volvo Trouwauto biedt uitkomst! Mijn naam is Paul Lups en met mijn klassieke Volvo Amazon voeg ik graag een stukje vintage toe aan jullie bruiloft. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie ontspannen kunnen uitkijken naar een onvergetelijke trouwdag met een klassiek tintje.

Dus zouden jullie graag een klassieke trouwauto in Zwolle of ergens anders in Nederland willen huren? Dan ben ik jullie graag van dienst. Voor een gesprek staat mijn portier altijd open. Dan vertel ik gelijk wat meer over mij en natuurlijk over de bruidsauto

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Kenmerken van Volvo Trouwauto?

  • Persoonlijk en betrokken;
  • Klassiek trouwvervoer;
  • Extra mogelijkheden naast de auto;
  • Te huren met of zonder Chauffeur!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

De prachtige Volvo Amazon was een van de highlights op onze trouwdag op 15 Juni 2019. Wij hebben er vele leuke reacties voor gekregen. Het contact met Paul vooraf was super en wij voelden direct dat wij de juiste keuze hadden gemaakt. Verder was het bloemenstuk op de auto heel mooi en paste perfect bij het bruidsboeket. Paul was ons chauffeur op deze dag en zo konden wij de rit allebei relaxed genieten! En natuurlijk is de Amazon ook geweldig voor de trouwfoto's.
Lynn & Dominik
Ruim voor onze trouwdag zijn we in contact gekomen met Paul. We mochten een proefrit rijden in de Volvo Amazon en we kregen de optie om onze trouwdatum op een kentekenplaat te laten zetten. Dit vonden we een erg leuke en persoonlijke aanvulling. Al met al maakte het karakter en uitstraling van de auto met onze eigen kentekenplaat het plaatje compleet. Het contact met Paul was erg prettig. Daarnaast was de haal- en brengservice voor ons een uitkomst. Kortom, een aanrader!
Guido & Aafke
Paul & André hebben ons een prachtige trouwdag bezorgd. Ze zijn zeer communicatief, betrokken en attent. Onze chauffeur was zeer behulpzaam met oog voor details. De auto is super mooi trouwens. We hebben echt genoten van onze dag en willen Volvo Trouwauto echt aan iedereen aanbevelen!
Elyssa & Artur

Uniek trouwvervoer in Zwolle

Voor het huren van een unieke trouwauto in Zwolle, trekken jullie bij mij aan de goede bel. Mijn in 1963 gebouwde Volvo Amazon is een wagen met een retro klassieke uitstraling. De kleur van de auto is gebroken wit, in lijn met de jurk van de bruid. Verder is de Amazon voorzien van een luxe leren bekleding. Met deze volledig gerestaureerde trouwauto oldtimer verzorg ik al vele jaren het trouwvervoer voor liefdesparen in Zwolle en andere plekken in Nederland

Op de eerste plaats sta ik natuurlijk garant voor het vervoer tijdens de bruiloft, maar door mijn jarenlange ervaring kan ik ook mijn kennis over veel andere zaken binnen de trouwbranche met jullie delen. Zo denk ik graag mee over de verdere details van jullie trouwdag. Op deze manier wil ik er samen voor zorgen dat deze onvergetelijk wordt!

Uiteraard ben ik verder beschikbaar als jullie ervaren chauffeur op de dag van de bruiloft, maar snap ik het natuurlijk ook als jullie besluiten om zelf achter het stuur plaats te nemen. 

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Geïnteresseerd en een afspraak maken?

Bruiloft auto huren? Het lijkt me leuk om een afspraak te maken! Volvo Trouwauto staat altijd open. Voor contact kan je me bereiken via de mail of telefoon. Hechten jullie meer waarde aan een persoonlijk gesprek, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Voorzien van een warm drankje nemen we samen de grote dag door en bekijken we de Volvo Amazon. Bij de auto zijn altijd twee paraplu’s inbegrepen in geval van slecht weer. Daarnaast verzorg ik, indien gewenst, als aanvullende diensten ook de bloemen, een nummerplaat met jullie trouwdatum en een picknickmand. We hebben dus genoeg te bespreken, maar één ding is zeker. We gaan er een klassiek mooie dag van maken!

  

Op onze trouwdag op 21 april 2017 hebben we gebruik gemaakt van de Volvo Amazone van Paul. Mijn favoriete auto. Vooraf prettig contact gehad met Paul.
De service van Paul is perfect. Geen kilometerprijs enzo. De avond voor onze trouwdag bracht Paul de Amazone bij mij thuis en nam mijn auto mee. Aan het einde van de trouwdag haalde hij de Amazone weer op en bracht mijn auto naar het hotel-restaurant waar wij op dat moment waren.
Wij hebben ervan genoten en raden iedereen aan om de mooiste dag van hun leven nog mooier te maken met deze prachtauto.

Nogmaals bedankt, Paul!

Niels & Anne

Maak een klassieke reis naar het altaar

Dat gaat zeker goedkomen met een ritje in mijn oldtimer! Maak een afspraak met Volvo Trouwauto of kom langs voor een gesprek. We nemen jullie wensen door en ik ga er voor zorgen dat jullie je zorgeloos naar het altaar kunnen begeven. Mijn wens? Jullie met een glimlach zien in- en uitstappen op de mooiste dag van jullie leven! Lees mijn blog voor meer leuke en leerzame informatie!
  • Zorgeloos genieten
  • All-in prijs
  • Jarenlange ervaring in de trouwwereld
  • Betrouwbare chauffeur

Trouwvervoer in Zwolle?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.