Trouwauto huren in Elburg?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Elburg

Jullie trouwdag is waarschijnlijk de mooiste dag van jullie leven. Een dag waar jullie de rest van je leven met een glimlach op terug zullen kijken. De bloemen, vrienden, familie, de bruidsauto, al deze elementen dragen mee aan een onvergetelijke dag. Ik help graag mee zodat jullie geen omkijken meer hebben naar het vervoer. Een trouwauto huren in Elburg doe je namelijk graag bij ons. Wij beschikken over twee mooie oldtimers, perfect voor jullie bruiloft.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwauto met of zonder chauffeur

Ik beschik over twee mooie Volvo oldtimers. Perfect om in te zetten tijdens een bruiloft. In combinatie met bloemen of een eigen nummerbord is het een ideale trouwvervoer voor een bruiloft in Elburg. Vervoer is namelijk belangrijk, dat weet ik als geen ander. Door mijn jaren aan ervaring weet ik precies hoe het werkt en wat er bij een bruiloft en trouwvervoer komt kijken. Ik rij jullie daarom graag rond op deze speciale dag. Hebben jullie alleen een exclusieve auto nodig zonder chauffeur? Dan mogen jullie natuurlijk ook altijd gebruik maken van mijn oldtimers met een eigen chauffeur.

Waarom Volvo oldtimer als bruidsauto?

  • Veel ervaring op het gebied van trouwen in Elburg.
  • Meer mogelijkheden dan alleen vervoer.
  • Met of zonder chauffeur te boeken.
  • Een Volvo oldtimer maakt jullie trouwdag compleet.

  Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

  Paul,

  Je bent een echte liefhebber van oude Volvo’s, maar ook van trouwerijen merkte ik al snel. Ondanks dat de mooie 4-deurs Volvo Amazon van jouzelf niet beschikbaar was op onze trouwdag, heb je toch een net zo mooie 3 deurs Volvo Amazon voor ons via een vriend van je geregeld! De grote plus was hierbij dat ik zelf kon rijden door de mooie omgeving nabij kasteel Doorwerth met mijn aanstaande vrouw wat de dag toch iets extra’s gaf. Mijn Volvo hart is er nog sneller van gaan kloppen en die oldtimer, die komt nog wel. Als het zover is neem ik uiteraard contact met je op voor advies!

  Groet,

  Petra & Sander

  Petra & Sander

  Wij hebben op onze trouwdag genoten van de mooie ritten in de Volvo Amazon van Paul Lups.
  Het was voor ons heel leuk dat wij onze eigen ‘chauffeur’ in de auto mochten laten rijden. Daarnaast was het heel fijn dat Paul een boeket voor op de motorkap voor ons kon regelen.
  De auto was heel mooi schoon, dus geen zorgen om de lange witte bruidsjurk..

  Ook wij kunnen de Volvo Amazon van harte aanbevelen!

  Arjen en Effi

  Arjen & Effi
  We kozen doelbewust voor de Volvo Amazone op onze bruiloft 2 september, een prachtige auto! Paul heeft ons rondgereden en zorgde er steeds voor dat de auto er perfect uitzag, dus ook na een regenbui! De auto is goed onderhouden en geeft ook voldoende ruimte voor een grote trouwjurk. Het was een genot om even bij te komen tussen alle drukte door.
  Paul je bent een vriendelijke, rustige en behulpzame chauffeur, fijn dat je ook het vergeten stuk speelgoed van ons zoontje naar ons opstuurde later. Top!
  Agnes & Andries

  Trouwauto huren Elburg

  Omdat ik al jaren actief ben in deze wereld help ik jullie graag. Met mijn auto’s, maar ook op andere vlakken. Een speciaal bloemstuk en een nummerplaat met jullie speciale datum hierop is zo geregeld. Daarnaast denk ik graag met jullie mee. Mijn service gaat veel verder dan alleen een oldtimer trouwauto huren. Zijn jullie nieuwsgierig? Dan kom ik graag met jullie in contact om een bakje koffie te drinken. Dan kunnen we het er samen eens over hebben.

  Kom in contact

  Bruidsauto in Elburg? Daar ga ik jou bij helpen. Alleen een trouwauto huren of ook op andere vlakken ondersteund worden? Ik doe het graag! Neem daarom altijd even vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we er samen eens naar. Dan gaan we er samen voor zorgen dat jullie dag perfect wordt. Meer informatie over bruiloften? Bekijk dan mijn blog.

  Extra mogelijkheden

  Kenteken

  Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

  Mandje

  Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

  Bloemen

  Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

  Trouwauto huren in Elberg?

  Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.