Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Elburg?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Elburg

Jullie trouwdag is waarschijnlijk de mooiste dag van jullie leven. Een dag waar jullie de rest van je leven met een glimlach op terug zullen kijken. De bloemen, vrienden, familie, de bruidsauto, al deze elementen dragen mee aan een onvergetelijke dag. Ik help graag mee zodat jullie geen omkijken meer hebben naar het vervoer. Een trouwauto huren in Elburg doe je namelijk graag bij ons. Wij beschikken over twee mooie oldtimers, perfect voor jullie bruiloft.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07326

Trouwauto met of zonder chauffeur

Ik beschik over twee mooie Volvo oldtimers. Perfect om in te zetten tijdens een bruiloft. In combinatie met bloemen of een eigen nummerbord is het een ideale trouwvervoer voor een bruiloft in Elburg. Vervoer is namelijk belangrijk, dat weet ik als geen ander. Door mijn jaren aan ervaring weet ik precies hoe het werkt en wat er bij een bruiloft en trouwvervoer komt kijken. Ik rij jullie daarom graag rond op deze speciale dag. Hebben jullie alleen een exclusieve auto nodig zonder chauffeur? Dan mogen jullie natuurlijk ook altijd gebruik maken van mijn oldtimers met een eigen chauffeur.

car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Waarom Volvo oldtimer als bruidsauto?

  • Veel ervaring op het gebied van trouwen in Elburg.
  • Meer mogelijkheden dan alleen vervoer.
  • Met of zonder chauffeur te boeken.
  • Een Volvo oldtimer maakt jullie trouwdag compleet.
schermafbeelding-2020-11-30-om-11-25-55-1

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

MQV07316

Trouwauto huren Elburg

Omdat ik al jaren actief ben in deze wereld help ik jullie graag. Met mijn auto’s, maar ook op andere vlakken. Een speciaal bloemstuk en een nummerplaat met jullie speciale datum hierop is zo geregeld. Daarnaast denk ik graag met jullie mee. Mijn service gaat veel verder dan alleen een oldtimer trouwauto huren. Zijn jullie nieuwsgierig? Dan kom ik graag met jullie in contact om een bakje koffie te drinken. Dan kunnen we het er samen eens over hebben.

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Elberg?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.