Tekengebied 4
Tekengebied 3

Een vintage trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Een vintage trouwauto met stijl

Vintage trouwauto voor jullie bruiloft huren? Pleeg dan een belletje naar Volvo Trouwauto! Trouwen is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Alles moet goed geregeld en romantisch zijn. Zo ook het trouwvervoer. Mijn naam is Paul Lups en mijn Volvo Amazon is misschien wel het type auto dat jullie in gedachten hebben. Deze klassieke wagen heeft al aan honderden festiviteiten een uniek tintje toegevoegd. Misschien is jullie bruiloft wel ons volgende feest? Kom in contact en dan vertel ik graag meer over mij en deze bijzondere trouwauto.

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07316

Waarom kiezen jullie voor Volvo Trouwauto?

  • Een échte vintage trouwauto met een verhaal;
  • Vriendelijke en meedenkende chauffeur;
  • Te huren met of zonder bestuurder;
  • Meerdere mogelijkheden naast het vintage trouwvervoer.
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Vintage trouwauto met een verhaal

Na een korte dienstplicht in de technische sector, kwam deze Volvo Amazon in 1986 in het bezit van Paul Lups. In eerste instantie deed de auto dienst als persoonlijk vakantievervoer. Een paar ritjes naar mooie bestemmingen, hints van vrienden en inspanningen later, was de kogel door de kerk: dit is de perfecte vintage trouwauto. De restauratie ging van start. Paul stripte de hele Amazon totdat alleen het geraamte overbleef. Na een bezoekje aan de spuiterij werden alle originele onderdelen opnieuw toegevoegd aan de auto. Deze unieke vintage trouwauto was geboren. Klaar is Paul! Tenminste, toen moest eigenlijk al het mooie nog beginnen.

In de jaren die volgde deed deze uit 1963 stammende oldtimer dienst als vintage trouwvervoer voor de mooiste bruiloften. Met zijn gebroken witte kleur matcht de wagen perfect met de jurk van menig bruid. Hoewel veel van de oude elementen van de auto bewaard zijn gebleven, is de Amazon voorzien van de nodige moderne gemakken. De auto ligt lekker op de weg en mag gewoon de snelweg op. Daarnaast zorgt de luxe lederen bekleding voor het nodige comfort tijdens een romantische rit. Ook regen gaat geen roet in het eten gooien tijdens jullie grote dag, want er zijn altijd twee paraplu’s in de auto aanwezig. Kortom: alle facetten die je van een vintage trouwauto mag verwachten, zijn inbegrepen bij deze uniek Volvo Amazon.

MQV07309

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

sdc10675-800x600-600x400-1

Een rit vol liefde!

Zien jullie jezelf binnenkort al helemaal rijden in mijn vintage trouwauto? Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te horen en ik ben jullie graag van dienst! Wellicht dat ik jullie kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten, zoals: een persoonlijke kentekenplaat, een lunchpakket of een persoonlijke trouwfilm. Wat jullie wens ook is, ik pas me er graag op aan. Op naar een rit vol liefde!

  • Chauffeur met ervaring
  • Duidelijke all-in huurprijs;
  • Paul denkt met jullie mee;
  • Een prachtige bruiloft met een klassiek tintje!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Bijzondere trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.