Trouwauto huren in Voorthuizen?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Voorthuizen

Op zoek naar een mooie trouwauto in Voorthuizen? Bij Lups trouwauto bent u aan het goede adres. Trouwen is een speciaal moment in het leven. Daar hoort naast een prachtige bruidsjurk, een chique pak en een groot feest, natuurlijk ook een mooie trouwauto bij. Mijn naam is Paul Lups en met mijn klassieke Volvo Amazon verzorg ik al jarenlang het trouwvervoer in Voorthuizen en andere locaties in Nederland voor gelukkige stellen die hun liefde willen bezegelen. Interesse? Neem gerust eens contact op per telefoon of mail en dan vertel ik u graag meer over mij en de auto.

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Laagdrempelige service;

  • Nostalgisch trouwvervoer in Voorthuizen;

  • Extra mogelijkheden naast de oldtimer;

  • Zowel zonder als met chauffeur te huren.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

‘Wat een fijne chauffeur hadden jullie!’ ‘Wat een aardige man is die chauffeur!’ ‘Mooi zeg, die auto!!’ Paul, Hierboven zomaar een paar reacties van gasten, waar wij van harte mee instemmen! Echt heel erg bedankt voor dat jij erbij wilde zijn op onze trouwdag (09-03-2018)!!! De auto was erg mooi, maar wat minstens net zo fijn is, was dat je een heel prettige chauffeur was! En erg leuk dat Kees zelf mocht rijden naar het gemeentehuis! We zullen je zeker aanbevelen aan andere bruidsparen! Groetjes, Kees en Francien


Kees & Francien

Op 20-juli-2018 mochten wij trouwen. Wij hadden gekozen voor de Volvo 164 wat een fantastische auto die de nodige bekijks trok! Geweldige service auto gebracht en gehaald waar wou wouden alles was te overleggen. Bedankt voor alle goede service!


Getwin


We hebben geweldige momenten gehad in de volvo Amazon! Genoten van de rit, het uitzicht en nu nagenieten van de geniale foto’s. Dit is zeker een aanrader. En als extraatje kun je het nummerbord krijgen in je trouwdatum. Heel mooi.
Bedankt voor de goede service en de geweldige auto.
Noël en Afke

Nostalgisch trouwvervoer in Voorthuizen

Mijn retro Volvo Amazon heeft in zijn bestaan al vele gelukkige stellen mogen vervoeren. Met zijn klassieke uitstraling is deze oldtimer het stukje nostalgie wat nog mist op jullie bruiloft. De wagen stamt uit 1963 en is volledig gerestaureerd om aan alle moderne gemakken te voldoen die je van een trouwauto mag verwachten. Het jasje van de bolide bestaat uit een gebroken witte kleur. Nemen jullie een kijkje door het portier, dan valt meteen de luxe leren bekleding op die aan de Amazon is toegevoegd. In de kofferbak zijn daarnaast altijd twee paraplu's te vinden. De oldtimer heeft namelijk al meerdere malen het decor gevormd voor de meest prachtige trouwfoto's en we willen uiteraard niet dat de regen hierbij roet in het eten gooit. 

Hoewel de auto natuurlijk de échte eyecatcher is, voeg ik zelf ook altijd graag een persoonlijk vleugje toe om jullie van een onvergetelijke bruiloft te voorzien. Door mijn jarenlange ervaring in de trouwbranche, weet ik alle ins en outs als het om bruiloften gaat. Deze kennis deel ik graag met mijn gasten, zodat we samen de perfecte trouwdag kunnen realiseren! Daarnaast ben ik ook een ervaren chauffeur en biedt ik deze dienst graag aan voor jullie bruiloft. Dat gezegd hebbende zijn de wagen en ik niet onafscheidelijk en is de Amazon uiteraard ook zonder chauffeur te huren. 

Wij hebben interesse! Hoe maken we een afspraak? 

Interesse in de huur van mijn klassieke trouwauto in Voorthuizen? Daar kan ik natuurlijk alleen maar enthousiast van worden! Neem gerust eens contact met mij op per mail of telefoon en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Behoefte aan een persoonlijk gesprek? Geen probleem! Mijn portier staat altijd open om jullie te ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie nemen we jullie trouwdag door en vervolgens bekijken we gelijk even de Amazon. Daarnaast kan ik jullie wellicht nog van dienst zijn met één van mijn aanvullende diensten, waaronder: het regelen van de bloemen, een nummerplaat met jullie trouwdatum, een trouwfilm of een picknickmand. Eén ding is zeker: we gaan er een klassiek onvergetelijke dag van maken!

Highway to love!

Zien jullie jezelf al de horizon tegemoet rijden in een mooie oldtimer? Dan stel ik mijn trouwauto in Voorthuizen graag ter beschikking. Laten we in contact komen en dan bespreken we samen hoe we jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken! Mijn naam is Paul Lups, mogen ik en de Amazon een stukje bijdragen aan jullie geluk?

  • Klassiek trouwauto in Voorthuizen;

  • Heldere All-in prijs;

  • Uitgebreide ervaring in de trouwbranche;

  • Chauffeur met ervaring (indien gewenst).

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Unieke trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.