Trouwauto huren in Brabant?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto huren Brabant

Trouwauto huren in Brabant? Trouwen is één van de leukste en spannendste dagen van jullie leven. Een dag waar je nog tientallen jaren met een glimlach op terug zal kijken. Alles moet die dag daarom perfect in orde zijn. Elementen als bloemen, bruidsauto, locatie, catering spelen hierin een cruciale rol. De juiste exclusieve trouwauto huren in Brabant is daarom belangrijk. Gelukkig zijn jullie voor het vervoer bij mij aan het juiste adres. Ik ben erg blij met mijn prachtige trouwauto’s. Ik heb een mooie bruidsauto voor jullie beschikbaar in Brabant.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Met of zonder chauffeur

Ik beschik over twee mooie Volvo oldtimers in Brabant. Deze zet ik graag in om jullie te ondersteunen in jullie trouwerij door heel Nederland. Daarom zijn mijn auto’s zowel te boeken met als zonder chauffeur. Jullie kunnen mijn Volvo Amazon huren en laten besturen door uw familie of vrienden. Naast mijn trouwauto oldtimer ondersteun ik jullie ook graag op andere punten. Een boeket bloemen of een nummerplaat met jullie trouwdatum behoort tot de mogelijkheden. Neem daarom eens vrijblijvend contact met mij op.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Waarom een trouwauto van Lups

  • Veel ervaring met trouwen.
  • Meer dan alleen een trouwauto Brabant.
  • Te boeken met of zonder chauffeur.
  • Mijn oldtimers maken jullie dag compleet.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Trouwen in Brabant

In mijn leven heb ik heel wat bruiloften mee mogen maken. Hierdoor weet ik als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Deze ervaringen met de bruiloft auto deel ik graag. Zo weten jullie precies waar jullie allemaal rekening mee moeten houden. Een trouwauto in Brabant is namelijk pas het begin van de mogelijkheden. Daarom kom ik graag met jullie in contact om alles onder het genot van een bakje koffie te bespreken. Meer weten over bruiloften? Neem dan een kijkje op mijn blog.

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Brabant?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.