Trouwauto huren in Brabant?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto huren Brabant

Trouwauto huren in Brabant? Trouwen is één van de leukste en spannendste dagen van jullie leven. Een dag waar je nog tientallen jaren met een glimlach op terug zal kijken. Alles moet die dag daarom perfect in orde zijn. Elementen als bloemen, bruidsauto, locatie, catering spelen hierin een cruciale rol. De juiste exclusieve trouwauto huren in Brabant is daarom belangrijk. Gelukkig zijn jullie voor het vervoer bij mij aan het juiste adres. Ik ben erg blij met mijn prachtige trouwauto's. Ik heb een mooie bruidsauto voor jullie beschikbaar in Brabant.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Met of zonder chauffeur

Ik beschik over twee mooie Volvo oldtimers in Brabant. Deze zet ik graag in om jullie te ondersteunen in jullie trouwerij door heel Nederland. Daarom zijn mijn auto’s zowel te boeken met als zonder chauffeur. Jullie kunnen mijn Volvo Amazon huren en laten besturen door uw familie of vrienden. Naast mijn trouwauto oldtimer ondersteun ik jullie ook graag op andere punten. Een boeket bloemen of een nummerplaat met jullie trouwdatum behoort tot de mogelijkheden. Neem daarom eens vrijblijvend contact met mij op.

Waarom een trouwauto van Lups

  • Veel ervaring met trouwen.
  • Meer dan alleen een trouwauto Brabant.
  • Te boeken met of zonder chauffeur.
  • Mijn oldtimers maken jullie dag compleet.

  Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

  Hello Mr. Lups, Dear Paul,

  Thank you for allowing us the use of your Volvo! We have get’s a lot of compliments about your Volo Amazon. It was simply amazing an amazing day! I would also like it if you could tell the florist that the flowers they did were absolutely perfect- they were exactly what I was hoping for– and even more!

  Thank you again, now we are back home in America with a lot of nice memories.

  Kees & Heather Wardenaar.

  Kees & Heather

  Afgelopen voorjaar mochten wij tijdens onze bruiloft gebruik maken van de mooie Volvo Amazon. De auto en de bloemen pasten helemaal in de style van de dag en maakte zo het plaatje compleet. Het was daarnaast een hele leuke ervaring om in deze auto een dag rond te mogen rijden!

  Hartelijk bedankt!

  Gijsbert en Annelies

  Wij hebben genoten van onze onze onvergetelijke bruiloft op 8 september 2017. De Volvo Amazon zag er prachtig uit op onze trouwfoto’s en reed fantastisch, fijn dat we zelf konden rijden!

  Vooraf zijn we een keertje bij Paul op de koffie geweest om de plannen voor onze grote dag door te spreken en natuurlijk voor een proefritje in de Volvo Amazon. De kennismaking voelde erg persoonlijk en vertrouwd aan. Ook al het verdere contact verliep prettig en vlotjes, en alle afspraken werden netjes nagekomen.

  De 08-09-17 kentekenplaat heeft een mooi plekje in ons huis gekregen als aandenken aan de leuke ritjes in de Volvo Amazon tijdens onze trouwdag.

  Paul, nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

  Hein en Nicole

  Hein en Nicole

  Trouwen in Brabant

  In mijn leven heb ik heel wat bruiloften mee mogen maken. Hierdoor weet ik als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Deze ervaringen met de bruiloft auto deel ik graag. Zo weten jullie precies waar jullie allemaal rekening mee moeten houden. Een trouwauto in Brabant is namelijk pas het begin van de mogelijkheden. Daarom kom ik graag met jullie in contact om alles onder het genot van een bakje koffie te bespreken. Meer weten over bruiloften? Neem dan een kijkje op mijn blog.

  Trouwauto Brabant

  Trouwauto huren Brabant? Dan bent u aan het juiste adres. Ik help jullie graag met jullie trouwvervoer en sta klaar om jullie te ondersteunen op andere plekken. Zo maken we van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven. Neem altijd even vrijblijvend contact met mij op, dan kom ik graag eens langs om een bakje koffie met jullie te drinken.

  Extra mogelijkheden

  Kenteken

  Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

  Mandje

  Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

  Bloemen

  Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

  Trouwauto huren in Brabant?

  Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.