Volvo Amazon huren?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Volvo Amazon huren

Bij een bijzondere dag, zoals een trouwdag hoort een bijzondere trouwauto. Een klassieke trouwauto waarin jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie kunnen rijden. Een voorbeeld van zo’n bijzondere auto is de Volvo Amazon. Een moderne auto met een tijdloos ontwerp. U kunt een Volvo Amazon huren bij Trouwauto Lups. Ik stel mij graag aan jullie voor!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Over mij, de chauffeur

Paul Lups is mijn naam. Sinds 1988 actief als chauffeur die bruidsparen naar hun trouwlocatie brengt met mijn trouwauto oldtimer. Ik doe dit met veel toewijding en plezier. In mijn bezit heb ik twee prachtige trouwauto’s waarmee ik jullie naar jullie trouwlocatie kan brengen: de Volvo Amazon en de Volvo 164.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

De auto zag er prachtig uit en Paul is een erg vriendelijke chauffeur op onze trouwdag geweest. Hij was niet te opvallend aanwezig, maar deed wel de dingen die nodig waren. Zelfs de bloemen had Paul goed voor elkaar. Leuke extra service. Die nam hij die dag zelf mee in de auto en voor een goede prijs hadden wij dat ook snel voor elkaar. Echt een aanrader voor andere mensen. Bedankt!
Danny en Ilona
16-02-2019 deze auto mogen gebruiken op onze huwelijksdag. Wat een auto, schitterend. Zoveel mooie foto’s mee kunnen maken. De eigenaar (Paul) is een super aardige man die zijn afspraken precies na komt. Auto netjes schoon, op het juiste tijdstip arriveren en heel rustig met het uitleggen hoe deze auto precies werkt. Ik beveel deze auto dan ook zeker aan, wie wil hier nou niet zelf in rijden? Paul bedankt!
JRorije
De auto is een pareltje. Heeft een mooie klassieke uitstraling zonder grote reclame stickers zoals bij veel andere auto’s en is in zeer goede conditie.
De eigenaar en chauffeur Paul is flexibel en zeer behulpzaam, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Denkt goed mee en altijd bereid om een handje te helpen.
Ik kan Paul en deze geweldige Volvo dan ook van harte aanbevelen!
Mao-Fa

Over de Volvo Amazon

Trouwauto Volvo Amazon, officieel Volvo 122S genoemd, een Amerikaanse uitvoering uit 1963. Het is een auto met vier deuren en heeft een gebroken witte kleur. Een kleur die perfect past bij jullie bruiloft. De Volvo Amazon heeft een modern, tijdloos ontwerp. Door de rode, lederen bekleding heeft de auto een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgt het royale interieur ervoor dat u ontspannen naar uw locatie rijdt. Perfect voor jullie bijzondere dag. Lees voor nog meer leuke informatie over bruiloften mijn blog!

Naast de Volvo Amazon kunnen jullie ook kiezen voor de Volvo 164. Een destijds luxe uitvoering gebaseerd op de 140-serie van Volvo. Ook deze auto heeft vier deuren en een gebroken witte kleur.

Ik maak graag kennis met jullie

Naast het rijden in de bruiloft auto en het bruidsauto verhuur. Is het regelen van andere zaken voor bruiloften ook iets wat ik graag doe. Zo heb ik ook ervaring met het regelen van een fotograaf, de bloemen en de muziek. Wat kan ik voor jullie betekenen en wat zijn de mogelijkheden? Je kunt een afspraak maken met mij via de telefoon of per mail. Kijk op mijn website voor de contactgegevens.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Volvo Amazon huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.