Volvo Amazon huren?

Word zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Volvo Amazon huren

Bij een bijzondere dag, zoals een trouwdag hoort een bijzondere trouwauto. Een klassieke trouwauto waarin jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie kunnen rijden. Een voorbeeld van zo’n bijzondere auto is de Volvo Amazon. Een moderne auto met een tijdloos ontwerp. U kunt een Volvo Amazon huren bij Trouwauto Lups. Ik stel mij graag aan jullie voor!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

 

Over mij, de chauffeur

Paul Lups is mijn naam. Sinds 1988 actief als chauffeur die bruidsparen naar hun trouwlocatie brengt met mijn trouwauto oldtimer. Ik doe dit met veel toewijding en plezier. In mijn bezit heb ik twee prachtige trouwauto’s waarmee ik jullie naar jullie trouwlocatie kan brengen: de Volvo Amazon en de Volvo 164.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Over de Volvo Amazon

Trouwauto Volvo Amazon, officieel Volvo 122S genoemd, een Amerikaanse uitvoering uit 1963. Het is een auto met vier deuren en heeft een gebroken witte kleur. Een kleur die perfect past bij jullie bruiloft. De Volvo Amazon heeft een modern, tijdloos ontwerp. Door de rode, lederen bekleding heeft de auto een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgt het royale interieur ervoor dat u ontspannen naar uw locatie rijdt. Perfect voor jullie bijzondere dag. Lees voor nog meer leuke informatie over bruiloften mijn blog!

Naast de Volvo Amazon kunnen jullie ook kiezen voor de Volvo 164. Een destijds luxe uitvoering gebaseerd op de 140-serie van Volvo. Ook deze auto heeft vier deuren en een gebroken witte kleur.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Volvo Amazon huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.