Trouwauto huren in Friesland?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Friesland

Als u gaat trouwen is het vervoer op de dag zelf enorm belangrijk. Het juiste vervoersmiddel maakt jullie trouwdag namelijk compleet. Juist daarom is het kiezen van een vervoersmiddel met de juiste chauffeur ook zo lastig. Het mag natuurlijk niet zomaar een bruidsauto zijn. Het moet een tijdloze klassieke trouwauto zijn. Bruiloft vervoer die klasse uitstraalt. Het moet echt bij jullie samen passen. Wij maken daarom jouw dag compleet met ons unieke trouwvervoer aanbod.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwauto door heel Nederland

Door mijn ervaring in de trouwbranche weet ik als geen ander hoe mooi deze dag kan zijn. Met het juiste vervoer maak ik jullie dag echt uniek. U zult nog tientallen jaren met een glimlach hierop terugkijken. Daarom zet ik graag mijn twee Volvo oldtimers in als jullie trouwauto in Friesland. Deze klassieke auto is uiterst geschikt als bruidsauto wanneer jullie gaan trouwen. Ik kom graag met jullie in contact om tijdens een bakje koffie de opties te bespreken.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Waarom trouwauto huren Friesland?

  • We hebben ervaring met het goed laten verlopen van een bruiloft.
  • Er is veel meer mogelijk dan alleen vervoer.
  • Jullie kunnen profiteren van mijn kennis.
  • We maken uw trouwdag compleet.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Volvo oldtimer in Friesland

Door mijn ervaring in de branche help ik jullie graag met een ouderwetse trouwauto huren in Friesland. Daarnaast ondersteun ik jullie ook graag op andere plekken. Ik wordt regelmatig gevraagd om bloemen te regelen. Of wat dacht u van een nummerplaat met de trouwdatum. Ik weet als geen ander wat er bij een bruiloft komt kijken en wat een stress het met zich mee neemt. Ook buiten de trouwauto in Friesland ondersteun ik jullie dus graag! Meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn blog pagina.

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Friesland?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.