Trouwauto huren in Friesland?

Zorgeloos vervoert worden in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Friesland

Als u gaat trouwen is het vervoer op de dag zelf enorm belangrijk. Het juiste vervoersmiddel maakt jullie trouwdag namelijk compleet. Juist daarom is het kiezen van een vervoersmiddel met de juiste chauffeur ook zo lastig. Het mag natuurlijk niet zomaar een bruidsauto zijn. Het moet een tijdloze klassieke trouwauto zijn. Bruiloft vervoer die klasse uitstraalt. Het moet echt bij jullie samen passen. Wij maken daarom jouw dag compleet met ons unieke trouwvervoer aanbod.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Trouwauto door heel Nederland

Door mijn ervaring in de trouwbranche weet ik als geen ander hoe mooi deze dag kan zijn. Met het juiste vervoer maak ik jullie dag echt uniek. U zult nog tientallen jaren met een glimlach hierop terugkijken. Daarom zet ik graag mijn twee Volvo oldtimers in als jullie trouwauto in Friesland. Deze klassieke auto is uiterst geschikt als bruidsauto wanneer jullie gaan trouwen. Ik kom graag met jullie in contact om tijdens een bakje koffie de opties te bespreken.

Waarom trouwauto huren Friesland?

  • We hebben ervaring met het goed laten verlopen van een bruiloft.
  • Er is veel meer mogelijk dan alleen vervoer.
  • Jullie kunnen profiteren van mijn kennis.
  • We maken uw trouwdag compleet.

  Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

  Op onze trouwdag op 21 april 2017 hebben we gebruik gemaakt van de Volvo Amazone van Paul. Mijn favoriete auto. Vooraf prettig contact gehad met Paul.
  De service van Paul is perfect. Geen kilometerprijs enzo. De avond voor onze trouwdag bracht Paul de Amazone bij mij thuis en nam mijn auto mee. Aan het einde van de trouwdag haalde hij de Amazone weer op en bracht mijn auto naar het hotel-restaurant waar wij op dat moment waren.
  Wij hebben ervan genoten en raden iedereen aan om de mooiste dag van hun leven nog mooier te maken met deze prachtauto.

  Nogmaals bedankt, Paul!

  Niels en Anne van der Meij

  Op onze trouwdag 18 augustus 2017 hebben wij gebruikt gemaakt van de Volvo Amazone.
  Deze auto maakte onze dag nog onvergetelijker en speciaal omdat mijn vrouw een passie heeft voor deze auto.
  En onze chauffeur andre was heel erg behulpzaam en heel fijn gereden en de kentekenplaat was ook heel mooi.

  Marcel en Ingrid Scholte

  Wij hebben het als bijzonder prettig ervaren om door Paul in de prachtige Volvo 164 te zijn rondgereden op onze trouwdag op 18 augustus jl. Vooraf hebben we op heel prettige en persoonlijke wijze kunnen kennismaken en ook al het verdere contact was goed. We kregen altijd snel een reactie op e-mails. Paul doet echt zijn best om in alle behoeften te voorzien en heeft zelf ook veel ideeën. Hij is heel behulpzaam en professioneel. De ritten bij Paul in de auto waren een aangenaam rustmoment tussen alle hectiek van de dag. De auto was prachtig! Wij merkten aan alles hoeveel liefde en aandacht daar in zit. Paul: heel hartelijk dank voor je bijdrage aan onze mooie dag!

  Andrea en Maarten

  Volvo oldtimer in Friesland

  Door mijn ervaring in de branche help ik jullie graag met een ouderwetse trouwauto huren in Friesland. Daarnaast ondersteun ik jullie ook graag op andere plekken. Ik wordt regelmatig gevraagd om bloemen te regelen. Of wat dacht u van een nummerplaat met de trouwdatum. Ik weet als geen ander wat er bij een bruiloft komt kijken en wat een stress het met zich mee neemt. Ook buiten de trouwauto in Friesland ondersteun ik jullie dus graag! Meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn blog pagina.

  Kom in contact

  Trouwauto Friesland? Dan mogen jullie altijd bij mij aankloppen. Ik help graag met mijn oldtimers om jullie dag nog mooier te gaan maken dan die al wordt. Ik help u graag met de auto en eventuele dingen daar omheen. Een nummerplaat en/ of boeket is geen enkel probleem. Kom daarom vrijblijvend met mij in contact om een bakje koffie te drinken. Dan hebben we het er met zijn drieën eens over en kan ik goed jullie behoefte polsen. Mag ik jullie chauffeur zijn?

  Extra mogelijkheden

  Kenteken

  Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

  Mandje

  Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

  Bloemen

  Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

  Trouwauto huren in Friesland?

  Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.