Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto met chauffeur huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto met chauffeur

Een trouwauto met chauffeur huren? Dat kan bij Volvo Trouwauto geregeld worden! Trouwen; dat blijft toch wel iets bijzonders hoor. Het zijn de eerste druppels inkt op een nieuwe bladzijde. Een spannend avontuur dat je samen aangaat. Maar vooral, de eerste stap in een leven vol liefde met de persoon waar jij het meeste van houdt. Op de bruiloft zelf wordt er gefeest, gelachen en gedanst. Eén en al gezelligheid. Het is dan ook eigenlijk niet raar dat ik zo gek ben op bruiloften. Een aantal jaar geleden besloot ik deze passie te combineren met mijn voorliefde voor klassieke auto’s. Sindsdien rij ik door heel Nederland om bruidsparen te voorzien van klassiek trouwvervoer. Mijn trouwauto met chauffeur huren is mogelijk, maar ook zonder mijn aanwezigheid kan van deze klassieke Volvo Amazon genoten worden. Hebben jullie interesse? Neem dan gerust eens contact op!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07326

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Klassiek trouwvervoer op jullie bruiloft;
  • Extra mogelijkheden naast de trouwauto;
  • Een betrouwbare chauffeur;
  • Een gratis proefrit in de Amazon!
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Trouwvervoer met chauffeur: liefdevol, gezellig en laagdrempelig

Voor klassiek trouwvervoer met chauffeur zijn jullie bij mij aan het juiste adres. In de afgelopen jaren ben ik al op meerdere bruiloften uitgenodigd om de festiviteit van een vintage look te voorzien. In deze periode heb ik veel geleerd over de trouwbranche. Als chauffeur en gastheer van Volvo Trouwauto denk ik graag met jullie mee en voorzie ik jullie indien gewenst van wat handige tips.

Genoeg over mijzelf, want jullie zijn hier tenslotte voor het trouwvervoer. De bolide in kwestie is een volledig gerestaureerde Volvo Amazon. Deze gebroken witte merrie is jarenlang mijn compagnon. Samen rijden we door heel Nederland om trouwvervoer te verzorgen aan gelukkige stellen. Ondanks de leeftijd van de auto, zijn deze ritjes verre van oncomfortabel. De auto beschikt namelijk over alle moderne gemakken die je mag verwachten van een trouwauto, waaronder een luxe lederen bekleding.

MQV07336

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

sdc10675-800x600-600x400-1

Sleutels in het contact en op weg naar de liefde!

Hopelijk is jullie zoektocht naar een trouwauto zonder chauffeur hier afgesloten. Stuur vandaag nog een mailtje of pleeg een belletje en dan help ik jullie graag verder met jullie wens. Kruipen jullie liever zelf achter het stuur? De trouwauto huren zonder chauffeur is ook een mogelijkheid. Kunnen ik en de Amazon binnenkort een uitnodiging verwachten voor jullie bruiloft?

  • Met of zonder chauffeur te huren;
  • All-in huurprijs;
  • Laagdrempelig en vriendelijk contact;
  • Zorgeloos vervoerd worden!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto met chauffeur huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.