Trouwauto met chauffeur huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto met chauffeur

Een trouwauto met chauffeur huren? Dat kan bij Volvo Trouwauto geregeld worden! Trouwen; dat blijft toch wel iets bijzonders hoor. Het zijn de eerste druppels inkt op een nieuwe bladzijde. Een spannend avontuur dat je samen aangaat. Maar vooral, de eerste stap in een leven vol liefde met de persoon waar jij het meeste van houdt. Op de bruiloft zelf wordt er gefeest, gelachen en gedanst. Eén en al gezelligheid. Het is dan ook eigenlijk niet raar dat ik zo gek ben op bruiloften. Een aantal jaar geleden besloot ik deze passie te combineren met mijn voorliefde voor klassieke auto’s. Sindsdien rij ik door heel Nederland om bruidsparen te voorzien van klassiek trouwvervoer. Mijn trouwauto met chauffeur huren is mogelijk, maar ook zonder mijn aanwezigheid kan van deze klassieke Volvo Amazon genoten worden. Hebben jullie interesse? Neem dan gerust eens contact op!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Klassiek trouwvervoer op jullie bruiloft;

  • Extra mogelijkheden naast de trouwauto;

  • Een betrouwbare chauffeur;

  • Een gratis proefrit in de Amazon!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer & Marike

Hallo Paul,

Op 7 april 2017 zijn wij getrouwd en hebben we de Volvo Amazon gebruikt als trouwauto.
Deze auto maakte onze dag nog onvergetelijker en specialer!

We willen je bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens de huur.

We hebben erg genoten van deze fantastische auto, een echte aanrader!
Door de vele positieve reacties van onze gasten, wisten we dat we een goed “auto-keuze” gemaakt hadden!

David en Linda.

David & Linda
Beste Paul, Wij willen je heel erg bedanken voor je bijdrage op onze trouwdag. We hebben enorm genoten en vonden het super om in je prachtige Amazone te worden rondgereden. Je was een gezellige chauffeur die de handen uit de mouwen steekt en zo gaf je een extra tintje aan onze prachtige dag! De witte Amazone was een hele geschikte trouwauto en alles was tip top voor elkaar! Nogmaals heel erg bedankt!!! Groetjes, Piet en Irma p.s. leuk een foto van ons terug te zien op je site!

Piet & Irma

Trouwvervoer met chauffeur: liefdevol, gezellig en laagdrempelig.

Voor klassiek trouwvervoer met chauffeur zijn jullie bij mij aan het juiste adres. In de afgelopen jaren ben ik al op meerdere bruiloften uitgenodigd om de festiviteit van een vintage look te voorzien. In deze periode heb ik veel geleerd over de trouwbranche. Als chauffeur en gastheer van Volvo Trouwauto denk ik graag met jullie mee en voorzie ik jullie indien gewenst van wat handige tips. 

Genoeg over mijzelf, want jullie zijn hier tenslotte voor het trouwvervoer. De bolide in kwestie is een volledig gerestaureerde Volvo Amazon. Deze gebroken witte merrie is jarenlang mijn compagnon. Samen rijden we door heel Nederland om trouwvervoer te verzorgen aan gelukkige stellen. Ondanks de leeftijd van de auto, zijn deze ritjes verre van oncomfortabel. De auto beschikt namelijk over alle moderne gemakken die je mag verwachten van een trouwauto, waaronder een luxe lederen bekleding.

Bij interesse contact opnemen?

Interesse om mijn trouwauto met chauffeur te huren? Dat gaan we voor jullie regelen!  Neem vandaag nog contact op per mail of telefoon, zodat we met elkaar de details kunnen bespreken. Voel jullie verder niet bezwaard om eens langs te komen. Mijn portier staat altijd open en dit geeft ons de ideale gelegenheid om een proefritje te maken in de Amazon. Wellicht dat ik jullie verder kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten zoals het verzorgen van bloemen of een geheel eigen trouwfilm. Ongeacht de setting kijk ik nu al uit naar onze ontmoeting, zodat jullie me alles kunnen vertellen over  de trouwplannen en welke rol ik hierin kan betekenen!

Sleutels in het contact en op weg naar de liefde!

Hopelijk is jullie zoektocht naar een trouwauto zonder chauffeur hier afgesloten. Stuur vandaag nog een mailtje of pleeg een belletje en dan help ik jullie graag verder met jullie wens. Kruipen jullie liever zelf achter het stuur? De trouwauto huren zonder chauffeur is ook een mogelijkheid. Kunnen ik en de Amazon binnenkort een uitnodiging verwachten voor jullie bruiloft?

  • Met of zonder chauffeur te huren;

  • all-in huurprijs;

  • Laagdrempelig en vriendelijk contact;

  • Zorgeloos vervoerd worden!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Trouwauto met chauffeur huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.