Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Gelderland?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Gelderland

Verloofde Gelderlanders opgelet, want mijn trouwauto Gelderland is binnenkort misschien wel jullie romantische rijtuig. Mijn naam is Paul Lups en met mijn Volvo Amazon verzorg ik al jarenlang trouwvervoer in de provincie en de rest van Nederland. Mijn werkdagen zijn gevuld met veel liefde en gelukkige gezichten. Een mooiere roeping bestaat er volgens mij niet. Trouwen is tenslotte iets bijzonders. Je geeft het langverwachte ja-woord aan de persoon waar je het meest van houdt. Er wordt gefeest, gelachen en af en toe is er ruimte voor een positieve traan. Met mijn klassieke trouwvervoer verzorg ik de finishing touch aan deze, op zichzelf al, onvergetelijke dag. Nieuwsgierig naar mijn trouwauto Gelderland? Neem dan gerust eens contact op en dan vertel ik jullie graag meer over de auto!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07327

Waarom deze trouwauto?

  • Klassiek trouwvervoer in Gelderland
  • Gratis proefrit bij afspraak;
  • Vriendelijk en laagdrempelig;
  • Extra opties naast de auto.
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Trouwauto huren Gelderland: meer dan alleen trouwvervoer

Willen jullie een klassieke trouwauto huren in Gelderland? Bij Volvo Trouwauto ben je aan het juiste adres! Zelf rij ik al jarenlang mee in de trouwbranche. Indien gewenst deel ik mijn ervaring met jullie en daarnaast denk ik graag mee over de details van jullie bruiloft. Verder zijn er er naast de huur van de auto extra mogelijkheden waar ik jullie me van dienst kan zijn. Denk aan een eigen trouwfilm, kenteken met trouwdatum of het regelen van bloemen. Eigenlijk moet ik altijd oppassen dat ik niet nóg enthousiaster wordt dan jullie zelf! Maar ik zal me proberen in te houden…

Maar genoeg over mij, want jullie zijn hier tenslotte voor de auto. Willen jullie een trouwauto huren in Gelderland? Dan rijden jullie binnenkort misschien wel in mijn Volvo Amazon naar het altaar. Deze volledige gerenoveerde bolide stamt uit 1963, maar voldoet desondanks aan alle moderne gemakken van een kwaliteit trouwauto. De gebroken witte kleur en vintage uitstraling passen perfect in het bruidsplaatje. Daarnaast is er door de lederen bekleding geen gebrek aan comfortabele zitplaatsen. Kortom: alle ingrediënten voor een perfecte bruiloft zijn aanwezig bij deze eyecatcher van een trouwauto.

MQV07336

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

sdc10675-800x600-600x400-1

Plankgas richting de liefde!

De Amazon en ik kunnen haast niet wachten! Willen jullie mijn trouwauto huren in Gelderland? Dan kan dat vandaag nog geregeld worden. Desgewenst ben ik naast verhuurder ook een betrouwbare chauffeur om jullie richting het altaar te vervoeren. Liever zelf rijden? Geen probleem. De Amazon is zowel met als zonder chauffeur te huren. Wie er ook rijdt, als de motor eenmaal is warm gedraaid, wordt het plankgas richting een liefdevolle toekomst! You want to take her for a spin?

  • Volledig gerenoveerde trouwauto
  • All-in huurprijs
  • Zorgeloos trouwvervoer
  • Met of zonder chauffeur te huren

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Gelderland?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.