Trouwauto huren in Zuid-Holland?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Zuid-Holland

Willen jullie een trouwauto in Zuid-Holland huren? Laat jullie dan inspireren door Volvo Trouwauto! Aangenaam, mijn naam is Paul Lups en ik verzorg al meer dan 13 jaar klassiek trouwvervoer in de provincie. De reden dat ik het al zo lang volhoud? Twee gelukkige mensen, liefdevolle speeches, uitbundige feestjes en natuurlijk een hoop plezier. Naar mijn mening bestaat er niks mooiers en gaan trouwdagen simpelweg nooit vervelen! De kers op de taart: uniek trouwvervoer in mijn klassieke Volvo Amazon. Hebben jullie wel oor naar het huren van een trouwauto in Zuid-Holland? Neem dan gerust eens contact op, zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat maakt Volvo Trouwauto uniek?

  • Gerestaureerde oldtimer uit 1963;
  • Vriendelijke gastheer die meedenkt;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de auto;
  • De kers op de taart tijdens jullie bruiloft!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!

Koen Andeweg
Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer en Marike

Afgelopen voorjaar mochten wij tijdens onze bruiloft gebruik maken van de mooie Volvo Amazon. De auto en de bloemen pasten helemaal in de style van de dag en maakte zo het plaatje compleet. Het was daarnaast een hele leuke ervaring om in deze auto een dag rond te mogen rijden!

Hartelijk bedankt!

Gijsbert & Annelies

Trouwauto huren Zuid-Holland, liefde kent geen grenzen

Zoals gezegd scheur ik jarenlang door heel Zuid-Holland om mensen blij te maken met uniek en old school trouwvervoer. Liefde kent daarentegen geen grenzen. Daarom begeef ik mijzelf regelmatig buiten de provincie en bied ik mijn dienstverlening door heel Nederland aan! Door de jaren heen heb ik al ontelbare koppels blij mogen maken met een ritje in mijn Volvo Amazon. Hun glimlach, is mijn motivatie. Daarom denk ik graag mee over elke bruiloft en geef ik waar gepast advies of tips. Zo zorgen we er samen voor dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan!

Genoeg over mij, want jullie willen natuurlijk meer weten over de bolide. Willen jullie een klassieke trouwauto huren in Zuid-Holland? Dan hebben jullie hier de beste startplek! Mijn Volvo Amazon voldoet aan alle moderne gemakken, maar beschikt desondanks nog steeds over zijn oorspronkelijke charme. De wagen stamt uit 1963, is volledig gerestaureerd en zijn gebroken witte kleur matcht perfect bij de jurk van de bruid. Daarnaast is de auto met of zonder chauffeur te huren. Tenslotte zijn er twee paraplu’s in de auto aanwezig. We laten slecht weer uiteraard niet jullie bijzondere dag verpesten. Mijn woorden over deze auto schieten echter tekort. Kom daarom vooral een keer langs, dan help ik jullie graag verder!

 

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Kennis en een afspraak maken?

Volvo Trouwauto is gemakkelijk en snel te bereiken per mail of telefoon. Maar willen jullie een trouwauto huren in Zuid-Holland, dan is een afspraak op locatie natuurlijk het allerleukst! Onder het genot van een drankje gaan we er eens rustig voor zitten en nemen we samen jullie grote dag door. Vervolgens bespreken we hoe ik en de auto een rol van betekenis kunnen spelen. Tenslotte is er natuurlijk ook nog tijd voor een gratis proefritje. Mijn deur staat open, de koffie is warm en de Amazon staat klaar voor gebruik. Komen jullie gezellig langs? Neem dan contact op voor een afspraak!

Op onze trouwdag ( 07-12-2017 ) was Paul onze chauffeur in de Volvo amazone. De nummerplaat met onze trouwdatum heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. Het contact met Paul was erg goed!!! Wij kunnen terug kijken op een ontzettend mooie dag.
Marck & Trijntje

Liefdevol achter het stuur!

Dat zal wel goedkomen! Hebben jullie interesse in mijn trouwauto Zuid-Holland? Aarzel dan niet om te bellen, te mailen of langs te komen. Mijn portier staat altijd voor jullie open. Verder help ik jullie graag met andere zaken rondom de bruiloft zoals het verzorgen van bloemen, een geheel eigen trouwfilm en meer aanvullende mogelijkheden. Rij samen jullie gedeelde horizon tegemoet in deze klassieke Volvo Amazon!

  • Positieve ervaringen van bestaande klanten

  • Meer dan 13 jaar ervaring

  • Gratis proefrit op afspraak

  • Met óf zonder chauffeur te huren

Trouwvervoer in Zuid-Holland?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.