Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren in Zuid-Holland?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Zuid-Holland

Willen jullie een trouwauto in Zuid-Holland huren? Laat jullie dan inspireren door Volvo Trouwauto! Aangenaam, mijn naam is Paul Lups en ik verzorg al meer dan 13 jaar klassiek trouwvervoer in de provincie. De reden dat ik het al zo lang volhoud? Twee gelukkige mensen, liefdevolle speeches, uitbundige feestjes en natuurlijk een hoop plezier. Naar mijn mening bestaat er niks mooiers en gaan trouwdagen simpelweg nooit vervelen! De kers op de taart: uniek trouwvervoer in mijn klassieke Volvo Amazon. Hebben jullie wel oor naar het huren van een trouwauto in Zuid-Holland? Neem dan gerust eens contact op, zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07311

Wat maakt Volvo Trouwauto uniek?

  • Gerestaureerde oldtimer uit 1963;
  • Vriendelijke gastheer die meedenkt;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de auto;
  • De kers op de taart tijdens jullie bruiloft!
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Trouwauto huren Zuid-Holland, liefde kent geen grenzen

Zoals gezegd scheur ik jarenlang door heel Zuid-Holland om mensen blij te maken met uniek en old school trouwvervoer. Liefde kent daarentegen geen grenzen. Daarom begeef ik mijzelf regelmatig buiten de provincie en bied ik mijn dienstverlening door heel Nederland aan! Door de jaren heen heb ik al ontelbare koppels blij mogen maken met een ritje in mijn Volvo Amazon. Hun glimlach, is mijn motivatie. Daarom denk ik graag mee over elke bruiloft en geef ik waar gepast advies of tips. Zo zorgen we er samen voor dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan!

Genoeg over mij, want jullie willen natuurlijk meer weten over de bolide. Willen jullie een klassieke trouwauto huren in Zuid-Holland? Dan hebben jullie hier de beste startplek! Mijn Volvo Amazon voldoet aan alle moderne gemakken, maar beschikt desondanks nog steeds over zijn oorspronkelijke charme. De wagen stamt uit 1963, is volledig gerestaureerd en zijn gebroken witte kleur matcht perfect bij de jurk van de bruid. Daarnaast is de auto met of zonder chauffeur te huren. Tenslotte zijn er twee paraplu’s in de auto aanwezig. We laten slecht weer uiteraard niet jullie bijzondere dag verpesten. Mijn woorden over deze auto schieten echter tekort. Kom daarom vooral een keer langs, dan help ik jullie graag verder!

er-in-gevallen-1-boven-full

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

mqv07307

Liefdevol achter het stuur!

Dat zal wel goedkomen! Hebben jullie interesse in mijn trouwauto Zuid-Holland? Aarzel dan niet om te bellen, te mailen of langs te komen. Mijn portier staat altijd voor jullie open. Verder help ik jullie graag met andere zaken rondom de bruiloft zoals het verzorgen van bloemen, een geheel eigen trouwfilm en meer aanvullende mogelijkheden. Rij samen jullie gedeelde horizon tegemoet in deze klassieke Volvo Amazon!

  • Positieve ervaringen van bestaande klanten
  • Meer dan 13 jaar ervaring
  • Gratis proefrit op afspraak
  • Met óf zonder chauffeur te huren

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwvervoer in Zuid-Holland?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.