Een vintage trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Een vintage trouwauto met stijl

Vintage trouwauto voor jullie bruiloft huren? Pleeg dan een belletje naar Volvo Trouwauto! Trouwen is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Alles moet goed geregeld en romantisch zijn. Zo ook het trouwvervoer. Mijn naam is Paul Lups en mijn Volvo Amazon is misschien wel het type auto dat jullie in gedachten hebben. Deze klassieke wagen heeft al aan honderden festiviteiten een uniek tintje toegevoegd. Misschien is jullie bruiloft wel ons volgende feest? Kom in contact en dan vertel ik graag meer over mij en deze bijzondere trouwauto.

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom kiezen jullie voor Volvo Trouwauto?

  • Een échte vintage trouwauto met een verhaal;

  • Vriendelijke en meedenkende chauffeur;

  • Te huren met of zonder bestuurder;

  • Meerdere mogelijkheden naast het vintage trouwvervoer.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Het voelde gelijk goed, het mailcontact, de bezichtiging van de Volvo Amazon en natuurlijk op onze grote dag! We hebben ons helemaal over kunnen geven aan Paul. Geen moment stress ervaren. Paul is rustig aanwezig, niet op de voorgrond, en toch is hij er! Heel erg bedankt Paul dat je onze chauffeur wilde zijn, en voor het gebruik van de prachtige Volvo Amazon die het plaatje compleet maakt.


Benjamin & Andra
Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer & Marike


We zijn erg tevreden! Vanaf begin goed contact gehad en werd er goed meegedacht. De auto werd op de dag ervoor zelfs thuis afgeleverd en ook nog opgepoetst. Ivm met de regenachtige voorspelling op onze grote dag hadden ze een paraplu klaargelegd. We hebben op onze trouwdag genoten van de momenten in de auto, het zat comfortabel. Het kenteken met de trouwdatum was een plus en eveneens een mooi aandenken!
Chiel & Monique

Vintage trouwauto met een verhaal

Na een korte dienstplicht in de technische sector, kwam deze Volvo Amazon in 1986 in het bezit van Paul Lups. In eerste instantie deed de auto dienst als persoonlijk vakantievervoer. Een paar ritjes naar mooie bestemmingen, hints van vrienden en inspanningen later, was de kogel door de kerk: dit is de perfecte vintage trouwauto. De restauratie ging van start. Paul stripte de hele Amazon totdat alleen het geraamte overbleef. Na een bezoekje aan de spuiterij werden alle originele onderdelen opnieuw toegevoegd aan de auto. Deze unieke vintage trouwauto was geboren. Klaar is Paul! Tenminste, toen moest eigenlijk al het mooie nog beginnen.

In de jaren die volgde deed deze uit 1963 stammende oldtimer dienst als vintage trouwvervoer voor de mooiste bruiloften. Met zijn gebroken witte kleur matcht de wagen perfect met de jurk van menig bruid. Hoewel veel van de oude elementen van de auto bewaard zijn gebleven, is de Amazon voorzien van de nodige moderne gemakken. De auto ligt lekker op de weg en mag gewoon de snelweg op. Daarnaast zorgt de luxe lederen bekleding voor het nodige comfort tijdens een romantische rit. Ook regen gaat geen roet in het eten gooien tijdens jullie grote dag, want er zijn altijd twee paraplu’s in de auto aanwezig. Kortom: alle facetten die je van een vintage trouwauto mag verwachten, zijn inbegrepen bij deze uniek Volvo Amazon.

Willen jullie graag een afspraak maken?

Hebben jullie interesse in mijn vintage trouwvervoer? Dan kunnen we binnen afzienbare tijd een afspraak maken! Neem gerust eens contact op of kom langs om de auto te bekijken. Na een heerlijk bakje koffie nemen we jullie grote dag door en reserveren we tijd voor een gratis proefrit. Ik kijk er nu al naar uit! Jullie ook? 

Een rit vol liefde!

Zien jullie jezelf binnenkort al helemaal rijden in mijn vintage trouwauto? Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te horen en ik ben jullie graag van dienst! Wellicht dat ik jullie kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten, zoals: een persoonlijke kentekenplaat, een lunchpakket of een persoonlijke trouwfilm. Wat jullie wens ook is, ik pas me er graag op aan. Op naar een rit vol liefde!

  • Chauffeur met ervaring

  • Duidelijke all-in huurprijs;

  • Paul denkt met jullie mee;

  • Een prachtige bruiloft met een klassiek tintje!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Bijzondere trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.