Een van de meest symbolische en spannende stappen in de aanloop naar jullie huwelijk is het uitkiezen van de trouwringen. Deze ringen zijn niet alleen een teken van liefde en toewijding, maar ook een weerspiegeling van jullie persoonlijke stijlen. Hier zijn de top 5 trends in trouwringen die jullie kunnen helpen bij het maken van de perfecte keuze. Benieuwd naar andere tips? Ik zette eerder al 6 handige tips voor de perfecte trouwfoto op een rijtje. 

1. Classic Elegance: Tijdloze Trouwringen

De klassieke trouwring is nooit uit de mode. Deze ringen zijn vaak simpel en elegant, met een gladde afwerking of een subtiele diamant. Ze symboliseren tijdloze liefde en passen bij elke gelegenheid, wat ze een populaire keuze maakt voor veel stellen. Als je kiest voor een klassieke ring weet je zeker dat deze nooit uit de mode zal gaan! Met ringen trouwen is natuurlijk een Westerse traditie, en je kan de traditie uitbreiden door bijvoorbeeld een ring van een familie lid te gebruiken.

2. Moderne Flair: Trouwringen met een Uniek Design

Wel met ringen trouwen, maar toch behoefte aan iets unieks voor jullie huwelijk? Dan zijn moderne trouwringen met bijzondere ontwerpen een goede optie. Denk aan gevlochten patronen, ongebruikelijke materialen of ringen ingelegd met verschillende soorten edelstenen. Deze ringen maken een statement en tonen jullie individuele smaken. Bezoek een lokale goudsmid en vraag naar de mogelijkheden! Op websites als Pinterest kan je eenvoudig unieke inspiratie opdoen. In de onderstaande foto is de vingerafdruk van de partner gegraveerd in de ring!

trouw ringen

3. Eeuwige Verbintenis: Tattoo Ringen

Een opkomende trend onder avontuurlijke en artistieke stellen zijn de tattoo trouwringen. In plaats van een traditionele ring kiezen sommige stellen ervoor om hun toewijding te vereeuwigen met een permanente tattoo rond hun ringvinger. Deze kunnen variëren van simpele initialen tot uitgebreide ontwerpen die de essentie van hun relatie vastleggen. Je kan hiermee zo creatief werken als je wilt! Het kan zijn dat de tattoo na een paar jaar wat vervaagd, maar je kan ze altijd eenvoudig weer bij laten werken.

4. Alles in Één: Verlovingsring en Trouwring Set

Een praktische en prachtige optie is het kiezen voor een set van verlovings- en trouwringen die samen een compleet design vormen. Deze sets zijn harmonieus ontworpen zodat de verlovingsring en trouwring perfect bij elkaar passen, vaak met in elkaar grijpende ontwerpen die een krachtig symbool van eenheid vormen. Veel juweliers bieden dit dan ook als optie aan, dus vraag het zeker na! 

verlovingsring en trouwring set

5. Duurzaam en Verantwoord: Eco-vriendelijke Ringen

Steeds meer stellen kiezen voor eco-vriendelijke trouwringen gemaakt van gerecyclede materialen of ethisch gewonnen edelstenen. Deze ringen zijn niet alleen mooi, maar ook goed voor het milieu en ondersteunen duurzame praktijken in de sieraden industrie.

Trouwen bij de gemeente: aankomen in stijl

Overweeg je een intieme bruiloft bij de gemeente? Mijn naam is Paul Lups, en ik kan jullie dag extra speciaal maken met mijn klassieke Volvo Amazon, de ideale trouwauto voor jullie bescheiden ceremonie. Deze auto voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan jullie grote dag en is perfect voor stelletjes die de voorkeur geven aan een prachtige, persoonlijke viering. Na de ceremonie is de Volvo ook beschikbaar om jullie in stijl naar jullie eerste bestemming als getrouwd stel te brengen. Geïnteresseerd? Neem contact met mij op en ik help graag om jullie trouwdag onvergetelijk te maken! Ook heb ik diverse anekdotes van ervaringen van gelukkige koppels!

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.