Oldtimer Trouwauto met of zonder chauffeur?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Een Oldtimer trouwauto op de grote dag

Gaan jullie trouwen en wil je rijden of rondgereden worden in een prachtige Oldtimer? Dat is mogelijk! Paul Lups, trotse eigenaar en chaffeur van een schitterende, witte trouwauto van het automerk Volvo biedt de verhuur aan van deze mooie Oldtimer trouwauto voor jullie grote dag! De oude trouwauto is volledig gerestaureerd en heeft een unieke, klassieke uitstraling.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Oldtimer trouwauto

Sinds de eerste verhuur in 1988 en de volledige restauratie van de klassieke trouwauto vanaf 2008 hebben al vele bruidsparen gebruik gemaakt van de geweldige ervaring die Paul Lups te bieden heeft. Hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor de grote dag en kan zelfs het volledige bloemenarrangement verzorgen en ophalen! Zo hoeven jullie je daar in ieder geval geen zorgen om te maken.


Trouwen met een Oldtimer bruiloft auto aan je zijde is een prachtige ervaring op zich en maakt het totale plaatje van jullie trouwdag helemaal compleet. Stel je eens voor hoe mooi de entree zal zijn als jullie komen aanrijden in een prachtige Oldtimer van Volvo! Een geweldige start van de mooiste dag van jullie leven!

Witte trouwauto

De oude trouwauto van Volvo is ook een geweldige aanvulling voor de trouwfoto’s! Zittend in de auto, ernaast staand of de trouwauto op de achtergrond. Het is allemaal mogelijk en levert prachtige plaatjes op om voor altijd te koesteren! Uiteraard is het trouwvervoer ook te versieren met bloemen en andere trouwdag elementen, wat een nog mooiere uitstraling aan de trouwfoto’s zal geven!

De Volvo Oldtimer trouwauto uit 1963 heeft een prachtige, gebroken witte kleur en heeft een schitterende uitstraling. De oude trouwauto zal niet alleen prachtig staan op foto’s, maar biedt op jullie mooie dag ook een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Paul is een hele aardig man, waarmee alles bespreekbaar is. Hij denkt mee in opties en mogelijkheden. Uitstekende service qua halen en brengen. Ook hierbij is alles mogelijk. Auto een dag van te voren thuis brengen en op de dag van het huwelijk op de huwelijkslocatie ‘s avonds weer ophalen is geen probleem. Auto is goed onderhouden en ziet er super mooi uit. Mede door deze auto is onze huwelijksdag onvergetelijk geworden!!
Richard en Carola
We hebben geweldige momenten gehad in de volvo Amazon! Genoten van de rit, het uitzicht en nu nagenieten van de geniale foto’s. Dit is zeker een aanrader. En als extraatje kun je het nummerbord krijgen in je trouwdatum. Heel mooi.
Bedankt voor de goede service en de geweldige auto.
Noël en Afke
We hebben genoten van een fantastische trouwdag. Dat begon al ‘s ochtends door met de heerlijke Volvo Amazon te mogen rijden. Het is echt een plaatje! We zijn blij met de uitstekende service en een schappelijke prijs. Paul was altijd bereikbaar en reageerde snel op onze vragen. Ook de bloemen zijn heel goed verzorgd. Het kenteken met de trouwdatum maakte de auto helemaal af. Op het afgesproken tijdstip werd de auto weer keurig opgehaald. Niets op aan te merken! Paul, bedankt!
Elis & Alinda

Trouwdag met een Volvo trouwauto

Naast de al genoemde kenmerken en mogelijkheden van de Oldtimer trouwauto zijn er nog meer opties. Zoals een rieten koffertje op de kofferdeksel plaatsen voor een nog meer klassieke uitstraling of de trouwauto voorzien van een prachtige, oude “kentekenplaat” in de kleuren blauw en wit met jullie trouwdatum. Bovendien is de auto altijd voorzien van 2 paraplu’s. Zo blijft jullie dag een stralende dag, ook wanneer het regent. Alles wordt van tevoren perfect geregeld en een all-in prijs wordt berekend aan de hand van jullie wensen. Daar komt niets meer bij! Bovendien is de trouwauto de gehele dag tot jullie beschikking en hoeven jullie je niet druk te maken om de tijd.

Kennismaken?

Bruidsauto huren? Ik sta graag voor jullie klaar met een lekker bakje koffie of thee om al jullie wensen en details te bespreken voor jullie bruiloft. We kunnen samen de mogelijkheden bespreken en jullie kunnen de trouwauto natuurlijk ook gelijk bekijken. Neem contact op voor meer informatie, ik sta graag voor jullie klaar!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Oldtimer Trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.