Trouwauto huren en zelf rijden?

Rij in een klassieke Volvo Amazon richting het altaar!

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Klassieke trouwauto huren en zelf rijden

Willen jullie een klassieke trouwauto huren en zelf rijden? Stap dan achter het stuur van mijn Volvo Amazon! Mijn naam is Paul Lups en als eerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie bruiloft! Trouwen is en blijft natuurlijk een bijzondere gebeurtenis. Een feest waar liefde en gezelligheid centraal staan. Daar hoort natuurlijk een mooie trouwauto bij. Met een ritje in deze vintage bolide stelen jullie als échte sixties sterren de show tijdens jullie grote dag. Wat moeten jullie weten over mij? Samen met de auto rij ik al jarenlang door heel Nederland om gelukzalige stellen te voorzien van trouwvervoer. Tijdens deze ritjes ben ik altijd beschikbaar als betrouwbare chauffeur, maar wat is er nu leuker dan een vintage trouwauto om zelf in te rijden? Hebben jullie deze wens? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!


Wat kan ik bieden?

  • Een klassieke oldtimer;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de trouwauto;
  • Een toegankelijke en betrouwbare service;
  • Een gratis proefrit in de Amazon!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Sjoerd en Wendy

Het voelde gelijk goed, het mailcontact, de bezichtiging van de Volvo Amazon en natuurlijk op onze grote dag! We hebben ons helemaal over kunnen geven aan Paul. Geen moment stress ervaren. Paul is rustig aanwezig, niet op de voorgrond, en toch is hij er! Heel erg bedankt Paul dat je onze chauffeur wilde zijn, en voor het gebruik van de prachtige Volvo Amazon die het plaatje compleet maakt.


Benjamin en Andra

Ik was op zoek naar een mooie trouwauto en kwam bij Paul Lups terecht. Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel en mocht ik gelijk een proefrit rijden. Ik vond het super dat er een all-inclusive prijs afgesproken kon worden, ik wist gelijk waar ik aan toe was. De avond van tevoren werd de auto gebracht en Paul heeft de auto na het diner weer omgewisseld. Een super auto om in te rijden, een echte aanrader!


Thomas Ebbers

Nostalgische trouwauto en zelf rijden

Een oldtimer trouwauto huren waar jullie zelf in kunnen rijden? De Volvo Amazon is jullie karakteristieke trouwvervoer! Deze oldtimer stamt uit het jaar 1963 en is onderworpen aan een volledige restauratie. Met zijn gebroken witte kleur en stijlvolle uitstraling is deze auto het perfecte trouwvervoer voor een sprookjesachtige bruiloft. Daarnaast is de wagen voorzien van een luxe lederen bekleding. Verder zijn er in geval van slecht weer altijd twee paraplu's aanwezig in de Volvo. Kruip achter het stuur en ervaar hoe het is om een ritje te maken in deze charmante en elegante wagen

Indien gewenst ben ik altijd beschikbaar als chauffeur tijdens jullie grote dag, maar zelf rijden in de trouwauto is natuurlijk extra bijzonder! Bij Lups Trouwauto zijn beide opties mogelijk. Daarnaast weet ik, na zo'n 13 jaar en 700 bruiloften, het nodige af van de trouwbranche. Mijn opgebouwde ervaring deel ik graag met jullie, om zo een stukje te kunnen bijdragen aan een succesvolle en zorgeloze bruiloft. 

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Hoe komen wij in contact?

Willen jullie mijn trouwauto huren en zelf rijden? Neem snel contact op en zet de eerste stap richting een bruiloft die is voorzien van een magisch trouwauto. We maken een afspraak op een datum die voor ons allemaal het beste uitkomt. Tijdens jullie bezoek bekijken we de Amazon en reserveren voldoende tijd zodat jullie een mooie proefrit kunnen maken. Tenslotte nemen we onder het genot van een kopje koffie jullie grote dag van top tot teen door en bespreken we de vraag die nog rest: welke rol kunnen ik en de klassieke trouwauto vervullen tijdens jullie bijzondere dag?

  

Wij hebben 22 juni 2017 een geweldige trouwdag gehad! De Volvo Amazon was een prachtige trouwauto en Paul , je was een heel prettige en zeer behulpzame chauffeur!
Ook tijdens onze fotoshoot hielp je waar je kon. Fantastisch en we kunnen je van harte aanbevelen!

Bert en Roelie Asselt

Jullie afslag richting de liefde!

Doop jullie bruiloft onder in een vleugje nostalgie en kies voor een klassieke trouwauto om zelf in te rijden! Geef elkaar vervolgens het langverwachte ja-woord en rij samen de horizon tegemoet in een trouwauto die tot de verbeelding spreekt. Ik zie het al helemaal voor me, jullie ook? Neem contact op en laten we uitzoeken wat ik voor jullie kan betekenen!

  • Met of zonder chauffeur te huren;
  • Heldere all-in huurprijs;
  • Behulpzame en vriendelijke dienstverlening;
  • Een sprookjesachtige trouwauto!

Trouwauto en zelf rijden?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.