Trouwauto huren en zelf rijden?

Rij in een klassieke Volvo Amazon richting het altaar!

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Klassieke trouwauto huren en zelf rijden

Willen jullie een klassieke trouwauto huren en zelf rijden? Stap dan achter het stuur van mijn Volvo Amazon! Mijn naam is Paul Lups en als eerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie bruiloft! Trouwen is en blijft natuurlijk een bijzondere gebeurtenis. Een feest waar liefde en gezelligheid centraal staan. Daar hoort natuurlijk een mooie trouwauto bij. Met een ritje in deze vintage bolide stelen jullie als échte sixties sterren de show tijdens jullie grote dag. Wat moeten jullie weten over mij? Samen met de auto rij ik al jarenlang door heel Nederland om gelukzalige stellen te voorzien van trouwvervoer. Tijdens deze ritjes ben ik altijd beschikbaar als betrouwbare chauffeur, maar wat is er nu leuker dan een vintage trouwauto om zelf in te rijden? Hebben jullie deze wens? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat kan ik bieden?

  • Een klassieke oldtimer;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de trouwauto;
  • Een toegankelijke en betrouwbare service;
  • Een gratis proefrit in de Amazon!

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Nostalgische trouwauto en zelf rijden

Een oldtimer trouwauto huren waar jullie zelf in kunnen rijden? De Volvo Amazon is jullie karakteristieke trouwvervoer! Deze oldtimer stamt uit het jaar 1963 en is onderworpen aan een volledige restauratie. Met zijn gebroken witte kleur en stijlvolle uitstraling is deze auto het perfecte trouwvervoer voor een sprookjesachtige bruiloft. Daarnaast is de wagen voorzien van een luxe lederen bekleding. Verder zijn er in geval van slecht weer altijd twee paraplu’s aanwezig in de Volvo. Kruip achter het stuur en ervaar hoe het is om een ritje te maken in deze charmante en elegante wagen.

Indien gewenst ben ik altijd beschikbaar als chauffeur tijdens jullie grote dag, maar zelf rijden in de trouwauto is natuurlijk extra bijzonder! Bij Lups Trouwauto zijn beide opties mogelijk. Daarnaast weet ik, na zo’n 13 jaar en 700 bruiloften, het nodige af van de trouwbranche. Mijn opgebouwde ervaring deel ik graag met jullie, om zo een stukje te kunnen bijdragen aan een succesvolle en zorgeloze bruiloft.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Jullie afslag richting de liefde!

Doop jullie bruiloft onder in een vleugje nostalgie en kies voor een klassieke trouwauto om zelf in te rijden! Geef elkaar vervolgens het langverwachte ja-woord en rij samen de horizon tegemoet in een trouwauto die tot de verbeelding spreekt. Ik zie het al helemaal voor me, jullie ook? Neem contact op en laten we uitzoeken wat ik voor jullie kan betekenen!

  • Met of zonder chauffeur te huren;
  • Heldere all-in huurprijs;
  • Behulpzame en vriendelijke dienstverlening;
  • Een sprookjesachtige trouwauto!

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto en zelf rijden?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.