Stress, ik ga trouwen!

De grote dag is bijna in zicht! Heel leuk, maar dit kan voor vele van ons ook erg veel spanningen met zich meebrengen. De bruiloft wordt vaak omschreven als de mooiste dag van je leven waarin jij en je geliefde het ja-woord geven. Maar het is echter ook een heel spannende dag, zo erg dat het behoorlijk wat bruiloft stress met zich mee kan brengen. Er moet veel geregeld worden, zoals het trouwvervoer en dit kan voor vele van ons mentaal, fysiek of emotioneel erg zwaar vallen. U wilt tenslotte niet met een vermoeid gezicht op uw speciale dag verschijnen. Dit snap ik helemaal en daarom geef ik jullie graag een aantal tips voor het tegengaan van trouwstress, zodat u uitgerust op uw bruiloft verschijnt.

 

Tip 1: Het is jullie speciale dag

U wilt natuurlijk graag dat alle gasten het naar hun zin hebben op de bruiloft. Hierdoor is het trouwpaar al gauw geneigd om te kijken naar wat jullie gasten willen. Maar stel uzelf altijd de vraag, wat wil ik? Het is belangrijk om niet te vergeten dat het jullie bijzondere dag is! Want jullie willen tenslotte ook een leuke herinnering aan de bruiloft hebben, toch? Laat de gedachtes los waarin je nadenkt over wat andere ervan (gaan) vinden. En bedenk wat jullie graag willen!

 

Tip 2: Zorg goed voor jezelf

Ik begrijp als geen ander dat er een hele hoop geregeld moet worden, maar het is altijd van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen. Het dag in en dag uit met de bruiloft bezig zijn neemt allesbehalve stress weg. En denkt u dat deze ene dag ontspannen invloed heeft op het verloop van de bruiloft?

 

Tip 3: Plannen

Het kan ook het geval zijn dat het plannen de oorzaak is van de spanningen. Bent u juist teveel bezig met het plannen en regelen van uw bruiloft? Dan geldt dit niet voor u, omdat u het plannen dan juist even los moet laten. Het plannen van diverse dingen kan stress verminderend zijn. Je kan de gedachtes even uit je hoofd plaatsen en op papier zetten. Dit kan al gauw een gevoel van rust geven en dit is natuurlijk iets wat u nu graag wilt. Door het op papier te zetten, heb je ook nog eens een handig overzicht dat je er altijd weer even bij kan pakken. Kijk bijvoorbeeld alvast naar het trouwvervoer en ga dit regelen. Interesse in een oldtimer trouwauto? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik verhuur namelijk deze prachtige klassieke trouwauto!

 

Tip 4: Vraag hulp

U hoeft zich vooral niet bezwaard te voelen voor het vragen van hulp aan anderen. Iedereen kan wel begrijpen dat dingen soms zwaarder kunnen uitvallen. Er zijn vast wel mensen in uw omgeving die u met liefde een handje willen helpen. Hoe graag we het soms ook willen, je kan niet alles alleen.

 

Tip 5: Ga er even tussenuit

Het kan zo zijn dat mensen dit als een uitvlucht zien, maar dit is zeker niet het geval. Mocht het u allemaal even te veel worden, dan is het helemaal geen schaamte om er even tussenuit te gaan. In uw huiselijke situatie gaat u automatisch veel dingen associëren met de bruiloft. Ga er daarom even tussenuit om volledig te ontspannen.

Kortom, het is van belang om goed aan jezelf te blijven denken. Het is tenslotte jullie speciale dag en vermoeid op de bruiloft aankomen wil niemand. Heeft u juist nog niet zoveel geregeld voor de bruiloft, zoals een trouwauto? Geen zorgen, ik help u graag verder. Neem gerust contact met mij op voor vragen!

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.