De trouwlocatie, het maakt een groot onderdeel uit van jullie bijzondere dag. De locatie waar de bruiloft gehouden wordt, brengt een bepaalde sfeer met zich mee. Kortom, de trouwlocatie moet gewoon in orde zijn. Maar een keuze maken bij het kiezen van de trouwlocatie is net zoals het trouwvervoer voor vele een moeilijke beslissing. Je moet met meerdere factoren rekening houden, zoals het weer en of er genoeg ruimte is voor het aantal gasten binnen de bruiloft. Om het voor jou een stukje makkelijker te maken, heb ik een aantal leuke locaties op een rijtje gezet. Wie weet zie jij er wat leuks tussen staan.

 

Kasteel

Trouwen in een kasteel, het is als het ware een sprookje dat uitkomt. Het geeft, om het zo maar te zeggen, een magisch gevoel. Een voordeel aan het trouwen in een kasteel, is de ruimte die erbij komt kijken. De kans is groot dat er genoeg ruimte is voor alle gasten. Ook op de mindere dagen m.b.t. het weer is deze locatie ideaal. Willen jullie de ultieme sprookjesbruiloft beleven? Dan is deze plek wat voor jullie! Er zijn in Nederland vele kastelen ter beschikking, keuze genoeg dus. En hoe gaaf zou het zijn als jullie bij aankomst aankomen in een trouwauto die aansluit bij het thema?

 

Schip

Dit is zeker niet de voor de meest hand liggende locatie. Trouwen op een schip, je hoort het niet vaak, maar dat neemt niet weg dat dit een toplocatie is. Een prachtig uitzicht, een binnen- en buitenruimte en meerdere locaties in één wanneer jullie besluiten te gaan varen. Wat wil je nog meer? Zo creëren jullie van jullie bijzondere dag ook nog eens een leuk uitstapje voor de gasten en voor jezelf. Maar, vraag wel even rond of niemand last heeft van zeeziekte…

 

Het strand

Het strand, wie houdt er nou niet van? Deze locatie brengt een prachtig gestrekt uitzicht met zich mee en genoeg ruimte voor elke gast. Een tip van mij: huur een strandtent af of regel een grote partytent. Mocht het dan nog gaan regenen dan is dit geen probleem. Wanneer jullie besluiten een strandtent te contacteren, vraag dan ook naar wat heerlijke hapjes. Lekkere hapjes en drankjes op de bruiloft maken het zeker af!

 

Het bos

Deze trouwlocatie brengt ook een beetje een magisch gevoel met zich mee. Het bos is namelijk de perfecte locatie om aan te kleden. Regel decoratie, zoals lampjes. Op deze manier is de locatie ook prachtig in het donker! Het bos als trouwlocatie brengt nog een voordeel met zich mee, de ideale plek voor het maken van trouwfoto’s. Zo hebben jullie alle locaties in één. Handig hé? Zijn jullie echte natuurliefhebbers? Dan is dit de locatie voor jullie!

 

Hotel

Dit is misschien wel de meest praktische locatie van allemaal. Genoeg ruimte, een restaurant en een binnen- en buitenruimte. Wanneer jij besluit om voor deze trouwlocatie te kiezen, dan hoef je van tevoren minder te regelen dan bij de bovenstaande locaties. Een hotel bevat alles wat jullie nodig hebben voor jullie bruiloft! Een hotel komt niet in iedereen zijn hoofd op wanneer ze nadenken over de locaties voor de bruiloft. Maar het is een super praktische, handige en mooie locatie!

Ik hoop dat jullie er een mooie locatie tussen hebben gevonden. Er zijn vele locaties ter beschikking voor jullie bruiloft! Natuurlijk moet er buiten de locatie ook nog aan een bruidsauto, decoratie en andere dingen gedacht worden. Maar jullie zijn al goed op weg. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta jullie graag te woord.

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.