Een oude trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Een oude trouwauto

Een oude trouwauto huren voor jullie bruiloft? In een klassieke bolide verschijnen op jullie grote dag? Het kan allemaal bij Volvo Trouwauto! Aangenaam, mijn naam is Paul Lups. Al 14 jaar ben ik de trotse eigenaar van Volvo Trouwauto. In die tijd hebben ik en de auto al een bijdrage mogen leveren aan meer dan 750 bruiloften. Mijn geheim: werk doen, wat niet als werk aanvoelt. Bruiloften zijn namelijk prachtige gelegenheden. De liefde wordt gevierd, de sfeer is altijd goed en iedereen is vrolijk. Het gaat simpelweg nooit vervelen. Het idee dat ik mensen gelukkig kan maken met mijn oude trouwvervoer, is een onuitputtelijke bron van motivatie. Daarom stel ik mijn oude trouwauto graag ter beschikking voor jullie aanstaande bruiloft. Interesse? Neem contact op en dan praten we verder!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Paul’s Amazon?

  • Volledig gerenoveerde, oude trouwauto;
  • In oorspronkelijke staat;
  • Huren met of zonder chauffeur;
  • Additionele mogelijkheden naast de auto.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Het verhaal achter mijn oude trouwauto

De auto in kwestie is een klassieke Volvo Amazon. In 1963 rolde hij uit de fabriek en sindsdien zijn de nodige kilometers afgelegd. Een ruime 20 jaar later kwam de auto in het bezit van Paul. In eerste instantie was de Amazon bedoeld voor privé gebruik, maar na een aantal hints van vrienden werd deze omgetoverd tot oud trouwvervoer. Wat volgde was een volledige restauratie en een hoop mooie herinneringen.

Vandaag de dag is de Amazon een unieke verschijning op verschillende bruiloften, gala’s en jubileums. Zijn tijdloze uitstraling, witte kleur en luxe interieur maken het tot een volwaardige oldtimer trouwauto. Daarnaast kan de chauffeur, Paul, jullie van dienst zijn met aanvullende mogelijkheden. Hierbij kan worden gedacht aan de verzorging van bloemen, een kentekenplaat met trouwdatum of een kwalitatieve trouwfilm van jullie bruiloft. Liever zelf achter het stuur kruipen? Geen probleem! De Amazon is zowel met als zonder chauffeur te huren.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Op naar een onvergetelijke rit!

De grote dag is bijna daar en de gezonde spanning neemt langzaam toe. Ongetwijfeld hebben jullie er ontzettend veel zin. Willen jullie de dag compleet maken met een mooie trouwauto? Dan zijn wij er klaar voor! Maak bij interesse een afspraak en dan gaan we er samen een onvergetelijk dag van maken!

  • Uniek trouwvervoer voor jullie bruiloft;
  • Duidelijke, vooraf besproken huurprijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Een rit om niet te vergeten!

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Oude trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.