Een oude trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Een oude trouwauto

Een oude trouwauto huren voor jullie bruiloft? In een klassieke bolide verschijnen op jullie grote dag? Het kan allemaal bij Volvo Trouwauto! Aangenaam, mijn naam is Paul Lups. Al 14 jaar ben ik de trotse eigenaar van Volvo Trouwauto. In die tijd hebben ik en de auto al een bijdrage mogen leveren aan meer dan 750 bruiloften. Mijn geheim: werk doen, wat niet als werk aanvoelt. Bruiloften zijn namelijk prachtige gelegenheden. De liefde wordt gevierd, de sfeer is altijd goed en iedereen is vrolijk. Het gaat simpelweg nooit vervelen. Het idee dat ik mensen gelukkig kan maken met mijn oude trouwvervoer, is een onuitputtelijke bron van motivatie. Daarom stel ik mijn oude trouwauto graag ter beschikking voor jullie aanstaande bruiloft. Interesse? Neem contact op en dan praten we verder!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Paul's Amazon?

  • Volledig gerenoveerde, oude trouwauto;

  • In oorspronkelijke staat;

  • Huren met of zonder chauffeur;

  • Additionele mogelijkheden naast de auto.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Hello Mr. Lups, Dear Paul,

Thank you for allowing us the use of your Volvo! We have get’s a lot of compliments about your Volo Amazon. It was simply amazing an amazing day! I would also like it if you could tell the florist that the flowers they did were absolutely perfect- they were exactly what I was hoping for– and even more!

Thank you again, now we are back home in America with a lot of nice memories.

Kees & Heather Wardenaar.

Kees & Heather

Afgelopen voorjaar mochten wij tijdens onze bruiloft gebruik maken van de mooie Volvo Amazon. De auto en de bloemen pasten helemaal in de style van de dag en maakte zo het plaatje compleet. Het was daarnaast een hele leuke ervaring om in deze auto een dag rond te mogen rijden!

Hartelijk bedankt!

Gijsbert & Annelies

Hallo Paul,

Op 7 april 2017 zijn wij getrouwd en hebben we de Volvo Amazon gebruikt als trouwauto.
Deze auto maakte onze dag nog onvergetelijker en specialer!

We willen je bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens de huur.

We hebben erg genoten van deze fantastische auto, een echte aanrader!
Door de vele positieve reacties van onze gasten, wisten we dat we een goed “auto-keuze” gemaakt hadden!

David en Linda.

David & Linda

Het verhaal achter mijn oude trouwauto

De auto in kwestie is een klassieke Volvo Amazon. In 1963 rolde hij uit de fabriek en sindsdien zijn de nodige kilometers afgelegd. Een ruime 20 jaar later kwam de auto in het bezit van Paul. In eerste instantie was de Amazon bedoeld voor privé gebruik, maar na een aantal hints van vrienden werd deze omgetoverd tot oud trouwvervoer. Wat volgde was een volledige restauratie en een hoop mooie herinneringen. 

Vandaag de dag is de Amazon een unieke verschijning op verschillende bruiloften, gala’s en jubileums. Zijn tijdloze uitstraling, witte kleur en luxe interieur maken het tot een volwaardige oldtimer trouwauto. Daarnaast kan de chauffeur, Paul, jullie van dienst zijn met aanvullende mogelijkheden. Hierbij kan worden gedacht aan de verzorging van bloemen, een kentekenplaat met trouwdatum of een kwalitatieve trouwfilm van jullie bruiloft. Liever zelf achter het stuur kruipen? Geen probleem! De Amazon is zowel met als zonder chauffeur te huren. 

Hoe maak ik een afspraak?

Interesse in mijn oude trouwvervoer? Ik help jullie graag verder! Maak een afspraak per mail of telefoon. Hopelijk gaan we dan snel om de tafel om jullie grote dag door te nemen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we de details en welke rol de auto gaat spelen in jullie trouwplannen. Aan het eind van jullie bezoek is er voldoende tijd om een gratis proefrit te maken in de Amazon. Neem vandaag nog contact op met Volvo Trouwauto!

Op naar een onvergetelijke rit!

De grote dag is bijna daar en de gezonde spanning neemt langzaam toe. Ongetwijfeld hebben jullie er ontzettend veel zin. Willen jullie de dag compleet maken met een mooie trouwauto? Dan zijn wij er klaar voor! Maak bij interesse een afspraak en dan gaan we er samen een onvergetelijk dag van maken!

  • Uniek trouwvervoer voor jullie bruiloft;

  • Duidelijke, vooraf besproken huurprijs;

  • Vrijblijvende offerte;

  • Een rit om niet te vergeten!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Oude trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.