Trouwen, het brengt een hele hoop geregel met zich mee. Je stel jezelf hierbij vragen, zoals: hoe begin ik met mijn trouwplanning, wat moet ik allemaal regelen, willen we een bruidsauto als trouwvervoer en ga zo maar door. Het plannen is tenslotte één van de belangrijkste onderdelen van jullie bruiloft. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, ik ga jou daar een handje bij helpen. Zo neem ik wat zorgen uit jouw handen. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Het budget

Het instellen van een budget, het is een belangrijk onderdeel van jullie speciale dag. Het heeft invloed op alle verdere stappen die jullie ondernemen in het plannen van jullie bruiloft. Het instellen van een budget brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo voorkom je dat je onnodig veel geld gaat uitgeven. Ook vallen er al een heel aantal opties weg die buiten jullie budget vallen. Zie het als een voordeel, zo zijn er minder keuzes en dit kan het nemen van beslissingen makkelijker maken voor jullie. Stel jezelf ook vragen zoals: wat vind ik echt belangrijk en waar wil ik eventueel op besparen? Jullie willen tenslotte na afloop niet schrikken van een lege rekening, toch?

 

De datum

Bepaal de datum van jullie speciale dag, zonder datum ben je tenslotte nergens. Ik begrijp als geen ander dat het uitkiezen van de datum voor jullie bruiloft soms wat keuze stress met zich mee kan brengen. Maar zodra de keuze is gemaakt kan het plannen van de overige aspecten echt gaan beginnen! Een tip van mij: kies de datum ruim van tevoren uit. Maar waarom? Ik neem aan dat jullie graag willen dat al jullie dierbaren aanwezig zijn op de trouwdag. Door vroeg van tevoren een datum vast te stellen is de kans een stuk groter dat iedereen er bij kan zijn. Hoe leuk is dat?

 

De gastenlijst

Zoals eerder aangegeven, is het vieren van jullie trouwdag met je dierbaren een belangrijk onderdeel voor vele van ons. Daarom is het vanzelfsprekend dat het maken van een gastenlijst voor jullie bruiloft erg belangrijk is. Het aantal gasten heeft ook zijn invloed op de trouwlocatie, waar we het straks over gaan hebben, evenals het trouwbudget. Hoe meer gasten, hoe meer inkopen. Een leuk feitje: wist je dat een bruiloft gast gemiddeld 100 euro per persoon kost? Denk goed na over wie je er graag bij wilt hebben en wie niet. De gasten die op jullie bruiloft verschijnen bepalen voor een groot deel de sfeer van jullie trouwdag. En zeg nou eerlijk, de sfeer moet natuurlijk top zijn toch?

 

Trouwlocatie

Bepaal de locatie waar jullie deze dag willen doorbrengen. De locatie is iets waar goed over nagedacht moet worden. Kijk bijvoorbeeld goed naar het aantal parkeer plekken en of het makkelijk bereikbaar is voor de gasten. Nadat de trouwlocatie is vastgesteld, kan je gaan beginnen met het plannen van de overige dingen. Denk hierbij aan de versieringen, decoratie, het trouwvervoer en ga zo maar door.

Kortom, ik heb zojuist de 4 basisstappen besproken die het begin maken van het plannen van jullie bruiloft. Heb je deze stappen gevolgd? Dan kan de rest van het organiseren en het plannen gaan beginnen! Ik wens jullie in ieder geval erg veel succes en hopelijk heeft deze blog jullie een handje op weg geholpen! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.