Tekengebied 4
Tekengebied 3

Een unieke trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Een unieke trouwauto voor jullie bruiloft

Unieke trouwauto huren voor jullie bruiloft? Proosten op het leven, de liefde vieren en gezelligheid voor alle aanwezigen. Een bruiloft in een notendop! Niets is natuurlijk zo mooi als trouwen en daar willen jullie beiden natuurlijk zorgeloos van kunnen genieten. Daarom is het wel zo prettig als alles geregeld is. Zo ook het trouwvervoer. Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwauto met een klassieke stijl? Dan kan ik jullie misschien wel van dienst zijn! Neem gerust eens contact op en dan vertel ik u meer over mezelf en de auto!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07316

De USP’s van Volvo Trouwauto?

  • Uniek trouwvervoer in een oude stijl;
  • Te huren met of zonder chauffeur;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de wagen;
  • Duidelijke en scherpe all-in huurprijs.
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Uniek trouwvervoer met een verleden

Aangenaam, mijn naam is Paul Lups. Al jarenlang rij ik met deze unieke trouwauto door heel Nederland om mensen van uniek trouwvervoer te voorzien. De wagen in kwestie is een Volvo Amazon. In eerste instantie gekocht voor privé gebruik, maar later omgetoverd tot klassieke trouwauto. En daar heb ik geen moment spijt van gehad!

De auto heeft een gebroken witte kleur en matcht daarom perfect met veel bruidsjurken. De auto stamt uit 1963, maar is volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne tintjes die je van een trouwauto mag verwachten. Verder ligt dit unieke trouwvervoer lekker op de weg en je kunt er comfortabel in zitten. De échte eyecatcher is natuurlijk het uiterlijk van deze unieke trouwauto, dat op geen enkele bruiloft misstaat.

MQV07309

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

sdc10675-800x600-600x400-1

Weinig zorgen en volop genieten

Interesse in mijn unieke trouwauto? Dat is leuk om te horen! Neem contact op en dan vertel ik jullie graag meer! Wellicht dat ik jullie nog kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten, zoals de verzorging van bloemen of jullie eigen trouwfilm. Zo kan ik me steentje bijdragen aan een dag waar jullie, zonder zorgen, volop van kunnen genieten!

  • Zelfstandig rijden;
  • Mag de snelweg op;
  • Voorbereid op slecht weer;
  • Chauffeur en gastheer met ervaring.

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Unieke trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.