Een unieke trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Een unieke trouwauto voor jullie  bruiloft

Unieke trouwauto huren voor jullie bruiloft? Proosten op het leven, de liefde vieren en gezelligheid voor alle aanwezigen. Een bruiloft in een notendop! Niets is natuurlijk zo mooi als trouwen en daar willen jullie beiden natuurlijk zorgeloos van kunnen genieten. Daarom is het wel zo prettig als alles geregeld is. Zo ook het trouwvervoer. Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwauto met een klassieke stijl? Dan kan ik jullie misschien wel van dienst zijn! Neem gerust eens contact op en dan vertel ik u meer over mezelf en de auto!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

De USP’s van Volvo Trouwauto?

  • Uniek trouwvervoer in een oude stijl;

  • Te huren met of zonder chauffeur;

  • Aanvullende mogelijkheden naast de wagen;

  • Duidelijke en scherpe all-in huurprijs.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

‘Wat een fijne chauffeur hadden jullie!’ ‘Wat een aardige man is die chauffeur!’ ‘Mooi zeg, die auto!!’ Paul, Hierboven zomaar een paar reacties van gasten, waar wij van harte mee instemmen! Echt heel erg bedankt voor dat jij erbij wilde zijn op onze trouwdag (09-03-2018)!!! De auto was erg mooi, maar wat minstens net zo fijn is, was dat je een heel prettige chauffeur was! En erg leuk dat Kees zelf mocht rijden naar het gemeentehuis! We zullen je zeker aanbevelen aan andere bruidsparen! Groetjes, Kees en Francien


Kees & Francien

Op 20-juli-2018 mochten wij trouwen. Wij hadden gekozen voor de Volvo 164 wat een fantastische auto die de nodige bekijks trok! Geweldige service auto gebracht en gehaald waar wou wouden alles was te overleggen. Bedankt voor alle goede service!


Getwin


We hebben geweldige momenten gehad in de volvo Amazon! Genoten van de rit, het uitzicht en nu nagenieten van de geniale foto’s. Dit is zeker een aanrader. En als extraatje kun je het nummerbord krijgen in je trouwdatum. Heel mooi.
Bedankt voor de goede service en de geweldige auto.
Noël en Afke

Uniek trouwvervoer met een verleden

Aangenaam, mijn naam is Paul Lups. Al jarenlang rij ik met deze unieke trouwauto door heel Nederland om mensen van uniek trouwvervoer te voorzien. De wagen in kwestie is een Volvo Amazon. In eerste instantie gekocht voor privé gebruik, maar later omgetoverd tot klassieke trouwauto. En daar heb ik geen moment spijt van gehad!

De auto heeft een gebroken witte kleur en matcht daarom perfect met veel bruidsjurken. De auto stamt uit 1963, maar is volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne tintjes die je van een trouwauto mag verwachten. Verder ligt dit unieke trouwvervoer lekker op de weg en je kunt er comfortabel in zitten. De échte eyecatcher is natuurlijk het uiterlijk van deze unieke trouwauto, dat op geen enkele bruiloft misstaat.

Interesse en een keertje langskomen?

Als jullie half zo enthousiast zijn over mijn unieke trouwvervoer als ik, dan moet het wel goed komen! Neem contact op of kom gerust eens langs op afspraak. We bekijken samen de wagen, reserveren tijd voor een gratis proefrit en nemen onder het genot van een bakje koffie jullie grote dag door. Wellicht dat ik en de auto een rol van betekenis kunnen spelen!

Weinig zorgen en volop genieten

Interesse in mijn unieke trouwauto? Dat is leuk om te horen! Neem contact op en dan vertel ik jullie graag meer! Wellicht dat ik jullie nog kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten, zoals de verzorging van bloemen of jullie eigen trouwfilm. Zo kan ik me steentje bijdragen aan een dag waar jullie, zonder zorgen, volop van kunnen genieten!

  • Zelfstandig rijden;

  • Mag de snelweg op;

  • Voorbereid op slecht weer;

  • Chauffeur en gastheer met ervaring.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Unieke trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.