Op zoek naar een trouwauto verhuur?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto verhuur met een klassiek tintje

Zijn jullie op zoek naar een trouwauto verhuur voor jullie bruiloft? Dan wil ik mezelf graag even voorstellen. Aangenaam, de naam is Paul Lups en ik verhuur al jarenlang mijn trouwauto door heel Nederland. Niets is zo tenslotte zo mooi als deze dag van de liefde. En hoe mooi is het als mijn eigen vintage trouwvervoer hier een rol in kan spelen. Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Kom dan in contact en dan vertel ik graag over mij en over mij trouwauto verhuur!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom jullie trouwauto huren bij Volvo Trouwauto?

  • Een vintage trouwauto met een verhaal;

  • Beleefde, vriendelijke en meedenkende chauffeur;

  • Zelf te besturen;

  • Extra mogelijkheden naast de trouwauto

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Het voelde gelijk goed, het mailcontact, de bezichtiging van de Volvo Amazon en natuurlijk op onze grote dag! We hebben ons helemaal over kunnen geven aan Paul. Geen moment stress ervaren. Paul is rustig aanwezig, niet op de voorgrond, en toch is hij er! Heel erg bedankt Paul dat je onze chauffeur wilde zijn, en voor het gebruik van de prachtige Volvo Amazon die het plaatje compleet maakt.


Benjamin & Andra
Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer & Marike


We zijn erg tevreden! Vanaf begin goed contact gehad en werd er goed meegedacht. De auto werd op de dag ervoor zelfs thuis afgeleverd en ook nog opgepoetst. Ivm met de regenachtige voorspelling op onze grote dag hadden ze een paraplu klaargelegd. We hebben op onze trouwdag genoten van de momenten in de auto, het zat comfortabel. Het kenteken met de trouwdatum was een plus en eveneens een mooi aandenken!
Chiel & Monique

De chauffeur en de auto

Zoals gezegd is mijn naam Paul Lups. Al jarenlang rij ik mijn Volvo Amazon door heel Nederland om mensen van uniek trouwvervoer te voorzien tijdens hun bruiloft. Dat heeft me naast een ruime ervaring in de trouwbranche ook hele mooie herinneringen en blije gezichten opgeleverd. Met name van het laatste kan ik geen genoeg krijgen en daarom denk ik graag mee over jullie grote dag. Wellicht dat ik jullie kan helpen met één van mijn aanvullende diensten of misschien heb ik nog wat handige tips. Je weet tenslotte maar nooit!

 

De chauffeur is leuk, de auto nog leuker. Want, daar zijn jullie tenslotte voor gekomen. Mijn trouwauto verhuur is het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Jaren geleden schafte ik deze Volvo Amazon aan. Na wat vakanties, leuke tripjes en duwtjes in de goede richting heb ik besloten om de wagen uiteindelijk om te dopen tot trouwauto. Zowel aan de buiten- als binnenkant voldoet deze wagen aan alle eisen die je aan een moderne trouwauto mag stellen. Dat alles in combinatie met zijn vintage look maakt dat deze auto een échte toevoeging aan jullie bruiloft kan zijn!

Een afspraak maken met Paul?

Hebben jullie interesse in mijn trouwauto verhuur en willen jullie in contact komen? Dat kan gemakkelijk per mail of telefoon. Verder zijn jullie natuurlijk altijd welkom om langs te komen. Op die manier kunnen we elkaar beter leren kennen, kunnen jullie mij alles vertellen over de aankomende trouwdag en daarnaast maken we natuurlijk tijd vrij voor een gratis proefrit

De vintage finishing touch voor jullie bruiloft

Zijn jullie enthousiast geworden over mijn trouwauto verhuur? Dat is leuk om te horen! Kom in contact en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wellicht dat ik jullie nog kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten, zoals: een eigen nummerbord met trouwdatum, bloemen of een geheel eigen trouwfilm. Hoe dan ook, we gaan er een onvergetelijke dag van maken!

  • Chauffeur met ruime ervaring in trouwbranche;

  • Complete all-in huurprijs;

  • Altijd aanwezig bij eventuele complicaties;

  • Een prachtige bruiloft met een vintage finishing touch!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Trouwauto verhuur gezocht?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.