Op zoek naar een trouwauto verhuur?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto verhuur met een klassiek tintje

Zijn jullie op zoek naar een trouwauto verhuur voor jullie bruiloft? Dan wil ik mezelf graag even voorstellen. Aangenaam, de naam is Paul Lups en ik verhuur al jarenlang mijn trouwauto door heel Nederland. Niets is zo tenslotte zo mooi als deze dag van de liefde. En hoe mooi is het als mijn eigen vintage trouwvervoer hier een rol in kan spelen. Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Kom dan in contact en dan vertel ik graag over mij en over mij trouwauto verhuur!

Ik ben inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom jullie trouwauto huren bij Volvo Trouwauto?

  • Een vintage trouwauto met een verhaal;
  • Beleefde, vriendelijke en meedenkende chauffeur;
  • Zelf te besturen;
  • Extra mogelijkheden naast de trouwauto

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

De chauffeur en de auto

Zoals gezegd is mijn naam Paul Lups. Al jarenlang rij ik mijn Volvo Amazon door heel Nederland om mensen van uniek trouwvervoer te voorzien tijdens hun bruiloft. Dat heeft me naast een ruime ervaring in de trouwbranche ook hele mooie herinneringen en blije gezichten opgeleverd. Met name van het laatste kan ik geen genoeg krijgen en daarom denk ik graag mee over jullie grote dag. Wellicht dat ik jullie kan helpen met één van mijn aanvullende diensten of misschien heb ik nog wat handige tips. Je weet tenslotte maar nooit!

 

De chauffeur is leuk, de auto nog leuker. Want, daar zijn jullie tenslotte voor gekomen. Mijn trouwauto verhuur is het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Jaren geleden schafte ik deze Volvo Amazon aan. Na wat vakanties, leuke tripjes en duwtjes in de goede richting heb ik besloten om de wagen uiteindelijk om te dopen tot trouwauto. Zowel aan de buiten- als binnenkant voldoet deze wagen aan alle eisen die je aan een moderne trouwauto mag stellen. Dat alles in combinatie met zijn vintage look maakt dat deze auto een échte toevoeging aan jullie bruiloft kan zijn!

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

De vintage finishing touch voor jullie bruiloft

Zijn jullie enthousiast geworden over mijn trouwauto verhuur? Dat is leuk om te horen! Kom in contact en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wellicht dat ik jullie nog kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten, zoals: een eigen nummerbord met trouwdatum, bloemen of een geheel eigen trouwfilm. Hoe dan ook, we gaan er een onvergetelijke dag van maken!

  • Chauffeur met ruime ervaring in trouwbranche;
  • Complete all-in huurprijs;
  • Altijd aanwezig bij eventuele complicaties;
  • Een prachtige bruiloft met een vintage finishing touch!

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto verhuur gezocht?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.