Tekengebied 4
Tekengebied 3

Een bijzondere trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Een bijzondere trouwauto

Zijn jullie, als verloofd koppel, op zoek naar een bijzondere trouwauto? Dan heb ik misschien wel een bolide die aan jullie wensen voldoet. Mijn naam is Paul Lups en met mijn Volvo Amazon rij ik door heel Nederland om gelukkige stellen te voorzien van een klassieke trouwauto. Samen met deze wagen heb ik al veel onvergetelijke bruiloften mogen meemaken. Tot op de dag van vandaag is het nog altijd niet gaan vervelen. Iedereen is vrolijk, de sfeer zit er altijd goed in en de liefde staat centraal. Wat wil een mens nog meer! De gedachte dat mijn bijzondere trouwvervoer een kleine bijdrage kan leveren aan dit geluk, is voor mij onbetaalbaar. Daarom stel ik mijn Volvo Amazon graag ter beschikking als bijzondere trouwauto voor jullie bruiloft. Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op en dan praten we verder!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

MQV07316

Waarom de auto van Paul?

  • Een gerenoveerde, bijzondere trouwauto;
  • Persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening;
  • Met of zonder chauffeur te huren;
  • Extra mogelijkheden naast de oldtimer.
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Over mij en deze unieke trouwauto

Mijn naam is Paul Lups en ik ben al jarenlang werkzaam in de trouwbranche. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, is inmiddels veranderd in een dagelijkse bezigheid waar ik nog altijd veel plezier aan beleef. Want mensen gelukkig maken, dat is tenslotte het mooiste wat er is. Indien gewenst ben ik een betrouwbare chauffeur tijdens jullie grote dag, maar daarnaast is deze unieke trouwauto ook zonder chauffeur te huur. Verder denk ik graag mee over jullie bruiloft en bied ik aanvullende mogelijkheden naast de auto aan. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een nu al onvergetelijke dag.

Maar genoeg over de chauffeur, want jullie zijn tenslotte op zoek naar een bijzondere trouwauto. Een aantal jaar geleden heb ik deze Volvo Amazon volledig gerestaureerd en omgetoverd tot trouwauto. Hoewel de originele staat zoveel mogelijk intact is gebleven, zijn alle moderne gemakken aanwezig voor een comfortabele rit. De gebroken witte kleur en de lederen bekleding zorgen voor een luxe uitstraling aan zowel de binnen- als de buitenkant van de auto. Daarnaast ligt de wagen lekker op de weg, is er een goede verwarming aanwezig en de positieve reacties van omstanders blijven onbetaalbaar.

MQV07309

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

sdc10675-800x600-600x400-1

Linksaf naar het altaar!

Het is bijna zover, jullie trouwdag staat op het punt te beginnen! Het gaat hoe dan ook een bijzonder moment worden, maar met de Volvo Amazon is jullie dag compleet. Bij interesse kan ik jullie geheel vrijblijvend van een offerte voorzien. Is alles naar wens, dan laat ik de motor alvast warm draaien. Op naar weer een mooie en liefdevolle herinnering. Wij kunnen haast niet wachten! Jullie ook?

  • Bijzonder trouwvervoer zonder zorgen;
  • Vooraf duidelijke all-in prijs;
  • Geheel vrijblijvende offerte;
  • Een unieke trouwauto op jullie bruiloft!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Bijzonder trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.