Een bijzondere trouwauto huren?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Een bijzondere trouwauto

Zijn jullie, als verloofd koppel, op zoek naar een bijzondere trouwauto? Dan heb ik misschien wel een bolide die aan jullie wensen voldoet. Mijn naam is Paul Lups en met mijn Volvo Amazon rij ik door heel Nederland om gelukkige stellen te voorzien van een klassieke trouwauto. Samen met deze wagen heb ik al veel onvergetelijke bruiloften mogen meemaken. Tot op de dag van vandaag is het nog altijd niet gaan vervelen. Iedereen is vrolijk, de sfeer zit er altijd goed in en de liefde staat centraal. Wat wil een mens nog meer! De gedachte dat mijn bijzondere trouwvervoer een kleine bijdrage kan leveren aan dit geluk, is voor mij onbetaalbaar. Daarom stel ik mijn Volvo Amazon graag ter beschikking als bijzondere trouwauto voor jullie bruiloft. Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op en dan praten we verder!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom de auto van Paul?

  • Een gerenoveerde, bijzondere trouwauto;

  • Persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening;

  • Met of zonder chauffeur te huren;

  • Extra mogelijkheden naast de oldtimer.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!
Koen Andeweg

Na een turbulente start van het trouwseizoen ivm COVID-19 hebben wij mede dankzij Paul toch een prachtige dag beleefd. De Amazone was precies wat wij zochten voor onze trouwdag, Hij reed erg fijn en was zoals afgesproken keurig afgeleverd en opgehaald. Een fijne flexibele samenwerking maakte dat we geen zorgen hadden omtrent de Amazon. We raden iedereen deze goede service aan. Paul bedankt voor de leuke kentekenplaat en je hulp!
Esther & Bert

Afgelopen voorjaar mochten wij tijdens onze bruiloft gebruik maken van de mooie Volvo Amazon. De auto en de bloemen pasten helemaal in de style van de dag en maakte zo het plaatje compleet. Het was daarnaast een hele leuke ervaring om in deze auto een dag rond te mogen rijden!

Hartelijk bedankt!

Gijsbert & Annelies

Over mij en deze unieke trouwauto

Mijn naam is Paul Lups en ik ben al jarenlang werkzaam in de trouwbranche. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, is inmiddels veranderd in een dagelijkse bezigheid waar ik nog altijd veel plezier aan beleef. Want mensen gelukkig maken, dat is tenslotte het mooiste wat er is. Indien gewenst ben ik een betrouwbare chauffeur tijdens jullie grote dag, maar daarnaast is deze unieke trouwauto ook zonder chauffeur te huur. Verder denk ik graag mee over jullie bruiloft en bied ik aanvullende mogelijkheden naast de auto aan. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een nu al onvergetelijke dag. 

Maar genoeg over de chauffeur, want jullie zijn tenslotte op zoek naar een bijzondere trouwauto. Een aantal jaar geleden heb ik deze Volvo Amazon volledig gerestaureerd en omgetoverd tot trouwauto. Hoewel de originele staat zoveel mogelijk intact is gebleven, zijn alle moderne gemakken aanwezig voor een comfortabele rit. De gebroken witte kleur en de lederen bekleding zorgen voor een luxe uitstraling aan zowel de binnen- als de buitenkant van de auto. Daarnaast ligt de wagen lekker op de weg, is er een goede verwarming aanwezig en de positieve reacties van omstanders blijven onbetaalbaar.

Hoe kunnen wij een afspraak maken?

Hebben jullie interesse in bijzonder trouwvervoer? Volvo Trouwauto is goed te bereiken per mail of telefoon. Mis ik een belletje? Dan zorg ik dat ik zo spoedig mogelijk terug bel. Daarnaast zijn jullie natuurlijk altijd welkom om even op de koffie te komen. Dit geeft ons de gelegenheid om jullie bruiloft door te nemen. We bekijken welke rol ik en de auto kunnen vervullen en reserveren tenslotte nog wat tijd voor een gratis proefrit. Misschien dat ik jullie nog kan interesseren in één van mijn aanvullende diensten zoals: een eigen trouwfilm, een picknickmand of een mooi boeket van bloemen. Neem gerust eens contact op en dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden!

Linksaf naar het altaar!

Het is bijna zover, jullie trouwdag staat op het punt te beginnen! Het gaat hoe dan ook een bijzonder moment worden, maar met de Volvo Amazon is jullie dag compleet. Bij interesse kan ik jullie geheel vrijblijvend van een offerte voorzien. Is alles naar wens, dan laat ik de motor alvast warm draaien. Op naar weer een mooie en liefdevolle herinnering. Wij kunnen haast niet wachten! Jullie ook?

  • Bijzonder trouwvervoer zonder zorgen;

  • Vooraf duidelijke all-in prijs;

  • Geheel vrijblijvende offerte;

  • Een unieke trouwauto op jullie bruiloft!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Bijzonder trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.