Arriveer in stijl op jouw trouwlocatie in een klassieke Volvo trouwauto

Vol spanning staat iedereen te wachten op het bruidspaar. Hoe zullen ze eruit zien? Is de bruid in het wit en hoe ziet de bruidegom eruit? Daar komen ze aangereden in een prachtige Volvo Amazon. Je hoort nu al oh en ah en het bruidspaar is nog niet eens uitgestapt. In stijl aankomen bij het stadshuis en de gehele dag vervoerd worden in een echte klassieke trouwauto. Dat is toch fantastisch. Je staat tenslotte die dag in het middelpunt van de belangstelling, je kunt het maar beter gelijk goed doen.

 

Waar let je op bij het huren van een trouwauto?

Het is jullie dag en het is belangrijk dat de keuze van de trouwauto bij jullie stijl past. Maar waar let je op bij het uitkiezen van een trouwauto?

  1. Welke auto past er bij onze bruiloft? Heeft de bruiloft bijvoorbeeld een luxe of romantisch thema?
  2. Welke kosten zitten er bij de prijs inbegrepen? Denk hierbij aan verzekering, brandstof, de kilometers, etc…
  3. Wil je een trouwauto met of zonder chauffeur?

 

De mooiste dag van je leven in een Volvo Amazon of Volvo 164

Het is jullie dag en jullie mogen gezien worden. De Volvo trouwauto is een betrouwbare klassieke trouwauto en past goed bij een romantische en/of luxueuze bruiloft. Laat je tijdens één van de mooiste dagen van jullie leven rondrijden in een prachtige auto, voorzien van een mooi bloemstuk en maak jullie dag compleet.

Wij hebben twee trouwauto’s ter beschikking: een Volvo Amazon en Volvo 164.

De Volvo Amazon heeft een luxe uitstraling door haar prachtige rode bekleding en is voorzien van vier deuren. Hierdoor kun je gemakkelijk in- en uitstappen. Het luxueuze interieur zorgt er eveneens voor dat je comfortabel naar de locatie vervoerd wordt.

De Volvo 164 is ook echt een plaatje. Destijds was dit een luxe uitvoering, gebaseerd op de 140 serie. Net als de Amazon is ook deze auto voorzien van vier deuren.

Beide auto’s zijn voorzien van heerlijke verwarming, zodat je er als bruidspaar in de wintermaanden ook warmpjes bij zit. Hierdoor is het mogelijk om het hele jaar door vervoerd te worden in jouw favoriete Volvo trouwauto.

 

Inclusief of exclusief

Je kunt je laten rondrijden met chauffeur of zelf de Volvo besturen, maar je huurt de auto altijd inclusief verzekeringen, brandstof, huur van de auto en kilometers. Bij ons is de prijs all-in, zo kom je niet voor verassingen te staan.

 

Aan alles wordt gedacht

We denken graag mee over andere zaken die jullie grote dag nog specialer maken. Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk opgebouwd. Zo kun je bij ons terecht voor:

  • Bloemenarrangement: bruidsboeket, corsages, bloemstuk op de auto;
  • Fotograaf;
  • Muziek

Het is ons doel om jullie een ontspannen dag te bezorgen. Zo helpen we graag de fotograaf een handje of doen we tussentijds een boodschap voor je. Er is in overleg veel mogelijk. Het moet voor jullie een onvergetelijke dag worden, dat is altijd het uitgangspunt.

Wil jij graag een Volvo trouwauto tijdens jullie bruiloft, maak dan een afspraak. Je kunt ons bellen of mailen. Telefoonnummer: 06-46405999 of per email: info@volvo-trouwauto.nl.

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.