Tekengebied 4
bride and groom at a wedding table with friends

6 pluspunten van een kleine bruiloft

calendar

Veel stellen kiezen tegenwoordig voor een kleine bruiloft. Met name in de afgelopen jaren is de kleine bruiloft flink in populariteit gestegen. Oké, eerlijk is eerlijk, door corona lagen de alternatieven ook niet echt voor het oprapen. Hierdoor zijn echter wel, een geluk bij een ongeluk, steeds meer stellen gaan inzien dat zo’n intieme bruiloft ook wel zijn voordelen kent!

Zeggen we intiem, dan doelen we vooral op de gastenlijsten, die toch op steeds meer bruiloften met de nodige A4’tjes ingekort worden. Voor sommigen ondenkbaar, maar voor anderen een heerlijke verlossing. En dat is niet het enige voordeel. Daarom heeft Volvo Trouwauto voor jullie 6 pluspunten van een kleine bruiloft op een rijtje gezet. Uiteraard is niks verplicht, maar een beetje inspiratie kan natuurlijk nooit kwaad!

Intieme bruiloft met een klein groepje gasten

Kleine bruiloft, kleine gastenlijst

Ervaring leert dat kleinschalige bruiloften vaak een stuk persoonlijker zijn. Minder gasten, betekent meer tijd en aandacht voor degenen die wel aanwezig zijn. Hierdoor kunnen jullie als bruidspaar volop van deze bijzondere dag genieten. Samen met de mensen die het dichts bij jullie staan. En laten we eerlijk zijn, de gedachte dat jullie nu zonder pardon dat verre familielid van de lijst kunnen schrappen, is ook niet echt een straf.

Kleinschalig betekent groots uitpakken!

Wie zei dat een kleinschalige bruiloft niet groots aangekleed kan worden? Het klinkt tegenstrijdig, maar denk er maar eens over na. Het logische gevolg van een kleine gastenlijst, is meer ademruimte in het financiële budget. Op deze manier kunnen jullie misschien toch nog die professionele fotograaf inhuren of eens ongegeneerd uitpakken met een meer gangen diner!

Bespaar jezelf wat zorgen

Trouwen is écht het mooiste wat er is, maar laten we eerlijk zijn, het is ook een hoop geregel. Van tafelindelingen en goodiebags tot grootste feesten waar honderd man of meer op afkomen. Jullie raden het al: ook hiermee hoeven jullie een stuk minder rekening te houden bij een kleine bruiloft. Wanneer jullie het kleinschalig houden, kunnen jullie je focussen op de elementen van de bruiloft die voor jullie het belangrijkst zijn. Straks is er tenslotte al genoeg gezonde spanning, toch?

Kleinschalige bruiloft op een bijzondere locatie

De keuze is reuze

Kiezen jullie ervoor om een intieme bruiloft te organiseren? Dan zullen jullie merken dat er heel wat deuren opengaan, die voor anderen gesloten blijven. Met name de trouw locatie is hier een goed voorbeeld van. Willen jullie bijvoorbeeld trouwen op een bijzondere plek, waar normaal geen huwelijken voltrokken worden, dan zou het kleine gezelschap de doorslag kunnen geven!

Geen small talk

Jullie kennen het wel, dat éne moment op elke verjaardag dat al je familieleden even om een sociaal verplichte update vragen. Verrassing, dat hoeft bij een kleine bruiloft dus niet! Het klinkt misschien een beetje lullig, maar hierdoor heb je wel meer tijd voor de diepe gesprekken met goede vrienden. Het verschil moet er zijn!

Kleine bruiloft in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Altijd al eens gedroomd van een intieme bruiloft in Toscane of op Aruba? Het organiseren van een bruiloft in het buitenland is bij een kleine bruiloft veel gemakkelijker, Er hoeft tenslotte maar een select groepje mensen overgevlogen te worden. Daarnaast bespaart het ook de nodige financiële kosten, die vervolgens weer in de reis gestoken kunnen worden.

Een intieme bruiloft met de Volvo Amazon

Niks is natuurlijk zo intiem als met elkaar de horizon tegemoet rijden in de Volvo Amazon. In de verte staat een klein groepje van goede vrienden en familie, dat jullie uitzwaait op de weg naar een groter gezamenlijk geluk. Misschien doet de auto ook wel perfect dienst als attribuut op jullie kleine bruiloft? Ik zie het al helemaal voor me! Jullie ook? Neem dan gerust eens contact op en dan help ik jullie graag verder!

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.