Tekengebied 4
Zuiderheide National park Veluwe, purple pink heather in bloom, blooming heater on the Veluwe

5 bijzondere trouwlocaties in Gelderland

calendar

Aan bijzondere trouwlocaties in Gelderland is er geen gebrek, want deze provincie heeft van alles te bieden! Dat is niet gek natuurlijk. Het is de grootste provincie van ons land, er zijn tal van historische monumenten en een groot deel ervan bestaat uit prachtige natuurgebieden. Hebben jullie altijd al gedroomd van een trouwerij in een oud kasteel, een statig landhuis of in de tuin van een chic landgoed? Dan moeten jullie in Gelderland zijn! Om jullie van wat inspiratie te voorzien, hebben wij voor jullie 5 bijzondere trouwlocaties in Gelderland uitgezocht.

Kasteel Wijenburg, één van de bijzondere trouwlocaties in Gelderland

Kasteel Wijenburg

Een trouwerij zoals in de Disney films is vrij lastig na te bootsen, maar bij Kasteel Wijenburg kom je toch aardig in de buurt. Een prachtig oud kasteel verborgen tussen metershoge boomgaarden. In een torenkamertje wordt de bruid helemaal klaargemaakt voor de grote dag. Onderaan de toren wacht haar bruidegom op zijn grote liefde met een mooi boeket aan bloemen. In één van de prachtige salons wordt het huwelijk voltrokken en volgt er een diner. Na afloop is het feesten geblazen. Er wordt gedanst, gegeten en gedronken in de statige Ridderzaal, waar de DJ jullie favoriete nummers draait. Net als in de sprookjes! Daarom staat kasteel Wijenburg terecht te boek als één van de bijzondere trouwlocaties in Gelderland.

Landgoed Groot Warnsborn. Eén van de mooiste trouwlocaties in Gelderland.

Landgoed Groot Warnsborn

Het Landgoed Groot Warnsborn is zonder twijfel één van de bijzondere trouwlocaties in Gelderland. De bruggetjes, beekjes en bomen op het landgoed verraden haar locatie op de Veluwe en maken een trouwerij middenin de natuur mogelijk. Het landgoed bestaat uit het imposante landhuis, het monumentale koetshuis en de oranjerie met haar kassen. Daarnaast is er een prachtige Engelse terrastuin waar gedenkwaardige trouwfoto’s geschoten kunnen worden. Het personeel van Groot Warnsborn heeft veel ervaring met het organiseren van de meest gedenkwaardige bruiloften. Zo kunnen de catering, ceremonie, receptie en het huwelijksfeest allemaal uit handen gegeven worden. Het resultaat is een zorgeloze dag die vol in het teken van de liefde staat!

De Bronckhorst Hoeve in Gelderland

De Bronckhorst Hoeve

Deze herenboerderij uit 1872 is misschien geen kasteel, maar beschikt wel degelijk over de charme van een romantische en unieke trouwlocatie. Gedurende alle seizoenen is De Bronckhorst Hoeve een geschikte trouwlocatie in Gelderland. Het pand is volledig gerestaureerd. De oude look en de moderne gemakken zorgen voor een mix tussen het heden en het verleden. Op de boerderij wordt de ceremonie in de sprookjesachtige appelboomgaard gehouden. De ruime tuin en bijbehorende hoeve zijn de ideale achtergrond voor de mooiste trouwfoto’s en de omgebouwde Paardenstal is het perfecte decor voor een feestje zonder eindtijd. Het team van De Bronckhorst Hoeve staat altijd klaar om aan al jullie wensen te voldoen. Dit maakt deze landelijke boerderij de ideale trouwlocatie in Gelderland.

Nederlands Openlucht Museum

Het Nederlands Openluchtmuseum

Trouwen in een museum? Waarom niet! Een ommetje door het Nederlands Openluchtmuseum is als een reis door de tijd. Onderweg passeer je figuranten in klederdracht, oude ambachtslieden, traditionele Hollandse architectuur en, nou ja, bruidsparen! Het museum is een officiële trouwlocatie in Gelderland en aan keuze is er geen gebrek. De receptie, ceremonie en het huwelijksfeest kunnen allemaal op verschillende locaties in het museum georganiseerd worden. Daarnaast zal het museumpark jullie trouwfotograaf de nodige inspiratie geven voor de mooiste kiekjes van jullie als bruidspaar. Ten slotte is het museum gelegen op een uitgestrekt landgoed. Eventuele trouwfeestjes kunnen dan ook doorgaan tot in de late uurtjes, zonder dat er anderen gestoord worden.

Binnenruimte Kasteel de Schaffelaar

Kasteel de Schaffelaar

Ook kasteel de Schaffelaar is een bijzondere trouwlocatie in Gelderland. De architect van het huidige kasteel heeft ervoor gezorgd dat de middeleeuwse pracht en praal nog steeds bewonderd kan worden. De hoektorentjes, kantelen en balustrades doen niet alleen denken aan vervlogen tijden, maar maken van het kasteel ook een sprookjesachtige trouwlocatie! Van binnen is Kasteel de Schaffelaar minstens zo spectaculair. De statige kroonluchters en de sierlijke plafonds maken onderdeel uit van het ideale decor om elkaar het langverwachte jawoord te geven. Van receptie tot ceremonie en van het diner tot een spectaculair eindfeest als kers op de taart. Bij Kasteel de Schaffelaar kunnen jullie je bruiloft van begin tot eind laten verzorgen op een locatie die tot de verbeelding spreekt.

Volvo Amazon voor een trouwlocatie

Bijzondere trouwlocaties in Gelderland, vragen om bijzonder vervoer!

Alle bovenstaande locaties zijn zomaar een greep uit het ruime aanbod van bijzondere trouwlocaties in Gelderland. Er zijn echter nog meer zaken die geregeld moeten worden, zoals het trouwvervoer! Mijn Volvo Amazon 122S is al op tal van bruiloften aanwezig geweest als karakteristiek trouwvervoer. Daarnaast zou deze auto op vrijwel elke trouwlocatie niet misstaan. Benieuwd naar de auto of wat ik nog meer voor jullie trouwdag kan regelen? Neem dan contact met mij op en dan gaan we er met elkaar een mooie dag van maken!

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.