Trouwauto huren zonder chauffeur?

Rij in een klassieke Volvo Amazon richting het altaar!

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Klassieke trouwauto huren zonder chauffeur

Willen jullie een trouwauto huren zonder chauffeur? Kruip achter het stuur van de Volvo Amazon en rij samen jullie toekomst tegemoet. Zien jullie het al voor je? Familie en vrienden zijn verzameld en de zon straalt op een prachtige locatie. De gezonde spanning neemt langzaam toe. Jullie staan aan weerszijde van het altaar en kijken elkaar diep in de ogen aan. Alles om jullie heen verdwijnt even. Wat rest is een aangename stilte waarin jullie beiden beseffen hoeveel jullie om elkaar geven. Een stilte die wordt verbroken door een eenvoudige, maar alleszeggende: JA! Mijn naam is Paul Lups en als verhuurder van klassiek trouwvervoer kan ik maar geen genoeg krijgen van deze gelukzalige momenten. Willen jullie ook een klassieke trouwauto huren zonder chauffeur? Volvo Trouwauto rijdt met liefde door heel Nederland! Kom in contact en dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn!

Wat maakt Volvo Trouwauto uniek?

  • Een vriendelijke en laagdrempelige service;

  • Aanvullende mogelijkheden naast de trouwauto;
  • Een volledig gerenoveerde Volvo Amazon;

  • Een gratis proefrit vooraf aan uw bruiloft!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Ik was op zoek naar een mooie trouwauto en kwam bij Paul Lups terecht. Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel en mocht ik gelijk een proefrit rijden. Ik vond het super dat er een all-inclusive prijs afgesproken kon worden, ik wist gelijk waar ik aan toe was. De avond van tevoren werd de auto gebracht en Paul heeft de auto na het diner weer omgewisseld. Een super auto om in te rijden, een echte aanrader!

Thom Ebbers

Het voelde gelijk goed, het mailcontact, de bezichtiging van de Volvo Amazon en natuurlijk op onze grote dag! We hebben ons helemaal over kunnen geven aan Paul. Geen moment stress ervaren. Paul is rustig aanwezig, niet op de voorgrond, en toch is hij er! Heel erg bedankt Paul dat je onze chauffeur wilde zijn, en voor het gebruik van de prachtige Volvo Amazon die het plaatje compleet maakt.


Benjamin en Andra
Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!


Koen Endeweg

Roaring sixties trouwauto huren zonder chauffeur

Uiteraard kan ik veel over mij vertellen, maar laten we eerst het onderwerp bespreken wat jullie naar deze website heeft gebracht: de Volvo Amazon. Deze gerenoveerde oldtimer is in de loop der jaren uitgegroeid tot mijn oogappeltje en kan in de nabije toekomst dienst doen als een échte eyecatcher op jullie bruiloft. Als we het bruidspaar uiteraard niet meerekenen. De Amazon heeft een gebroken witte kleur en stamt uit het jaar 1963. Vraag je het aan mij, dan zeg ik dat deze wagen iets weg heeft van een goede fles wijn. Met elk voorbijgaand jaar en bruidspaar, krijgt de auto een stukje charme erbij. 

Aan mijn vele actieve jaren in de trouwbranche heb ik een uitgebreide ervaring overgehouden. Mijn inzichten en kennis deel ik dan ook graag, zodat jullie kunnen toeleven naar een geslaagde en zorgeloze bruiloft. Daarnaast ben ik als ervaren chauffeur ook een optioneel onderdeel van de dienstverlening, maar deze trouwauto huren zonder chauffeur is natuurlijk een ervaring die jullie niet willen missen! Want zeg nou zelf. Wat is er mooier dan in een oldtimer jullie gedeelde horizon tegemoet rijden?

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Hoe kom je in contact met Paul?

Mijn klassieke trouwauto huren zonder chauffeur? Dat gaan we regelen! Zoals bijna alle Nederlanders beschik ik over een mobiele telefoon en daarnaast wordt de mail dagelijks bekeken en beantwoord. De deur staat hier altijd open! Kom bij interesse dus vooral langs voor een kopje koffie of thee. We nemen de tijd om jullie trouwdag door te nemen, we bekijken of de auto aan jullie wensen voldoet en sluiten de dag af met een gratis proefrit. Neem snel contact op en verzeker uzelf van een prachtige, klassieke trouwauto zonder chauffeur. 

  

Het duurde even maar hier dan toch nog! Hartelijke bedankt dat wij jou Amazone mochten gebruiken voor onze trouwdag. Schitterende auto, een echte eye-catcher! Fijn dat we zelf mochten rijden. En je service wat betreft halen en brengen was voortreffelijk!
Nogmaals hartelijk bedankt voor jouw aandeel aan deze mooie dag.

Maarten de Bruijn

Uw bestemming is bereikt!

Geef jullie bruiloft een klassiek tintje en maak een romantische rit in de vintage Volvo Amazon! Jullie hebben de mogelijkheid om deze klassieke trouwauto te huren zonder chauffeur. Daarnaast voorzie ik jullie graag van andere bijkomende diensten zoals het verzorgen van de bloemen, een kentekenplaat met jullie trouwdatum en een lekkere picknickmand. De Amazon en ik kunnen niet wachten! Waar gaat de reis naartoe?

  • Trouwauto huren zonder chauffeur;

  • Duidelijke en allesomvattende huurprijs;

  • Expertise in de trouwbranche;

  • Een rit om nooit te vergeten!

Trouwauto huren zonder chauffeur?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.