Tekengebied 4
Tekengebied 3

Trouwauto huren zonder chauffeur?

Rij in een klassieke Volvo Amazon richting het altaar!

MQV07327
MQV07336
volvo4-2
MQV07339
MQV07311
Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Klassieke trouwauto huren zonder chauffeur

Willen jullie een trouwauto huren zonder chauffeur? Kruip achter het stuur van de Volvo Amazon en rij samen jullie toekomst tegemoet. Zien jullie het al voor je? Familie en vrienden zijn verzameld en de zon straalt op een prachtige locatie. De gezonde spanning neemt langzaam toe. Jullie staan aan weerszijde van het altaar en kijken elkaar diep in de ogen aan. Alles om jullie heen verdwijnt even. Wat rest is een aangename stilte waarin jullie beiden beseffen hoeveel jullie om elkaar geven. Een stilte die wordt verbroken door een eenvoudige, maar alleszeggende: JA! Mijn naam is Paul Lups en als verhuurder van klassiek trouwvervoer kan ik maar geen genoeg krijgen van deze gelukzalige momenten. Willen jullie ook een klassieke trouwauto huren zonder chauffeur? Volvo Trouwauto rijdt met liefde door heel Nederland! Kom in contact en dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn!

volvo-trouwauto-1-1

Wat maakt Volvo Trouwauto uniek?

  • Een vriendelijke en laagdrempelige service;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de trouwauto;
  • Een volledig gerenoveerde Volvo Amazon;
  • Een gratis proefrit vooraf aan uw bruiloft!
car

Volvo Amazon als trouwauto

balloons

Met of zonder chauffeur

cheers

Volledig ontzorgt

Roaring sixties trouwauto huren zonder chauffeur

Uiteraard kan ik veel over mij vertellen, maar laten we eerst het onderwerp bespreken wat jullie naar deze website heeft gebracht: de Volvo Amazon. Deze gerenoveerde oldtimer is in de loop der jaren uitgegroeid tot mijn oogappeltje en kan in de nabije toekomst dienst doen als een échte eyecatcher op jullie bruiloft. Als we het bruidspaar uiteraard niet meerekenen. De Amazon heeft een gebroken witte kleur en stamt uit het jaar 1963. Vraag je het aan mij, dan zeg ik dat deze wagen iets weg heeft van een goede fles wijn. Met elk voorbijgaand jaar en bruidspaar, krijgt de auto een stukje charme erbij.

Aan mijn vele actieve jaren in de trouwbranche heb ik een uitgebreide ervaring overgehouden. Mijn inzichten en kennis deel ik dan ook graag, zodat jullie kunnen toeleven naar een geslaagde en zorgeloze bruiloft. Daarnaast ben ik als ervaren chauffeur ook een optioneel onderdeel van de dienstverlening, maar deze trouwauto huren zonder chauffeur is natuurlijk een ervaring die jullie niet willen missen! Want zeg nou zelf. Wat is er mooier dan in een oldtimer jullie gedeelde horizon tegemoet rijden?

MQV07316

Recensies

dove

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

MQV07314

Uw bestemming is bereikt!

Geef jullie bruiloft een klassiek tintje en maak een romantische rit in de vintage Volvo Amazon! Jullie hebben de mogelijkheid om deze klassieke trouwauto te huren zonder chauffeur. Daarnaast voorzie ik jullie graag van andere bijkomende diensten zoals het verzorgen van de bloemen, een kentekenplaat met jullie trouwdatum en een lekkere picknickmand. De Amazon en ik kunnen niet wachten! Waar gaat de reis naartoe?

  • Trouwauto huren zonder chauffeur;
  • Duidelijke en allesomvattende huurprijs;
  • Expertise in de trouwbranche;
  • Een rit om nooit te vergeten!

Extra mogelijkheden:

wedding-car

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

romantic-dinner

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

flower-bouquet

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Trouwauto huren zonder chauffeur?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.