Trouwauto huren in Voorthuizen?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

Jaar ervaring
0 +
Kilometers afgelegd
0 +
Trouwerijen
0 +
Bouwjaar Volvo
0

Trouwauto Voorthuizen

Op zoek naar een mooie trouwauto in Voorthuizen? Bij Lups trouwauto bent u aan het goede adres. Trouwen is een speciaal moment in het leven. Daar hoort naast een prachtige bruidsjurk, een chique pak en een groot feest, natuurlijk ook een mooie trouwauto bij. Mijn naam is Paul Lups en met mijn klassieke Volvo Amazon verzorg ik al jarenlang het trouwvervoer in Voorthuizen en andere locaties in Nederland voor gelukkige stellen die hun liefde willen bezegelen. Interesse? Neem gerust eens contact op per telefoon of mail en dan vertel ik u graag meer over mij en de auto.

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Laagdrempelige service;
  • Nostalgisch trouwvervoer in Voorthuizen;
  • Extra mogelijkheden naast de oldtimer;
  • Zowel zonder als met chauffeur te huren.

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur

Volledig ontzorgt

Nostalgisch trouwvervoer in Voorthuizen

Mijn retro Volvo Amazon heeft in zijn bestaan al vele gelukkige stellen mogen vervoeren. Met zijn klassieke uitstraling is deze oldtimer het stukje nostalgie wat nog mist op jullie bruiloft. De wagen stamt uit 1963 en is volledig gerestaureerd om aan alle moderne gemakken te voldoen die je van een trouwauto mag verwachten. Het jasje van de bolide bestaat uit een gebroken witte kleur. Nemen jullie een kijkje door het portier, dan valt meteen de luxe leren bekleding op die aan de Amazon is toegevoegd. In de kofferbak zijn daarnaast altijd twee paraplu’s te vinden. De oldtimer heeft namelijk al meerdere malen het decor gevormd voor de meest prachtige trouwfoto’s en we willen uiteraard niet dat de regen hierbij roet in het eten gooit.

Hoewel de auto natuurlijk de échte eyecatcher is, voeg ik zelf ook altijd graag een persoonlijk vleugje toe om jullie van een onvergetelijke bruiloft te voorzien. Door mijn jarenlange ervaring in de trouwbranche, weet ik alle ins en outs als het om bruiloften gaat. Deze kennis deel ik graag met mijn gasten, zodat we samen de perfecte trouwdag kunnen realiseren! Daarnaast ben ik ook een ervaren chauffeur en biedt ik deze dienst graag aan voor jullie bruiloft. Dat gezegd hebbende zijn de wagen en ik niet onafscheidelijk en is de Amazon uiteraard ook zonder chauffeur te huren.

Recensies

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Ron & Montse vv

Op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.

Rick Kraaij vv

Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.

Lianne Maaijen-Brandsen vv

Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!

Annick & Paul vv

Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!

Sjoerd & Wendy vv

De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!

Zeger & Anneloes vv

Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Highway to love!

Zien jullie jezelf al de horizon tegemoet rijden in een mooie oldtimer? Dan stel ik mijn trouwauto in Voorthuizen graag ter beschikking. Laten we in contact komen en dan bespreken we samen hoe we jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken! Mijn naam is Paul Lups, mogen ik en de Amazon een stukje bijdragen aan jullie geluk?

  • Klassiek trouwauto in Voorthuizen;
  • Heldere All-in prijs;
  • Uitgebreide ervaring in de trouwbranche;
  • Chauffeur met ervaring (indien gewenst).

Extra mogelijkheden:

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop maakt het het persoonlijk. Ook leuk voor de foto's en videos!

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met lekkernijen of puur als decoratie.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel ik ze volledig zelf.

Unieke trouwauto huren?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.